- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Anladım cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bende kanAmayla gidince pazar günü duydum çok şükür son adet tarihine göre hesaplanıyorsa bu gün daha 6+3 olduk biz çok şükür inşllah kucağımıza da alırız Allahın izniyle sağlıkla hayırlaCnm ben dun kalp atislarini duydum cok sukur bende fitilden dolayi sari akinti oluyor
Ben fitil diil iğne oluyor um zaten peki proluton u kaç gün arayla yapmıştın cuma ve pazar demiştin sanırım amaCnm ben dun kalp atislarini duydum cok sukur bende fitilden dolayi sari akinti oluyor
insaallah cnm insaallahAnladım cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bende kanAmayla gidince pazar günü duydum çok şükür son adet tarihine göre hesaplanıyorsa bu gün daha 6+3 olduk biz çok şükür inşllah kucağımıza da alırız Allahın izniyle sağlıkla hayırla
Evet benim o gunlerde kanamam oldu yaptirdim cok sukur daha olmadiBen fitil diil iğne oluyor um zaten peki proluton u kaç gün arayla yapmıştın cuma ve pazar demiştin sanırım ama
Acele edip aşılama olma bosyere o yumurtalar kıymetli . İstanbulda bi çok hastane vardır rapor cikarabilecegin.
Medipolde çok rahat rapor veriyorlar diye duydum ben, orada inşallah rapor işini kolaylıkla halledeceksiniz. Allah işinizi rast getirsinHemde ne acele .. Süleymaniyeden randevuyu aldım Cumaya . Aynı zamanda Medipol Üni Mega Hastanesi Ayşe karahasanoğlu asistanına da aradı az önce . Oradan da rapor veriyorlarmış Kriterler tuttuğunda ona Pazartesi gideceğim 13.00 de.
Hatırladığım kadarıyla şöyle oluyoo.ilk önce infertiliteden kadın doğum diil yani randevu alıp gidiyorsun muayene oluyorsun elindeki bütün belgeleri götür amh testi fshın yükseldiğine dair hormon testleri hepsini götür varsa eşinin sperm testlerini falan ne varsa.bakacak senin adına bi kağıt dolduracak zaten asistanlar bakıyoo hemen hocalarını arıyorlar aynı anda DOR yazıp amh düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendiriyorlar.tüp bebekte sana bi kağıt veriliyor istenilen testler diye.sgk dan belge evlilik cüzdanları foto sonra hastane içinde anesteziden randevu alıyosun yine hastane içinde aile hekiminden ve psikatyriden randevu alıyosun hemen halloluyoo zaten biz bir haftada halletmiştik yalnız pendik eğitim araştırmanın raporu dışarıya verilmiyoo orda yapıyorlar tüp bebeği ama heryerde bu prosedür uygulanıyoo cnmm hiç tereddüt etme aşılamaya gerek yok hiç merak etme
Umarım çok uğraşmadan alırım. Amin canım benim çok teşekkür ederim. Sağol.Medipolde çok rahat rapor veriyorlar diye duydum ben, orada inşallah rapor işini kolaylıkla halledeceksiniz. Allah işinizi rast getirsin
İşte cnm iki iğne arasında kaç gün vardı 2 günmü yoksa cumadan bir sonraki pazara 7 gün falanmı cnmEvet benim o gunlerde kanamam oldu yaptirdim cok sukur daha olmadi
İşte cnm iki iğne arasında kaç gün vardı 2 günmü yoksa cumadan bir sonraki pazara 7 gün falanmı cnm
Çok saol cnm ya bende de 6. Haftada oldu pazartesi yaptırdım şimdi cuma mı olsam diye düşünüyorum da .bide ben pogestanı ipne olarak alıyorum her günBen pazartesi ve perşembe günleri yaptırıyorum haftada 2 kez
Sende perşembe yaptırabilirsin
Benim 6. haftada kanamam olmuştu
Halen devam ediyorum 36. haftaya kadar devam edeceğim
Buradaki dr um öyle dedi
Erken doğumu ve düşüğü önlüyormuş
İki gndr gidiyodm yrnda çağrdılar tekrar kan verp muayne olcakmşm cnm rahim 9.6 kalnlğındaymş ymurta boyutu 16.5 muş bgn çatlatma olablrsn duruma göre dmşti ama demek kanda skntı çktı yrnda gtçekmşm sende bu aşamadasn dye yazmak istedm haftaya çarşambaya sanrm transfer olcak tabi kanda skntı çkmazsa e2değrndeAnlıyorum seni ben canım bende öyleyim
ben 9. haftadan itibaren gidiyorum canım, kanamalı alanım vardı kesede.Canım sen kaçıncı haftada başladın perinotoloğa gitmeye acaba
Cnm benimde ikiz benide yonlendirillermi peki bu dr neye bakiyorlar nasil bir yol ciziyorlar
İnş çıkmaz cnm bende reglimin son günlerindeyim cuma günü semra hoca ile görüşeceğiz ne olacak bilmiyorımİki gndr gidiyodm yrnda çağrdılar tekrar kan verp muayne olcakmşm cnm rahim 9.6 kalnlğındaymş ymurta boyutu 16.5 muş bgn çatlatma olablrsn duruma göre dmşti ama demek kanda skntı çktı yrnda gtçekmşm sende bu aşamadasn dye yazmak istedm haftaya çarşambaya sanrm transfer olcak tabi kanda skntı çkmazsa e2değrnde
Peki cnm sen kaçıncı haftadasın şimdi kaç haftadan beri oluyorsun proluton u.normal günlük progestanı jel mi fitil mi iğne olarak mı alıyorsun acaba.bide bu prolutonun bebişlere bi zararı yoktur dimi cnmm Allah esirgesinBen pazartesi ve perşembe günleri yaptırıyorum haftada 2 kez
Sende perşembe yaptırabilirsin
Benim 6. haftada kanamam olmuştu
Halen devam ediyorum 36. haftaya kadar devam edeceğim
Buradaki dr um öyle dedi
Erken doğumu ve düşüğü önlüyormuş
Peki cnm sen kaçıncı haftadasın şimdi kaç haftadan beri oluyorsun proluton u.normal günlük progestanı jel mi fitil mi iğne olarak mı alıyorsun acaba.bide bu prolutonun bebişlere bi zararı yoktur dimi cnmm Allah esirgesin
Maşallah canım. Test tarihinden ne kadar gün sonra kalp atışını duydun canım tam olarak?Cnm ben dun kalp atislarini duydum cok sukur bende fitilden dolayi sari akinti oluyor
Bu sefer semra hanm çok ilgilendi uzun bi muayene oldu içime sindi sennde öyle olr inşallah cnm bikaçgn arayla transfer snrada mutluu haberler veririz inşallah brbirimizeİnş çıkmaz cnm bende reglimin son günlerindeyim cuma günü semra hoca ile görüşeceğiz ne olacak bilmiyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?