Burdaki arkadaslar lutfen ustune alinmayin. Allah bebeklerinizi nazarlardan saklasin. Ben buraya basladigimda yazan arkadaslarin kimisi dogum yapti kimisi hamile ben peki ben halen cabaliyorum ve gucum kalmadi. Çok paramda yok heryere gidip rahatça deneyebileyim kendimi çok sıkışmış hissediyorum ben hic hamile kalip bebegimi kucagima alacagima inanamiyorum iste.Lütfen bu kadar olumsuz düşünme canı verecek olan Rabbim inşallah sizin de vakti saati gelmiştir. Hayırla sağlıkla gelir inşallah mucizen.
Pozitif olmak bazen çok zor çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme lütfen.
Allah insallah pozitifi gosterir.Kızlar merhaba haftaya cmt inş transferim olacak. Dondurulmuş embriyom var tarnsfer hazırlığı aşamasındayız yarın 4. Gidişim olacak fazla değil mi anlamadım. Folik asit kullanıyorum sadece.
Amin inşallah çok saolun Rabbim en yakın zamanda size de göstersin inş. Hepimizin emekleri boşa çıkmasın. DuamdasınızAllah insallah pozitifi gosterir.
Allah razı olsun..Amin inşallah çok saolun Rabbim en yakın zamanda size de göstersin inş. Hepimizin emekleri boşa çıkmasın. Duamdasınız
Bazende umutlar tükennce gelir mücizemiz devamız allahım sana bu duyguyu en kısa zamanda nasip etsn ağlattn bni çok zor çook yaralıyız ama iyileşcek göz yaşları yerini hep gülümsemeye bırakçak cnm bu dünyada olmadı öbür dünyda yapçak bşy yk allah var gam yokBurdaki arkadaslar lutfen ustune alinmayin. Allah bebeklerinizi nazarlardan saklasin. Ben buraya basladigimda yazan arkadaslarin kimisi dogum yapti kimisi hamile ben peki ben halen cabaliyorum ve gucum kalmadi. Çok paramda yok heryere gidip rahatça deneyebileyim kendimi çok sıkışmış hissediyorum ben hic hamile kalip bebegimi kucagima alacagima inanamiyorum iste.
Rabbim yardım etsin inşallah tez zamanda müjdeli haber alırsınBurdaki arkadaslar lutfen ustune alinmayin. Allah bebeklerinizi nazarlardan saklasin. Ben buraya basladigimda yazan arkadaslarin kimisi dogum yapti kimisi hamile ben peki ben halen cabaliyorum ve gucum kalmadi. Çok paramda yok heryere gidip rahatça deneyebileyim kendimi çok sıkışmış hissediyorum ben hic hamile kalip bebegimi kucagima alacagima inanamiyorum iste.
Burdaki arkadaslar lutfen ustune alinmayin. Allah bebeklerinizi nazarlardan saklasin. Ben buraya basladigimda yazan arkadaslarin kimisi dogum yapti kimisi hamile ben peki ben halen cabaliyorum ve gucum kalmadi. Çok paramda yok heryere gidip rahatça deneyebileyim kendimi çok sıkışmış hissediyorum ben hic hamile kalip bebegimi kucagima alacagima inanamiyorum iste.
Canım senin amh kacti sizde genetik sıkıntı yaninada baska problemler varmi ? Eger yoksa şöyle rahatlat kendini sayı cok olunca hepsi kaliteli olacak diye bir durum yok pkos olan hastalarda sayi cok fazla oluyor bazilarinda kaliteli sayisida fazla olabiliyot onun şansına ama bir uretim ne ladar çoksa hata sansi artar az olsun oz olsun ayrica 6 sayisida guzel bence insallah hepsi saglikli kaliteli olur ve butun asamalari geçip sana saglikli bir evlat olur ben pgt yaptirmadigim icin o konuda yorum yapamiyorumYumurtaları bu sayıda olup da pgt yaptıran arkadaşlar desteğe ihtiyacım var;bi el atınembriyo sayısına gider mi, bu büyümeye aday yumurtalar
Canım benim amh 2 , ama 3 ay önce Emre beyle muayene olunca amh 3-3.5 olsa rahat ederdik demişti, ki o zmanki muayenede 9 sağda,6 solda yumurtan var demişti,ne oldu da 3 ayda bu kadar azaldıCanım senin amh kacti sizde genetik sıkıntı yaninada baska problemler varmi ? Eger yoksa şöyle rahatlat kendini sayı cok olunca hepsi kaliteli olacak diye bir durum yok pkos olan hastalarda sayi cok fazla oluyor bazilarinda kaliteli sayisida fazla olabiliyot onun şansına ama bir uretim ne ladar çoksa hata sansi artar az olsun oz olsun ayrica 6 sayisida guzel bence insallah hepsi saglikli kaliteli olur ve butun asamalari geçip sana saglikli bir evlat olur ben pgt yaptirmadigim icin o konuda yorum yapamiyorum
Kaliteli olsunda inşallah güzel haberler alırsın canımCanım benim amh 2 , ama 3 ay önce Emre beyle muayene olunca amh 3-3.5 olsa rahat ederdik demişti, ki o zmanki muayenede 9 sağda,6 solda yumurtan var demişti,ne oldu da 3 ayda bu kadar azaldı(
Bence bizim heyecanimizdan kaciyor bu yumurtalar benimde on gorusmeye gittigim ay birinde 12 digerinde 6 antral folikul bardi tedaviye basladigimizda cok azdi ilk kontrolde buyuyne o kadar azdiki 4-5 taneydi sonra biraz daha buyuduler 11 toplandi sonra 6 si dolu çıkmış ama 4 tanesi dollenip 5. Gune geldi yani dusunsene benimde on gorusmede sadece birinde 12 tane varken toplamda toplanan 11 oldu sanirim stresten gidiyor yada hayırlısı bu oldugu için dua edelim hepsi saglikli ve dolu ciksin dollensin canimCanım benim amh 2 , ama 3 ay önce Emre beyle muayene olunca amh 3-3.5 olsa rahat ederdik demişti, ki o zmanki muayenede 9 sağda,6 solda yumurtan var demişti,ne oldu da 3 ayda bu kadar azaldı(
Ben varım canım amh 0,56 yaşım 39 son tedavimde 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4 üde 5. Güne geldi yalnız 2 tanesi pgtye uygun bulunmadı diğer 1 tanesi 5. Günde en sonuncusuda 6. Gün pgtye gitti o 6. Gün olan temiz geldi ve şuan benimle büyümeye çalışıyor dün kalp atışlarını duydukYumurtaları bu sayıda olup da pgt yaptıran arkadaşlar desteğe ihtiyacım var;bi el atınembriyo sayısına gider mi, bu büyümeye aday yumurtalar
Bu topik ne olduysa bir iki gündür hareketsiz;nerelerdesiniz KIzlar..
Kese görünüyor 6 + larda da kalp duyuluyor .. akıntı için bişey diyemem bende de koyu akıntı oluyor ama kahve değilMerhaba arkadaşlar 5+1 hamileyim. 3 gündür akıntı gibi kahveye benzeyen ama tam kahvede değil açık renk akıntı geliyor normlmi doktora gitsem kese gözükürmü acaba gözükmezse alttan bakmak zararlıymış öyle diyorlar sizce arkadaşlar
Benim kese görünmüştü canım benimde bu son gidişimde koyu sarı akıntım olduğunu söyledim şu an çok erken antibiyotik kullandırmam dedi bence yarın git hem kesenizi görün hemde rutin testlerinizi yaptırın o zaman çıkar ne olduğuMerhaba arkadaşlar 5+1 hamileyim. 3 gündür akıntı gibi kahveye benzeyen ama tam kahvede değil açık renk akıntı geliyor normlmi doktora gitsem kese gözükürmü acaba gözükmezse alttan bakmak zararlıymış öyle diyorlar sizce arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?