- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Merhaba arkadaşlar 5+1 hamileyim. 3 gündür akıntı gibi kahveye benzeyen ama tam kahvede değil açık renk akıntı geliyor normlmi doktora gitsem kese gözükürmü acaba gözükmezse alttan bakmak zararlıymış öyle diyorlar sizce arkadaşlar
Ama kahve akıntı bugun baya geldi agrımda var biraz gözükmesse mecbur baktırırım altanBen alttan bakmanın zararlı olduğuna inanmayanlardanım canım. İçin rahat etsin git sen yine de doktora. İstemiyorsan karnından bakar. Tercihin sonuçta. Belki idrar yollarında bi enf vardır, o da akıntı yapar.
Benımde bugun çohaldı kahve akıntı inşallah kötü birley olmazKese görünüyor 6 + larda da kalp duyuluyor .. akıntı için bişey diyemem bende de koyu akıntı oluyor ama kahve değil
Siz ne kadarlık hamilesiniz canımBenim kese görünmüştü canım benimde bu son gidişimde koyu sarı akıntım olduğunu söyledim şu an çok erken antibiyotik kullandırmam dedi bence yarın git hem kesenizi görün hemde rutin testlerinizi yaptırın o zaman çıkar ne olduğu
Canım merak etme benimde 5 tane yumurtam toplandı ama içlerinden sadece 1 tanesi 5.güne geldi ve pgt ye gidip sağlıklı döndü sende takma kafana canım hayırlı olsun tedavin şimdidenUmut beye göründüm bugün;tedavimin 3. Günüydü ama henüz ilaçlar etki etmemiş büyüme çok az dedi,bi de 6 yumurta varmış KIzlar ya çok az değil mi sanki;bunlar büyüyecek de hepsi toplanabilecek de döllenecek de,iki genetik taramadan arka arkaya geçecek de bana transfer olacak
Banada öyle dediler hatta arkadaşlar arayıp randevu oluşturucaklar size dedi ama 1 ay oldu ne arayan var nede soranBen sessiz takipteyim bu ara. Negatif sonuçtan sonra sizi dr la görüştüreceğim demişti hemşire, geçen salıdan beri bekliyorum. Hala arayan yok. Memorial ile ilgili duygularım hiç olumlu değil bu sıralar. Embriyo taşıma ile ilgili araştırma yapıyorum.
Merhaba benimde bir tedavimde 7 toplandı ve 5 tanesi olgundu insallah seninde olgun kaliteli yumurtalarin olurYumurtaları bu sayıda olup da pgt yaptıran arkadaşlar desteğe ihtiyacım var;bi el atınembriyo sayısına gider mi, bu büyümeye aday yumurtalar
Arayip siz alin niye onlardan bekliyorsunuz. Onlar ooo unutmustur bile ben hep kendim aldımBanada öyle dediler hatta arkadaşlar arayıp randevu oluşturucaklar size dedi ama 1 ay oldu ne arayan var nede soran
T Turuncu pembe kızlar siz arayıp negatif görüşmesi randevusu alabilirsiniz. Semra hanımı da isterseniz biraz geç tarihe verirler ama kendi doktorunuza birkaç gün içinde randevu verirler.Banada öyle dediler hatta arkadaşlar arayıp randevu oluşturucaklar size dedi ama 1 ay oldu ne arayan var nede soran
Ön görüşmede randevu alırken ücretli deseler de burda çoğunluk ücret ödemedi. Bizden de talep etmemişlerdi. Ama biz kendimiz ödemiştik 3 ay içinde tedaviye başlayınca paketten düştüler.Defrent cnim semra hanım ücretsiz on görüşme ypiyormu? muane ücreti ne kadar?
Defrent cnim semra hanım ücretsiz on görüşme ypiyormu? muane ücreti ne kadar?
Dr dün 7+1 dedi kalp atışlarını duydukSiz ne kadarlık hamilesiniz canım
T Turuncu pembe kızlar siz arayıp negatif görüşmesi randevusu alabilirsiniz. Semra hanımı da isterseniz biraz geç tarihe verirler ama kendi doktorunuza birkaç gün içinde randevu verirler.
Hmm 6 cı hafta da kese görmüşsünüz rabbim tamamına erdirsinDr dün 7+1 dedi kalp atışlarını duyduk
Geçen hafta cuma günüde keseyi gördük
O zaman arayıp doktorun sizi araması için not birakabilirsiniz. İl dışında olduğunuzu negatif görüşmesi için gelemediğinizi de belirtin. 2 gün içinde aranmazsaniz tekrar arayın. Daha olmadı zehra hanımı arayın bunları söyleyin.Canım ben il dışındayım, görüşme için gidemem. Ancak telefonla görüşebilirim.
Yarım kalan tedavimde ertesi günün akşamı beni Semra hanım bizzat kendisi aramıştı belki benim dr um Semra hanım olduğu içindirCanım ben il dışındayım, görüşme için gidemem. Ancak telefonla görüşebilirim.
Çok teşekkür ederim.ist olmadığım için benim için biraz zor olucak.şu ara tedavi düşünmediğim için sadece semra hocanin fikrine ihtiyaç duydum.Zaten eğer beni tatmin edici bi açıklama yapılırsa hemen başlarım tedaviye.Evet malesef durumum çok farkliÖn görüşmede randevu alırken ücretli deseler de burda çoğunluk ücret ödemedi. Bizden de talep etmemişlerdi. Ama biz kendimiz ödemiştik 3 ay içinde tedaviye başlayınca paketten düştüler.
Sizin durumunuzu da farklı topiklerde görmüştüm biliyorum biraz. Mutlaka Semra hocayla görüşüp fikrini almanızı tavsiye ederim.
O zaman arayıp doktorun sizi araması için not birakabilirsiniz. İl dışında olduğunuzu negatif görüşmesi için gelemediğinizi de belirtin. 2 gün içinde aranmazsaniz tekrar arayın. Daha olmadı zehra hanımı arayın bunları söyleyin.
tedavin hayırlı olsun arkdaşım güzel haberlerini almak nasip olur inşallah.Maşallah diyelim :) Ben tedavideyim şu anda. Dua beklerim hamile arkadaşlarımdan özellikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?