Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm ben dun kalp atislarini duydum cok sukur bende fitilden dolayi sari akinti oluyor
Anladım cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bende kanAmayla gidince pazar günü duydum çok şükür son adet tarihine göre hesaplanıyorsa bu gün daha 6+3 olduk biz çok şükür inşllah kucağımıza da alırız Allahın izniyle sağlıkla hayırla

insaallah cnm insaallah

Acele edip aşılama olma bosyere o yumurtalar kıymetli . İstanbulda bi çok hastane vardır rapor cikarabilecegin.

Hemde ne acele .. Süleymaniyeden randevuyu aldım Cumaya . Aynı zamanda Medipol Üni Mega Hastanesi Ayşe karahasanoğlu asistanına da aradı az önce . Oradan da rapor veriyorlarmış Kriterler tuttuğunda ona Pazartesi gideceğim 13.00 de.

Medipolde çok rahat rapor veriyorlar diye duydum ben, orada inşallah rapor işini kolaylıkla halledeceksiniz. Allah işinizi rast getirsin

Randevuyu aldım Cuma gününe. Elimdeki tüm testleri getireceğim HSG filan hepsi duruyor. Anestezi randevusu neden?
Evet dediğin gibi prosedürler farklı oluyor ama çok uzun zaman almaz umarım. inşallah rapor alabilirim.
Az önce Medipol Üni Mega hastanesi Ayşe Karahasanoğlu asistanı aradı onada randevu aldım Pazartesi gününe . Orada da rapor veriyolarmış. Biz çıkarıyoruz raporu dedi. Kriterlere uygun ise dedi.

İşte cnm iki iğne arasında kaç gün vardı 2 günmü yoksa cumadan bir sonraki pazara 7 gün falanmı cnm

Ben pazartesi ve perşembe günleri yaptırıyorum haftada 2 kez
Sende perşembe yaptırabilirsin
Benim 6. haftada kanamam olmuştu
Halen devam ediyorum 36. haftaya kadar devam edeceğim
Buradaki dr um öyle dedi
Erken doğumu ve düşüğü önlüyormuş

Çok saol cnm ya bende de 6. Haftada oldu pazartesi yaptırdım şimdi cuma mı olsam diye düşünüyorum da .bide ben pogestanı ipne olarak alıyorum her gün

Anlıyorum seni ben canım bende öyleyim
İki gndr gidiyodm yrnda çağrdılar tekrar kan verp muayne olcakmşm cnm rahim 9.6 kalnlğındaymş ymurta boyutu 16.5 muş bgn çatlatma olablrsn duruma göre dmşti ama demek kanda skntı çktı yrnda gtçekmşm sende bu aşamadasn dye yazmak istedm haftaya çarşambaya sanrm transfer olcak tabi kanda skntı çkmazsa e2değrnde

Cnm benimde ikiz benide yonlendirillermi peki bu dr neye bakiyorlar nasil bir yol ciziyorlar

beni ilk başta doktorum yönlendirmedi kanamalı alan vardı diye kendim gittim.
doktorların tavrını kestirmek çok zor. bazısı risk almak istemiyor ve yönlendiriyor bazısı ise ego yapıyor sadece detylı ultrason zamanı yönlendiriyor.
ikizleri bekliyorsun madem bana kalırsa yönlendirilmeyi beklemeden kendin git derim canım.

İnş çıkmaz cnm bende reglimin son günlerindeyim cuma günü semra hoca ile görüşeceğiz ne olacak bilmiyorım

Bugün adetin 2.günü. İstanbul dışında hazırlanacağım dondurulmuş ile tedaviye.
Lh 30, E2 45, progesteron 0,574.

Memorial Lh uyumsuz dedi. Yarın tekrar baktırmamı istediler. Olmazsa bu ay iptal edilecek tedavi.
Bu Lh ne ola ki. Kaç olmalıydı? Yüksekliği ne anlama geliyor?
Ultrasonda kist vs. görülmedi.
Kafamda deli sorular

Peki cnm sen kaçıncı haftadasın şimdi kaç haftadan beri oluyorsun proluton u.normal günlük progestanı jel mi fitil mi iğne olarak mı alıyorsun acaba.bide bu prolutonun bebişlere bi zararı yoktur dimi cnmm Allah esirgesin

14. haftadayım canım
İşte 6. haftadan itibaren oluyorum
Progestanı hem jel hemde kapsül olarak aldım
12. haftada bıraktım onları
Hayır prolutonun hiç zararı yok
İğne kullanıp da sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlar var elbet

İnş çıkmaz cnm bende reglimin son günlerindeyim cuma günü semra hoca ile görüşeceğiz ne olacak bilmiyorım
Bu sefer semra hanm çok ilgilendi uzun bi muayene oldu içime sindi sennde öyle olr inşallah cnm bikaçgn arayla transfer snrada mutluu haberler veririz inşallah brbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…