- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Seninki yüksek değil ki . Ben bu testi 11+2 de yaptırdım ense 1.5 çıktı kan testindede düşük risk çıkmıştı .İşte bende aceba hafta hafta ense kalınlığı değişen bişey mi yani ben erken yaptığım için mi 1.2 çıktı 12. Hafta da yapsam daha mı yüksek cikicakti
İğnede her gün yaptırmak mesele aslında hemşire çok var etrafımda tanıdık ama haberleri yok durumdanOnu bilmiyorum canım iğne kullan istersen
Yaa içime şu serptin allah razı olsunSeninki yüksek değil ki . Ben bu testi 11+2 de yaptırdım ense 1.5 çıktı kan testindede düşük risk çıkmıştı .
Ben tableti fitil şeklinde kullanmıştım habire geri geliyordu, jel daha rahat, sıkıp kalksan bilr akmıyor geri. Jeli tercih ederim yani,İğnede her gün yaptırmak mesele aslında hemşire çok var etrafımda tanıdık ama haberleri yok durumdan
Bence hiç kendini üzme bile kan testi yaptırsan riskin düşük çıkardı . Sinir 2.5 ama bazı doktorlar a göre de 3 tur . Bebeğini de kendini de üzmeYaa içime şu serptin allah razı olsun
Çok teşekkür ederimBence hiç kendini üzme bile kan testi yaptırsan riskin düşük çıkardı . Sinir 2.5 ama bazı doktorlar a göre de 3 tur . Bebeğini de kendini de üzme
Sanırım geri jele döneceğimBen tableti fitil şeklinde kullanmıştım habire geri geliyordu, jel daha rahat, sıkıp kalksan bilr akmıyor geri. Jeli tercih ederim yani,
Her defasindami oldu kahverengi siyah geri dönüşler benim minik pembe putuler oluyordu ama transfer oncesi bile oldugu icin onemsemedim sadece bir kere kahverengi lekelenme oldu su son kimyasalda ondasa kötü bisey oldugunu hissettim zaten olmadiYa bende jel geri dönüyor ya bazen siyah bazen kahverengi o tedirginliği yaşamayayım diye istiyordum
Son günlerde oldu sonra da düşürdüm zatebHer defasindami oldu kahverengi siyah geri dönüşler benim minik pembe putuler oluyordu ama transfer oncesi bile oldugu icin onemsemedim sadece bir kere kahverengi lekelenme oldu su son kimyasalda ondasa kötü bisey oldugunu hissettim zaten olmadi
Biliyorum anlıyorum seni inan ki . 20. Haftada detaylı ultrason yaptırabilirsiniz Orda için rahat edecektir iyi bir perinatologa git ben artık 30.haftamdayim hala bile korkuyorum. Zor elde ettiğimiz için hep böyle gidecek sanırımÇok teşekkür ederim
İnan ilk zamanlar hep düşük olurmu korkusu vardı içimde bu ense kalınlığı meselesinden sonra aklımda gece Gündüz bu konu vardı 14 yıl sonra bebegim olucak
Ama hastamı düşüncesi beni çok korkutuyor Du
Aynen dediğin gibi çok haklısın ben cihangir beye gittim memnun kalmadımBiliyorum anlıyorum seni inan ki . 20. Haftada detaylı ultrason yaptırabilirsiniz Orda için rahat edecektir iyi bir perinatologa git ben artık 30.haftamdayim hala bile korkuyorum. Zor elde ettiğimiz için hep böyle gidecek sanırım
Ben hergün iğne yaptırıyorum cnmm.hastanenin aciline gidip oluyorum.gidip gelmesi zor değilde popiş acıyoo belli bi süre sonra.fitil çok kötüydü istemedim sürekli top top geri geliyordu.jel de dışarı çıkp havayla temas ettiğinde renk değiştiriyorya psikoljim zaten mötü olduğundan onu görünce daha da kötü oluyordum.sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu seç cnm.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallahİğnede her gün yaptırmak mesele aslında hemşire çok var etrafımda tanıdık ama haberleri yok durumdan
İnşAllah cnm benimde düşüncem Allahım nasip ederse gebelik olursa iğneye geçmekBen hergün iğne yaptırıyorum cnmm.hastanenin aciline gidip oluyorum.gidip gelmesi zor değilde popiş acıyoo belli bi süre sonra.fitil çok kötüydü istemedim sürekli top top geri geliyordu.jel de dışarı çıkp havayla temas ettiğinde renk değiştiriyorya psikoljim zaten mötü olduğundan onu görünce daha da kötü oluyordum.sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu seç cnm.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallah
Detaylı ultrason bir kereye mahsus yapılıyor.onu iyi bir perinatologda yaptır.her seferinde perinatologa gitmene gerek yok canımAynen dediğin gibi çok haklısın ben cihangir beye gittim memnun kalmadım
Sağolsun bir kaç arkadaş bir kac perinatolog önerdi onlarında muayene ücreti 900 den asası değil
Cihangir beyin muayene ücreti 475 eh işte dedik el mecbur ona gidelim ondan da memnun kalmadım pazartesi kontrolüm var sonraki muayene için başka doktor bulmam lazim
İnşallah cnm Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşAllah cnm benimde düşüncem Allahım nasip ederse gebelik olursa iğneye geçmek
İnşAllah cnmİnşallah cnm Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?