Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne umut dolusunuz maşallah
5 tane aslanlar gibi embriyosu var bekliyor orda. Ameliyatını olmuş rahimle ilgili sorunlarını ortadan kaldırmış. Yaşı genç. Daha hiç transfer olmamış hiç negatif almamış(inşallah almaz da) vs. sonra kalkıp böyle şeyler yazıyor. Dayak istemiyor mu sence de? Biz napalım o zaman?

Amin canim Allah razı olsun. Bugun kont vardi 10 tane olmuşlar insallah kaliteli olurlar ..... femara ise yaradi galiba :)
Maşallah çok sevindim küçüklerin yetişmesine. İnşallah senkron büyürler hepsi beraber aynı olgunluğa gelirler. Güzel güzel döllenip kaliteli embriyolar olarak 5 güne ulaşırlar.

Dayağı yemeden gideyim ben en iyisi :))) şaka bir yana gece hüznü çöküyo bazen ondan öyle yazdım . Ama dedim ya benden daha uzun süredir bu serüvenin içinde olan uzun bekleyişler yaşayan arkadaşlarım var . Allah önce sizlere içinde de bizlere nasip etsin hayırlı evlatları ..

Orayı biliyorum ya inş özel araban vardır cnm gebelik olursa ki inş olucak gebelik doktoru çok ama çok önemli
Var cnm ama çok zor gidişlermz geçen hafta 6saatte gttk geldk şehr dşı resmen trafk mahfedyo bzi inşallah yakından gzl bi doktr blurm bebişim gelirde

Ben kafayı yemek üzereyim aslında. İçimde kopan fırtınaları uykumu kaçıran düşüncelerimi buraya yazsam herkesin moralini bozmaya yeter de artar bile. Ama dalgaya vuruyorum.
Biz elimizden geleni yapıyoruz yapacağız. Kötü örneğim diye yazmak bile istemiyorum çok zaman kimsenin moralini bozmayayım canını sıkmayayım diye.
Ümitsiz olmaz.
Allahtan ümit kesilmez.
Ol derse olacak.nokta.

Çiğdemcim ya kusura bakma. Cidden dövmekten beter yorumlar yazmışım gece gece. Tabi ki içini buraya dökeceksin burdakilerle paylaşacaksin. Yoksa kimle konuşabiliyoruz ki bu mevzuları kim anlıyor ki bizi değil mi...
Amin diyorum dualarına da.

Merhaba senin yaşadığın bu duygu durumunun hepsini yaşadım daha beterlerinide ben 13 yıl bekledim uğraştım her yolu denedim uzun süren tedaviler doktor değişimleri hastane arayışları doğru yerdemiyim yanlışmı acaba şunudamı bunudamı yaptırsamları hepsini yaşadım etraftakilerin acırcasına bakışlarını gördüm girip çıkamadığım depresyonlar anlamsızca ağlamalar geceler boyu uyuyamamalar her tedavide bunda da olmıycak diye düşünceler doktorlardan burda da olmazsa işiniz zor gibi laflarını bile işittim ama yılmadım pes etmedim ensonunda eşimle bu yıl olana kadar deniycez maddi manevi külfeti ne olursa olsun deniycez diye karar verdik yıl 2016 ydı eşime uzun süren ilaç tedavisi yapıldı yinemi ilaç dedik çünkü işe yaramıyodu ama yinede kullandık tese dediler yaptırdık rahme çizik atalım dediler tamam dedik havuz sistemi dediler yaptırdık bütün bunlar 2017 hazirana kadar sürdü ve temmuzda bu uzun uğraşın meyvesini aldık hamile olduğumu öğrendim o an ayaklarım yerden kesilmişti 6 haftalıkken kanama oldum ve onu kucağıma alana kadar hep korktum ona bişey olcak diye bu süreçte olumsuz herşeyden herkezden uzak durdum tedavim uzun sürceği için kimselere söylemedim ve kendimi olumluya adapte ettim eşime bana sakın olumsuz bişey deme dedim transfer oldu ben belkide 12 günlük anneyim bırakta tadını çıkartıyim dedim ve öylede yaptım herşeyden önce inanmak gerek olumsuzlukları bi kenara koyup anı yaşamak gerek çocuğunu kucağına aldığın anda hepsi geride kalmış olcak ve hiçbirini hatırlamıycaksın bile ben çok zor bi vakaydım rabbim nasip etti oldu ne kadar şükretsem az herşeyden önce eğer nasibinde varsa olucak zaten ama erken ama geç Rabbim belletmeden nasipeder inşaAllah

Aynı kaderdeyiz cnm yalnız değilsin benimde 6aa 2 embriyomda trozimi 13 çıktı sağlıklıdan da negatif ve düşük sonucunu aldım inş bundan sonrası güzel olur
bizler anlamasakta bazen bizim kötü gördüklerimizdede vardır bir hayır dostum,yaradan daha iyi bilir allah gönlümüze göre
o bir ihtimal demekki senin için hayırlı olandı ,bizim şer gördüğümüzdede varki bir hayır yaradan müsade etmemiş,allah gönlümüzdekini versin

İçinizi döktüğünüz için çok teşekkür ederim. Böyle olumlamalar görmek insanı biraz daha umutlandırıyor mutlu ediyor. Haklısınız bunlar hep basamak basamak ilerleyecek eğer nasipte varsa gelecek. Bende sanırım zor vak’a olmamdan dolayı bazen tedirgin oluyorum. Sol yumurtalığım yok . Sağ tarafta da çikolata kisti var. İki tüpümde alındı. Çok şükür rahimde perde veya polip yokmuş. 27 yaşındayım. 5 embriyom var donmuş pgtli değil. Mayıs reglim ile transfere başlayacağız. Ve nasibimizi bekleyeceğiz. Çok teşekkür ederim desteğiniz için . Allah bebeğinizi size bağışladın sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)

bence semra hanıma güvenin
Merabalar
Histereskopi için ne kadar ödediniz acaba? Yaptıran arkadaslar yardımcı olur musunuz?
Ozel sigortadan yaptıran var mı?
4.tüp bebek ve pilimiz bitti resmen
ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorum

Estağfurullah . Alınmadım ki neticede espri olduğunu biliyorum :) yol uzun ve meşakkatli bizde sabırlı ve inançlıyız. Geçecek ...

Sevgili Mutlu1anne senin kaygılarını herkes gibi ben de cok iyi anlıyorum ama düşün ki Maaşallah SuphanAllah tek yumurtalıkla bile 5 tane 5. Gün embriyosu elde etmek güzel birşey tekrar tekrar Maaşallah Balım. O yüzden umutsuz olma olur mu ben inanıyorum bir tanesi sana evlat olcak Allah'ın izniyle dilerim kaç tanesini istersen o kadarı sana sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ve tüm isteyen hepimize aminn

Aminnn inşallh Nur’cum çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin . Yolumuzdaki taşları kaldırsın inşallh.

bence semra hanıma güvenin

ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorum
8000 laparoskopi fiyatı demiş olabilirler mi ? Geçen yıl ofis histereskopi 1500-2000 tl arası, operasyonel histereskopide maksimum 3000 tl diye hatırlıyorum çünkü .

Histereskopi fiyatı yani . Biz tedavideyken yapıldı diye 3500 e oldu oldu öyleyse .
Ben başka yerde önceden polip oldum .
Menekşe hnm dan rahminde perde olan arkadaş için Ağustos’ta sordum tüp bebek hastaları 3500 eğer hasta değilse 7000 demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…