- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
27 haftalıktı. O detaylı varya yukarda yaptırmayın dedikleri onu yaptırdığım ama doğru düzgün bir doktorda yaptırmadığım için göremediler sorunu görselerdi herşey daha farklı kızım şu an yanımda olurdu belki riskler bakımından en düşük riskli bendim yaşım 23 herhangi bi hastalığım yoktu ama oldu o yüzden ısrarla gebe arkadaşlara PERİNATOLOGA gidin diyorum en azından 2li ve detaylı için parayı gözden çıkarın milyonları döksek giden geri gelmiyor..Canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun bi daha öyle sıkıntılar yaşamazsın İnşâAllah kaç haftalıktı bebeğin ve neden kaybettin
Bu aslında hastaya bağlı. Burada taze transfer olan arkadaşlarımız da oldu 3. Gün pek denk gelmedim genelde 5. Gün taze transfer olanları duydum. Herkese mutlaka donmuş embriyo transferi yapılıyor diye bir kıstası yok semra hanımın. Tamamen kişinin durumuna bağlı. Siz donmuş embriyo transferine daha uygunsanız donmuş yapar ama taze transferde bir sıkıntı görmüyorsa taze yapar .
Kızlar Dr herkesin mi yumurtasını topladıktan sonra rahim dinlendirme sürecini uyguluyor???? Yani yumurta toplandıktan sonra artık 3. Gün yada 5. Gün emriyosunu hemen transfer etmiyor mu ???
Ağrın var mi bence hiç bekleme doktoea git hemenArkadaşlar bugün normal adet günüm ama ben 7+2 hamileyim.az evvel peçeteye kahve kırmızıya dönük leke geldi en son cuma kontrolüm vardı kanama alanı yok denmişti bu neyin nesi bilen yada tahminde bulunacak olan varmı artık kafayı yemek üzereyim proluton cuma sabah vurundum daha ve hergün progestan iğne oluyorum kalkmıyorum yatıyorum napıcağımı şaşırdım ağlıyorum böle oldukça nolır dua edin lütfen
Ağrım çok hafif var sağ tarafta biraz geçen Pazar'da aynısı olmuştu acilden doktora gittik kalb dinletti yat dedi bişe yok dedi en son cuma kontrolüm vardı kanama alanı yok denmişti ben anlamıyorum artık ama çok korkuyorum birazdan iğne vurdurmaya gidicem normal günlük progestan yine ultrasona gireyim olmadı napıcağımı şaşırdım Allahım yardım etsinAğrın var mi bence hiç bekleme doktoea git hemen
Evet canım çok haklısınAmin cnm acısını bildiğim için yazıyorum keşke zamanunda biri de beni uyarsaydı
Usgye gir cnm ama bazen sebepsizde kanama oluyor Allah bağışlasımAğrım çok hafif var sağ tarafta biraz geçen Pazar'da aynısı olmuştu acilden doktora gittik kalb dinletti yat dedi bişe yok dedi en son cuma kontrolüm vardı kanama alanı yok denmişti ben anlamıyorum artık ama çok korkuyorum birazdan iğne vurdurmaya gidicem normal günlük progestan yine ultrasona gireyim olmadı napıcağımı şaşırdım Allahım yardım etsin
Canım dua et inşallah bişey olmayacak allahım sana emanet ettim de inşallah Rabbim büyükArkadaşlar bugün normal adet günüm ama ben 7+2 hamileyim.az evvel peçeteye kahve kırmızıya dönük leke geldi en son cuma kontrolüm vardı kanama alanı yok denmişti bu neyin nesi bilen yada tahminde bulunacak olan varmı artık kafayı yemek üzereyim proluton cuma sabah vurundum daha ve hergün progestan iğne oluyorum kalkmıyorum yatıyorum napıcağımı şaşırdım ağlıyorum böle oldukça nolır dua edin lütfen
Mutlu1anne nın da yazdığı gibi. Herkese illa donmuş transfer olacak diye bir kural yok. Bu tamamen kişinin durumuna tedavi planına hatta tedavide gelisebilecek özel durumlara bağlı.
Sana neyin uygun görüleceğini hocayla görüşmeden bilemeyiz. Ama pgt istiyorsan mecburen dondurulması gerekiyor. Ama benim pgt yapılacak tedavilerimde yine transfer hazırlığı için gereken ilaçları kullandım. Ola ki embriyo gelişimi biopsi için yeterli olmazsa hemen taze transfer olabilirdi.
Yumurtası çok olan bayanlarda ve pcolu larda fazla yumurta geliştiği için hormon dengesi çok değişiyor ve ohss riski oluyor. O zaman da dondurulmuş transfer öneriliyor.
Rahimde bir operasyon yapılacaksa laparoskopi histereskopi gibi o zaman da donduruluyor.
295$ embriyo başıTeşekkürler cnm arkadaşım çok makbule geçti bu bilgi. Peki pgt ücreti ne kadardı cnm ????
İyiakşamlar ama taze transferde ilaçlar vücuttan atılmamış oluyor ,bu başarı şansını etkilemiyor muBu aslında hastaya bağlı. Burada taze transfer olan arkadaşlarımız da oldu 3. Gün pek denk gelmedim genelde 5. Gün taze transfer olanları duydum. Herkese mutlaka donmuş embriyo transferi yapılıyor diye bir kıstası yok semra hanımın. Tamamen kişinin durumuna bağlı. Siz donmuş embriyo transferine daha uygunsanız donmuş yapar ama taze transferde bir sıkıntı görmüyorsa taze yapar .
İyiakşamlar ama taze transferde ilaçlar vücuttan atılmamış oluyor ,bu başarı şansını etkilemiyor mu
tam bilemiyorum ama eşimin kuzeni üçüncü denemesi şişli memorialde ilk denemesinde taze transferle oğlunu kucağına aldı. Bu tür şeyleri çok takmamak gerek eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerine uymakta tereddüt etmemek gerek. Nasip her şeyİyiakşamlar ama taze transferde ilaçlar vücuttan atılmamış oluyor ,bu başarı şansını etkilemiyor mu
Demek ki vakti gelmiş kuzu darısı bana :)tam bilemiyorum ama eşimin kuzeni üçüncü denemesi şişli memorialde ilk denemesinde taze transferle oğlunu kucağına aldı. Bu tür şeyleri çok takmamak gerek eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerine uymakta tereddüt etmemek gerek. Nasip her şey
Sevgili arkadaşım. Bu tamamen kişinin durumuna göre gerçekten bu konuda profesyonel olan doktorun kararına bırakılması gereken bir durum. 2.gün embriyosu ile de hamile kalan insanlar var. Dondurulmuş embriyo evet son istatistiklere göre daha avantajlı görünüyor. Ama sadece dondurulmuş transfer yapacağız rahim dinlendirme uygulayacağız diye yeterli kaliteye gelmemiş dondurulmaya uygun olmayan embriyolar donduranlar da var ki bunun başarıya artı etkisinin olacağını düşünmek yanlış olur. 3.gün donduruyorlar mesela ama çözülünce belki hiç biri 5.güne gidemiyor.İyiakşamlar ama taze transferde ilaçlar vücuttan atılmamış oluyor ,bu başarı şansını etkilemiyor mu
inşallah canım umarım senin içinde vakit tamamdır ve bebeğine gün sayarsınDemek ki vakti gelmiş kuzu darısı bana :)
İnşAllah cnminşallah canım umarım senin içinde vakit tamamdır ve bebeğine gün sayarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?