Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aslında sigorta ödemiyor, tüp bebek bölümünde olan işlemleri. bir de rahimde çizik falan atılırsa ödemiyor.
Memorial de yaptırmadım cnm benimki çocuk olsun diye direk değildi polip alındı yani şöyle sağlığımı tehdit eden bir işlemdi. İvf yi yani çocuk olması içim olanı karşılamaz.

Ben başka yerde önceden polip oldum .
Menekşe hnm dan rahminde perde olan arkadaş için Ağustos’ta sordum tüp bebek hastaları 3500 eğer hasta değilse 7000 demişti.

Anladım canım ama yazan arkadaş tedaviye başlayacak diye biliyorum o yüzden şaşırdım o kadar yüksek fiyata. Yanlış anlama ihtimali var mı diye düşündum.

8000 laparoskopi fiyatı demiş olabilirler mi ? Geçen yıl ofis histereskopi 1500-2000 tl arası, operasyonel histereskopide maksimum 3000 tl diye hatırlıyorum çünkü .
muayene olurken rahim kalınlaşmasını takip ederiz yeterli kalınlığa gelmezse histeroskopi yapılır dendi ,muhasabeye sordum oda öyle dedi ,acaba yanlış anlayıp dediğiniz işlem için mi fiyat verdi acaba (( umarım dediğin gibidir,kredi çektiğim için bütçemde belli ,ekstram yok,genetik yaptırırım diyordum,bu çıkınca arada

Bana da laparoskopi yapılırsa fiyat 5000-8000 arası değişir histeroskopide 1500-3500 arası değişir demişti ondan şaşırdım bende. Büyük ihtimal laparoskopi fiyatıdır o ama tekrar arayıp sorabilirsiniz isterseniz.

Haklısın canım keşke bütün testleri tedaviye başlamadan isteseler.illaki negatif alıp yada düşük olduktan sonra mı baktırmak gerekiyor olan zamanımıza ve psikolojimize oluyor
Ya tabii istememelerinin sebebi biraz da maliyetleri yüksek olması. Devlette yaptırabiliyorsanız karyotip kromozom analixi ve trombofili paneli testlerini yaptırmayı tavsiye ediyorum ben artık herkese. Vücut yıpranıyor, yaş geçiyor herşeyi tek tek kendimiz acı çekerek tecrübe etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Devletin bu testleri her çovuk düşünene yaptırması lazım ya da nırmal yolla deneyip olmayanlara en azından. Ama nerdeeee.. burada yazan arkadaşlar vardı öyle hemen yaptıramazsınız diyormuş bazı doktorlar en az 3 düşük diyorlarmış. Kalpsizler ! Siz 3 düşük yağan kadının psikolojisi noluyor biliyor musunuz. Pehhh

özel hastane zaten (( eşimi ikna edene kadar bir senem geçti,ekstra bişey isterler diye aklım çıkıyor,ama zaten gerekmeyen şeyide isteyecek bir kurum değil ,ilk görüşmeye gittiğimde resmen tüm vücudum kaslımıştı

dediğniz gibidir umarım ,laparoskopi ve histeroskopi aynı amaçla yapılan farklı işlemler mi ??
Laparoskopiye kabaca kapalı ameliyat diyebiliriz. Tüplerde problem varsa yapışıklık, sıvı vs gibi ya da alınması gereken kist varsa veya karın içi yapışıklıklarınız varsa myom varsa laparoskopiyle bunlsr düzeltilir veya hasarlı bölge alınır. Histeroskopi rahime bakılır rahimde polip perde veya başka bir sıkıntı varsa giderilir gerekirse rahime çizik atıyorlar tutunmayı bir miktar artırmak için ama bunu herkese yapmıyorlar. Doktor karar veriyor duruma göre . Lapsroskopide sadece tanısal olarak yapılabilir karın içini daha net gözle görülmesi için.

tamam işte ışıklı kamera dedi ipke hanım ,tanı amaçlı demişti

Ben de dövme kısmında Jalapenoo ya yardım ederim valla Senki Trabzon'daki bir nadide Çengelköylüsün, çık dışarı iki laz bul muhabbet et, kafanı dağıt ama böyle düşürme mıdunu şütfen.
Hep dediğimi yine diyorum, Allah bar gam yok!

Bugğn öyle yapıcam biraz sahilde yürüyeyim aman havasıda hiç çekilmiyor buranın kasvetli kapalı yaz gelsede tüm güzelliğiyle yaşasak Trabzon’u :) doğru diyorsun Allah var gam yok. Gece geç yatmak bana yaramıyor normalde 11de yatarım 1lere kdar ayakta durunca beyin 404 not found error verdi :))))

Evet canım elimizden gelen herşeyi yaptık Rabbim büyük İnşâAllah bu sefer olur ama artık hiç gücümün kalmadığını hissediyorum

Evet canım elimizden gelen herşeyi yaptık Rabbim büyük İnşâAllah bu sefer olur ama artık hiç gücümün kalmadığını hissediyorum
Öyle düşünme bak önceki tedavilerinde yanlış bir prosedür izlendi diye düşün tüplerin hidrosalpenksliyken transfer olmaması gerekiyordu tutmama sebebi bu olarak düşün. Şimdi o engel ortadan kalktı daha güçlü bir halde şuan rahmin. İnşallah olacak. Ama olmazsada üzülsekte yıpranmak yok olmaz yakışmaz fedakar annelere yine devam edicez maddi manevi gücümüz yettiği yere kadar. İnanalım ki olsun ...

Öyle canım hemde ne yanlışlar yapıldı ilk senemde 4 kez klomenle yumurta takibi yaptırdım sonda bir kez aşılama ama aşılama yapan dr eski filme bakıp sanki tüplerin biraz engebeli dedi yine anlamadı ama şüphelendi sonra ben olmayınca ısrarla tüp istedim gittim devlet hastanesinde yaptırdım 7 cm'lik miyomla yanlış iğne ve ilaçları yüklediler ohss oldum karnımdaki şişlik ömrümde görmedim sanki kıvrılmış bir kol vardı sağ tarafımda kaburgama baskı yapıyordu dr baktı bişey olmaz dedi ve dondurmadı yumurtayı ve transfer oldum tabiki tutmadı çünkü o kadar zor bir transfer oldu ki 10dkboyunca spekulumu takamadı doktor karnım şiş miyom iyice baskı yapmış birde kastım kendimi istemsiz canım acıyor su içmişim birde nasıl zor bi gündü anlatamam elinde embriyo bekliyo hemşire meğer hemen transfer olmadı lazımmış 30 saniyede biz 10 dk bekledik nasıl olsa afedersin kurbanlık gibi yatmışız o masaya eve geldim 2 gün leke tarzı kanamam oldu neyse tutmadı ikinci tedaviyi düşündük ama artık bu miyomdan kurtulmam lazımdı tüplerimin durumdan haberim henüz yoktu devletteki dr bi daha buraya gelme dedi düşünebiliyor musun sen bizim hasta grubumuzdan değilsin ameliyatım riskli ya göze almıyorlar tüp bebek merkezlerine git dedi bende bahçeciye gittim oradaki dr o eski filme bakarak hidrosalpenks var sebde dedi şok olmuştum tekrar Yen'i film istedi ki ultrasonda bile gözüküyordu neyse gittim film çekildim maalesef sağ tüpümde ileri derece hidrosalpenks çıktı çünkü en çokta sağ yumurtam çalışıyordu normal yolla gebelik şansımın biteceği duygusu beni mahvetti ağlaya ağlaya eve gidiyoruz eşim bi yandan moral veriyo ah eşimde neler çekti onları yazmadım bile varikosel var dedi Çapa'da başlamıştık ilk başta orası bana doğal yollarla gebe kalabilir yazısı verdi bak en önemlisini sona saklamışım:) öyle olunca eşimde hafif varikosel vardı adamcağız ameliyat oldu 2 sene de öyle bekletti bizi olur diye en son ben gittim ilk gittiğimde miyom küçücüktü düşün 2 sene sonda Yok ameliyat olman laxım değince bende ipler koptu aşılmayla birlikte işte diğer tedaviler oldu orada ameliyat olsaymışım hiç tüpleri anlamazdılar bile birde çapa tıp fakültesi adı neyse ne çok yazdım destan sanırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…