Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben alttan bakmanın zararlı olduğuna inanmayanlardanım canım. İçin rahat etsin git sen yine de doktora. İstemiyorsan karnından bakar. Tercihin sonuçta. Belki idrar yollarında bi enf vardır, o da akıntı yapar.

Ben alttan bakmanın zararlı olduğuna inanmayanlardanım canım. İçin rahat etsin git sen yine de doktora. İstemiyorsan karnından bakar. Tercihin sonuçta. Belki idrar yollarında bi enf vardır, o da akıntı yapar.
Ama kahve akıntı bugun baya geldi agrımda var biraz gözükmesse mecbur baktırırım altan

Siz ne kadarlık hamilesiniz canım

Canım merak etme benimde 5 tane yumurtam toplandı ama içlerinden sadece 1 tanesi 5.güne geldi ve pgt ye gidip sağlıklı döndü sende takma kafana canım hayırlı olsun tedavin şimdiden

Banada öyle dediler hatta arkadaşlar arayıp randevu oluşturucaklar size dedi ama 1 ay oldu ne arayan var nede soran

Banada öyle dediler hatta arkadaşlar arayıp randevu oluşturucaklar size dedi ama 1 ay oldu ne arayan var nede soran
T Turuncu pembe kızlar siz arayıp negatif görüşmesi randevusu alabilirsiniz. Semra hanımı da isterseniz biraz geç tarihe verirler ama kendi doktorunuza birkaç gün içinde randevu verirler.

Defrent cnim semra hanım ücretsiz on görüşme ypiyormu? muane ücreti ne kadar?
Ön görüşmede randevu alırken ücretli deseler de burda çoğunluk ücret ödemedi. Bizden de talep etmemişlerdi. Ama biz kendimiz ödemiştik 3 ay içinde tedaviye başlayınca paketten düştüler.
Sizin durumunuzu da farklı topiklerde görmüştüm biliyorum biraz. Mutlaka Semra hocayla görüşüp fikrini almanızı tavsiye ederim.

Canım ben il dışındayım, görüşme için gidemem. Ancak telefonla görüşebilirim.
O zaman arayıp doktorun sizi araması için not birakabilirsiniz. İl dışında olduğunuzu negatif görüşmesi için gelemediğinizi de belirtin. 2 gün içinde aranmazsaniz tekrar arayın. Daha olmadı zehra hanımı arayın bunları söyleyin.

Canım ben il dışındayım, görüşme için gidemem. Ancak telefonla görüşebilirim.
Yarım kalan tedavimde ertesi günün akşamı beni Semra hanım bizzat kendisi aramıştı belki benim dr um Semra hanım olduğu içindir
Sizde bir telefon görüşmesi talep edin konuşmaya görene kendinize bir yol çizersiniz inşaallah hakkında hayırlısı neyse o olur canım

Çok teşekkür ederim.ist olmadığım için benim için biraz zor olucak.şu ara tedavi düşünmediğim için sadece semra hocanin fikrine ihtiyaç duydum.Zaten eğer beni tatmin edici bi açıklama yapılırsa hemen başlarım tedaviye.Evet malesef durumum çok farkli

Aradım tabi aramaz olur muyum hiç. Zaten kimyasal gebelik olduğu için bhcg yi her mail attığımda aradım, durumu anlattım. En son Çarşamba dr izinli dediler. Yarın ararız, akşam üstü olur ancak burası çok yoğun vs dediler. Peşine düşmedim değil yani. Yarın tekrar arayacağım. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…