- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Amin amin aminBence bizim heyecanimizdan kaciyor bu yumurtalar benimde on gorusmeye gittigim ay birinde 12 digerinde 6 antral folikul bardi tedaviye basladigimizda cok azdi ilk kontrolde buyuyne o kadar azdiki 4-5 taneydi sonra biraz daha buyuduler 11 toplandi sonra 6 si dolu çıkmış ama 4 tanesi dollenip 5. Gune geldi yani dusunsene benimde on gorusmede sadece birinde 12 tane varken toplamda toplanan 11 oldu sanirim stresten gidiyor yada hayırlısı bu oldugu için dua edelim hepsi saglikli ve dolu ciksin dollensin canim
Of canım stres olmadan nasıl olacak ki;eşim bi yandan fiyatlara söyleniyor;bir yandan işten izin alamıyorum kontroller için,bir yandan kilom var,87 kiloyum ve veremiyorum... Allah yardımcımız olsun,ben bu aralar çok sıkıntılıyımBen varım canım amh 0,56 yaşım 39 son tedavimde 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4 üde 5. Güne geldi yalnız 2 tanesi pgtye uygun bulunmadı diğer 1 tanesi 5. Günde en sonuncusuda 6. Gün pgtye gitti o 6. Gün olan temiz geldi ve şuan benimle büyümeye çalışıyor dün kalp atışlarını duyduk
Bundan bir önceki tedavimde aşırı derecede stersliydim ve sonuç 5 tedavimdede hiç başıma gelmeyen olmuştu yumurtalar ilaca yanıt vermedi önden giden tek yumurtam zaten vardı sadece onu aldılar oda boş çıktı oysaki bu son tedavimde çok rahattım yumurtaları büyütme sürecinde öyle ki iğne saatini unutuyordum alarm kurmuştum diyeceğim o ki stres bu süreçte yumurtaları çok etkiliyor inşaallah tedavinizin sonucu güzel olur dualarım buradaki arkadaşlarla
Amin canım çok saol;inşallah güzel olur inşallah;sen ne durumdasın şu an pekiCanım merak etme benimde 5 tane yumurtam toplandı ama içlerinden sadece 1 tanesi 5.güne geldi ve pgt ye gidip sağlıklı döndü sende takma kafana canım hayırlı olsun tedavin şimdiden
Yaaa inşallah benimki de sizinki gibi olur; bir de arkadaşlar yumurta toplama zamanının belli bir günü var mı;yani adetten itibaren 13. Gün gibi;yoksa yumurta durumuna göre tedavi uzayabiliyor muMerhaba benimde bir tedavimde 7 toplandı ve 5 tanesi olgundu insallah seninde olgun kaliteli yumurtalarin olur
Allah yardımcın olsun mucizene kavuştursun seni bu kez canımMerhaba kızlar. Bende ikinci transferimi ayın 13unde oldum. Bugün 5.gunum. Inş allah bu sefer hayırlı sonuçlar almayi nasip eder. Bana da dua edin olur mu. Bu sefer sımsıkı tutunsun bebeğim.
Allah razı olsun canım inş. Allah isteyen herkese nasip etsin. Isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun.Allah yardımcın olsun mucizene kavuştursun seni bu kez canım
İnşallahh bebişin sana sımsıkı tutunmuştur güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar. Bende ikinci transferimi ayın 13unde oldum. Bugün 5.gunum. Inş allah bu sefer hayırlı sonuçlar almayi nasip eder. Bana da dua edin olur mu. Bu sefer sımsıkı tutunsun bebeğim.
Bence memorail dogru adres inşallahh güzel haberlerini alırız labaratuar olarakta çok iyiMerhaba arkadaşlar ben de beşinci tüp bebeğimi deneyeceğim Semra hanımla Şişli Memorial da başlamak istiyorum araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktor yaşım otuz belirsiz infertilite acaba bu hastane de rapor geçiyor mu sizler ne tafsiye edersiniz çok Yorgun’um artık iyi şeyler yaşamak istiyorum eşimin baba benim anne olmam için dua dışın da iyi doktora iyi bir laboratuvar ihtiyacımız var yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlarım bir tane embiriyo kaç paraya pgt gidiyorBence memorail dogru adres inşallahh güzel haberlerini alırız labaratuar olarakta çok iyi
Inş canım 4 gün sonra güzel haberler verebilirim. Seninde hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımİnşallahh bebişin sana sımsıkı tutunmuştur güzel haberlerini bekliyoruz
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, burada uzun bir süredir varım, kendi halimde kalmak istediğim zamanlar dışında da bu konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.Burdaki arkadaslar lutfen ustune alinmayin. Allah bebeklerinizi nazarlardan saklasin. Ben buraya basladigimda yazan arkadaslarin kimisi dogum yapti kimisi hamile ben peki ben halen cabaliyorum ve gucum kalmadi. Çok paramda yok heryere gidip rahatça deneyebileyim kendimi çok sıkışmış hissediyorum ben hic hamile kalip bebegimi kucagima alacagima inanamiyorum iste.
400 dolar diye hatırlıyoruz canım bizde yaptırdıkArkadaşlarım bir tane embiriyo kaç paraya pgt gidiyor
Amin canım inşallah rabbim burdaki isteyen herkeze nasip etsinInş canım 4 gün sonra güzel haberler verebilirim. Seninde hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım
Genelde 12 13 gun suruyor yumurtalarin toplanmasıYaaa inşallah benimki de sizinki gibi olur; bir de arkadaşlar yumurta toplama zamanının belli bir günü var mı;yani adetten itibaren 13. Gün gibi;yoksa yumurta durumuna göre tedavi uzayabiliyor mu
Embriyo basina 295 usd diye biliyorumArkadaşlarım bir tane embiriyo kaç paraya pgt gidiyor
Insallah canim dua etmekten baska yapcak birseyimiz yok. InsallahCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki, burada uzun bir süredir varım, kendi halimde kalmak istediğim zamanlar dışında da bu konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.
3 kere hamile kaldım, birlikte gün saydığımız aynı gün test yapıp sevindiğimiz çok kişi oldu. Hepsinde de devam edemeyen, farklı farklı sebeplerden mutluluğu yarım kalan hep ben oldum. Ama diğerleri sağlıkla ilerledi ve çocukları kucağında şu an. Kendi durumuma Çok üzüldüm ama yapacak hiçbir şeyim yoktu, yılmadan devam etmeye çalışıyorum. Çok şükür gücümü toplayıp ha gayret diyip her seferinde deneyebildim.
Yine türlü türlü sıkıntılar var ama şükür ki artık biz bir şey yapamıyoruz demiyor hiçbir doktor. O noktaya gelene kadar pes etmemek gerek. Çok yorgunuz, bazen çok bunalıyoruz ama toparlanmak zorundayız.
Ben inanıyorum senin de mutlu günlerini göreceğiz burada, benim de inşallah :) ne zaman olur hangimiz önce olur bilinmez ama illa ki bir gün olacak.
Birlikte üzüldüğümüz gibi o gün de birlikte sevineceğiz.. İnan buna nolur..
Sen topiğe yeni katıldın canım sanırım;bence şöyle 100 sayfa önceden okumaya başla;zaten aradığın cevapları bulursun.. ben de sayfaya yeni katıldığımda öyle yapmıştım;baya eski yorumları okumuştum;çok işime yaramıştı tavsiye ederim sana da..Semra hanımla ilerleyen hastalar nasıl sizce yani artık o kadar Yorgun’um ki iyi doktor benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?