- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Oh maşallah maşallah çok sevindim canım kaliteli olsun yumoşların inşallahhh :)Amin canim Allah razı olsun. Bugun kont vardi 10 tane olmuşlar insallah kaliteli olurlar ..... femara ise yaradi galiba :)
5 tane aslanlar gibi embriyosu var bekliyor orda. Ameliyatını olmuş rahimle ilgili sorunlarını ortadan kaldırmış. Yaşı genç. Daha hiç transfer olmamış hiç negatif almamış(inşallah almaz da) vs. sonra kalkıp böyle şeyler yazıyor. Dayak istemiyor mu sence de? Biz napalım o zaman?Ne umut dolusunuz maşallah
Maşallah çok sevindim küçüklerin yetişmesine. İnşallah senkron büyürler hepsi beraber aynı olgunluğa gelirler. Güzel güzel döllenip kaliteli embriyolar olarak 5 güne ulaşırlar.Amin canim Allah razı olsun. Bugun kont vardi 10 tane olmuşlar insallah kaliteli olurlar ..... femara ise yaradi galiba :)
Dayağı yemeden gideyim ben en iyisi :))) şaka bir yana gece hüznü çöküyo bazen ondan öyle yazdım . Ama dedim ya benden daha uzun süredir bu serüvenin içinde olan uzun bekleyişler yaşayan arkadaşlarım var . Allah önce sizlere içinde de bizlere nasip etsin hayırlı evlatları ..5 tane aslanlar gibi embriyosu var bekliyor orda. Ameliyatını olmuş rahimle ilgili sorunlarını ortadan kaldırmış. Yaşı genç. Daha hiç transfer olmamış hiç negatif almamış(inşallah almaz da) vs. sonra kalkıp böyle şeyler yazıyor. Dayak istemiyor mu sence de? Biz napalım o zaman?
Var cnm ama çok zor gidişlermz geçen hafta 6saatte gttk geldk şehr dşı resmen trafk mahfedyo bzi inşallah yakından gzl bi doktr blurm bebişim gelirdeOrayı biliyorum ya inş özel araban vardır cnm gebelik olursa ki inş olucak gebelik doktoru çok ama çok önemli
Ben kafayı yemek üzereyim aslında. İçimde kopan fırtınaları uykumu kaçıran düşüncelerimi buraya yazsam herkesin moralini bozmaya yeter de artar bile. Ama dalgaya vuruyorum.Dayağı yemeden gideyim ben en iyisi :))) şaka bir yana gece hüznü çöküyo bazen ondan öyle yazdım . Ama dedim ya benden daha uzun süredir bu serüvenin içinde olan uzun bekleyişler yaşayan arkadaşlarım var . Allah önce sizlere içinde de bizlere nasip etsin hayırlı evlatları ..
Çiğdemcim ya kusura bakma. Cidden dövmekten beter yorumlar yazmışım gece gece. Tabi ki içini buraya dökeceksin burdakilerle paylaşacaksin. Yoksa kimle konuşabiliyoruz ki bu mevzuları kim anlıyor ki bizi değil mi...Dayağı yemeden gideyim ben en iyisi :))) şaka bir yana gece hüznü çöküyo bazen ondan öyle yazdım . Ama dedim ya benden daha uzun süredir bu serüvenin içinde olan uzun bekleyişler yaşayan arkadaşlarım var . Allah önce sizlere içinde de bizlere nasip etsin hayırlı evlatları ..
Merhaba senin yaşadığın bu duygu durumunun hepsini yaşadım daha beterlerinide ben 13 yıl bekledim uğraştım her yolu denedim uzun süren tedaviler doktor değişimleri hastane arayışları doğru yerdemiyim yanlışmı acaba şunudamı bunudamı yaptırsamları hepsini yaşadım etraftakilerin acırcasına bakışlarını gördüm girip çıkamadığım depresyonlar anlamsızca ağlamalar geceler boyu uyuyamamalar her tedavide bunda da olmıycak diye düşünceler doktorlardan burda da olmazsa işiniz zor gibi laflarını bile işittim ama yılmadım pes etmedim ensonunda eşimle bu yıl olana kadar deniycez maddi manevi külfeti ne olursa olsun deniycez diye karar verdik yıl 2016 ydı eşime uzun süren ilaç tedavisi yapıldı yinemi ilaç dedik çünkü işe yaramıyodu ama yinede kullandık tese dediler yaptırdık rahme çizik atalım dediler tamam dedik havuz sistemi dediler yaptırdık bütün bunlar 2017 hazirana kadar sürdü ve temmuzda bu uzun uğraşın meyvesini aldık hamile olduğumu öğrendim o an ayaklarım yerden kesilmişti 6 haftalıkken kanama oldum ve onu kucağıma alana kadar hep korktum ona bişey olcak diye bu süreçte olumsuz herşeyden herkezden uzak durdum tedavim uzun sürceği için kimselere söylemedim ve kendimi olumluya adapte ettim eşime bana sakın olumsuz bişey deme dedim transfer oldu ben belkide 12 günlük anneyim bırakta tadını çıkartıyim dedim ve öylede yaptım herşeyden önce inanmak gerek olumsuzlukları bi kenara koyup anı yaşamak gerek çocuğunu kucağına aldığın anda hepsi geride kalmış olcak ve hiçbirini hatırlamıycaksın bile ben çok zor bi vakaydım rabbim nasip etti oldu ne kadar şükretsem az herşeyden önce eğer nasibinde varsa olucak zaten ama erken ama geç Rabbim belletmeden nasipeder inşaAllahMerhaba arkadaşlar , nasılsınız ? Bugün Trabzon’a döndüm. Evde yine iki kişi olduğumu görünce hüzün çöktü .. her İstanbul’a gidiş gelişimde böyle oluyorum tedavi için gidiyorum ama karnı boş dönüyorum:) biliyorum bir gün bizlerde mutlu sona ulaşacağız . Ama bazen çok çöküyorum kendimi sürekli her şeyi sorgularken buluyorum onu yaptırsa mıydın bunu neden yaptırmadım acaba şunu söylesem mi doktora bunu mu yapsa vs vs vs ... gibi yüzlerce soru aklımdan geçiyor sanki kendim doktormuşum bu işi biliyormuşum gibi. He birde bazen snki hiç olmayacakmış gibi geliyor çok düşüyorum diyorum ki acaba içime mi doğuyor yoksa bu süreçten geçen herkeste böyle soruların olması çok mu doğal ?
Diyorum ki şimdi gece bebeğim olsaydı belkide şuan ağlıyor oluyordu belkide ben onu emziriyo olucaktım. Ama survivor izlemekle meşgulüm maalesef :)))
Hayatımda hiç çift çizgiyi göremedim gebe kalamadım nasıl bir duygudur ki. Bir kere evliliğimin başında reglim 5 gün geçmişti psikolojik sanırım başım dönmeye midem bulnmaya başlamıştı :) test yaptırmamıştım ama acaba mı diye düşünürken o heyecan o mutluluk !!! Sonra kırmızı kartı yedim tabi :))) sonra o kartların ardı arkası kesilmedi .. Allah’ a hamd olsun binlerce şükür bugünümüze sağlığımız yerinde imkn var fırsat var ki tedavi görüyoruz .
Eğer sizi olumsuz etkilersem bu yazdıklarımla nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin .. bu şehirde yalnız olunca gece böyle hüzün çöküyor bide raporluyum ya yalnız kaldıkça kuruyor insan. Buraya yazıp dertleşmek istedim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepimizin amaç gayesi aynı , aramızda çok derin hüzün ve burukluk yaşayanlar var biliyorum uzun sürelerdir aynı sorunla mücadele eden... sorunlar ayrı olsada derdimi gayemiz ortak .. rabbim bu yolda hepimizi muzaffer eylesin. Hepimizi her namazda her aklıma geldiğinde isimlerinizi bilmesekte rumuzlarımızla dua ediyorum . Allah kabul etsin. Hakkınızı helal edin çok uzattım :)
bizler anlamasakta bazen bizim kötü gördüklerimizdede vardır bir hayır dostum,yaradan daha iyi bilir allah gönlümüze göreAynı kaderdeyiz cnm yalnız değilsin benimde 6aa 2 embriyomda trozimi 13 çıktı sağlıklıdan da negatif ve düşük sonucunu aldım inş bundan sonrası güzel olur
o bir ihtimal demekki senin için hayırlı olandı ,bizim şer gördüğümüzdede varki bir hayır yaradan müsade etmemiş,allah gönlümüzdekini versinGenetikte benim 4 embriyomdan 3ü sağlıksiz geldi yani %75. Yani haklı çıktılar diyebilirim. 6aa kalitede olan embriyomda trizomi 16 çıktı. Bu anomaliyi araştırdığımda gördüğüm bu embriyo tutunur hcg değerleri gayet iyi çıkar güzel güzel artar kalp atışı bile duyulabilir ama 7.8. haftalarda düşer diyordu. Benim düşüğüm de aynı bu şekilde olmuştu. Bunu önceden bilmek genetiği sıkıntılı embriyoları elemek sonuca ulaşma yolunda bertaraf edilme imkanı olan etkenlerden birini daha bertaraf etmek oluyor. Ben %70 tutma ihtimaline karşın %1 ihtimal olanı yaşadım.
Bu da benim imtihanım.
İçinizi döktüğünüz için çok teşekkür ederim. Böyle olumlamalar görmek insanı biraz daha umutlandırıyor mutlu ediyor. Haklısınız bunlar hep basamak basamak ilerleyecek eğer nasipte varsa gelecek. Bende sanırım zor vak’a olmamdan dolayı bazen tedirgin oluyorum. Sol yumurtalığım yok . Sağ tarafta da çikolata kisti var. İki tüpümde alındı. Çok şükür rahimde perde veya polip yokmuş. 27 yaşındayım. 5 embriyom var donmuş pgtli değil. Mayıs reglim ile transfere başlayacağız. Ve nasibimizi bekleyeceğiz. Çok teşekkür ederim desteğiniz için . Allah bebeğinizi size bağışladın sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)Merhaba senin yaşadığın bu duygu durumunun hepsini yaşadım daha beterlerinide ben 13 yıl bekledim uğraştım her yolu denedim uzun süren tedaviler doktor değişimleri hastane arayışları doğru yerdemiyim yanlışmı acaba şunudamı bunudamı yaptırsamları hepsini yaşadım etraftakilerin acırcasına bakışlarını gördüm girip çıkamadığım depresyonlar anlamsızca ağlamalar geceler boyu uyuyamamalar her tedavide bunda da olmıycak diye düşünceler doktorlardan burda da olmazsa işiniz zor gibi laflarını bile işittim ama yılmadım pes etmedim ensonunda eşimle bu yıl olana kadar deniycez maddi manevi külfeti ne olursa olsun deniycez diye karar verdik yıl 2016 ydı eşime uzun süren ilaç tedavisi yapıldı yinemi ilaç dedik çünkü işe yaramıyodu ama yinede kullandık tese dediler yaptırdık rahme çizik atalım dediler tamam dedik havuz sistemi dediler yaptırdık bütün bunlar 2017 hazirana kadar sürdü ve temmuzda bu uzun uğraşın meyvesini aldık hamile olduğumu öğrendim o an ayaklarım yerden kesilmişti 6 haftalıkken kanama oldum ve onu kucağıma alana kadar hep korktum ona bişey olcak diye bu süreçte olumsuz herşeyden herkezden uzak durdum tedavim uzun sürceği için kimselere söylemedim ve kendimi olumluya adapte ettim eşime bana sakın olumsuz bişey deme dedim transfer oldu ben belkide 12 günlük anneyim bırakta tadını çıkartıyim dedim ve öylede yaptım herşeyden önce inanmak gerek olumsuzlukları bi kenara koyup anı yaşamak gerek çocuğunu kucağına aldığın anda hepsi geride kalmış olcak ve hiçbirini hatırlamıycaksın bile ben çok zor bi vakaydım rabbim nasip etti oldu ne kadar şükretsem az herşeyden önce eğer nasibinde varsa olucak zaten ama erken ama geç Rabbim belletmeden nasipeder inşaAllah
bence semra hanıma güveninBenim rahim darmış biraz yücel hocayı beklerken ipek hanım geldi o muayene etti. Histeroskopi gerekebilir dedi. Semra hoca gerek yok dedi. Düşük riski olur dedi ipek hanım cok gerildim hamile kalmadan düser mi diye düsünüyorum. Ama histeroskopi gerekse semra hoca da derdi dmi
ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorumMerabalar
Histereskopi için ne kadar ödediniz acaba? Yaptıran arkadaslar yardımcı olur musunuz?
Ozel sigortadan yaptıran var mı?
4.tüp bebek ve pilimiz bitti resmen
Estağfurullah . Alınmadım ki neticede espri olduğunu biliyorum :) yol uzun ve meşakkatli bizde sabırlı ve inançlıyız. Geçecek ...Çiğdemcim ya kusura bakma. Cidden dövmekten beter yorumlar yazmışım gece gece. Tabi ki içini buraya dökeceksin burdakilerle paylaşacaksin. Yoksa kimle konuşabiliyoruz ki bu mevzuları kim anlıyor ki bizi değil mi...
Amin diyorum dualarına da.
bence semra hanıma güvenin
ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Tüp bebek olmayanlara cnm o fiyat hastalarına indirimle 3-4 bin oluyor eğer tanı amaçlı değil polip vs alınacaksa sigorta kapsamına alır8000 bin ? Ne fiyatı o acaba .
Aminnn inşallh Nur’cum çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin . Yolumuzdaki taşları kaldırsın inşallh.SevgiliMutlu1anne senin kaygılarını herkes gibi ben de cok iyi anlıyorum ama düşün ki Maaşallah SuphanAllah tek yumurtalıkla bile 5 tane 5. Gün embriyosu elde etmek güzel birşey tekrar tekrar Maaşallah Balım. O yüzden umutsuz olma olur mu ben inanıyorum bir tanesi sana evlat olcak Allah'ın izniyle dilerim kaç tanesini istersen o kadarı sana sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ve tüm isteyen hepimize aminn
8000 laparoskopi fiyatı demiş olabilirler mi ? Geçen yıl ofis histereskopi 1500-2000 tl arası, operasyonel histereskopide maksimum 3000 tl diye hatırlıyorum çünkü .bence semra hanıma güvenin
ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Ben başka yerde önceden polip oldum .Histereskopi fiyatı yani . Biz tedavideyken yapıldı diye 3500 e oldu oldu öyleyse .
Tüp bebek olmayanlara cnm o fiyat hastalarına indirimle 3-4 bin oluyor eğer tanı amaçlı değil polip vs alınacaksa sigorta kapsamına alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?