Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun öncelikle bebeğini sağlıklı birşekilde doğmayı nasip etsin Allah.Ben şunu diyeceğim size doktorlar detaylı ultrasonda bebeğe bakınca muhakkak yorum yapıyor benim bebeğime biraz kafası büyük demişti ben tüm hamileliğimi bunu düşünerek kafayı bozmuşmuştım resmen. Allaha şükür doğdu sapa sağlam. Onun için Allah korusun anormal bir durum olsa dahi aldırmayacaktım boşu boşuna detaylıya girmiş ve hamileliği kendimize zehir etmiştim.Benim şahsi kanaatim detaylıya hiç girilmemesi. Zaten bir şeyler çıkanlara bile doğsun tedavisine başlanır deyip gönderiyorlar.Hiç anne karnındayken ilaçla müdahale etmiyorlar zaten.Ben hamileliğin de mutlu geçirilmesi tarafındayım.Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Çok ama çok yanlış düşünüyorsun cnm. Detaylı ultrason bebeğin hayatınu kurtarıcak kadar önemli. Misal bebek kalp hastasıdır detaylıda bunu görürler ve aile doktorlar hazırlıklı olur doğar doğmaz müdahale edilir aile bunu bilmese doğsa evine götürse normal bebek gibi davranılsa fark edilmese bebek ölebilir. Veya preeklamsi diğer adiyla gebelik zehirlenmesi. Anne ve bebeği ölüme götüren çok ciddi bir olay detaylı ultrasona girilmese bebeğe giden kan akımlarına bakılmasa anne bilinçsizce tansiyonları yükselicek protein atılımı olucak bilemicek belki hele de işini iyi yapmayan cahil birine denk gelirse hem bebek hem anne ölüyor bu tabloda en hafifi bebek erken doğuyor bi sürü küvözde kaldığı için sorunlar yaşıyor lütfen böyle gereksiz yada gebeliği zehir ediyor diye insanlara yazmayın ben bunub acısını çektim bebeğimi kaybettim en önemli 2 test var gebelik boyunca 2li tarama ve detaylı usg bunları muhakkak ama muhakkak PERİNATOLOG tarafından yaptırın...

Merhaba arkadaşlar 9 haftalıgın 12 haftadan sonra 2 li test yapılcakmış ben yaptırmıyım diyorum sizler yaptırdınızmı yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar 9 haftalıgın 12 haftadan sonra 2 li test yapılcakmış ben yaptırmıyım diyorum sizler yaptırdınızmı yardımcı olurmusunuz
Arkadaşım her defasında bu 2li ve detaylıyı vurguluyorum neden yaptırmayacaksin? Yaptırmazsan Allah korusun ilerde bebeğini kaybedince bütüm doktorlar cephe alıyor zaten gerekli testleri yaptırmamişsin hak iddia edemezsin diye neden yaptırmayacaksin yaptır ama PERİNATOLOG ta yaptır radyoloji uzmanında ya da normal kadın doğumcuda değil

Tabii ki bu da sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama bu bir hasta olarak benim görüşüm değil ayrıntılı ultrasona girmeden kendi doktorum çocuğu aldırmayı her ne olursa olsun düşünmeyeceksen tavsiye etmem demişti sonra yine başka doktora da gittim oda aynısı söyledi doğunca herşey belli oluyor kulak testine kadar yapılıyor doğar doğmaz dedi ve dedikleri gibi de oldu çekap gibi bebeğin kalbine vs. herşeyine bakıldı ve sonuç olarak şu ki doktorlar arasında da bu konu çok tartışılan hepsinin farklı düşündüğü bir konu. Ben iki doktoruda dinlemedim ve gidip yaptırdım hala da diyorum boşuna gitmişim boşuna üzülmüşüm.Allah herkesin yardımcısı yol göstericisi olsun.

Detaylıyı yaptrma diyen doktorun doktorluğu şüpheli bence siz daha iyi doktorlar bulun kendinize tavsiye ederim

Yeni yüzyıl gop ünivetsitesinde prof dr Ayşe Kafkaslı var perinatoloji başkanlığıda yapmış pek ismi dönmüyor ama dr lar tanıyor onu hem fiyatı uçuk değil tavsiye edebilirim .

Yeni yüzyıl gop ünivetsitesinde prof dr Ayşe Kafkaslı var perinatoloji başkanlığıda yapmış pek ismi dönmüyor ama dr lar tanıyor onu hem fiyatı uçuk değil tavsiye edebilirim .
Benim perinatologum var ama diğet arkadaşlat için çok iyi oldu cnm fiyatı da iyiymiş :)

Yaptırmıcam dedim çünkü zaten sitresli geçiyor hamileliğim arada kaldım

Kızlar Dr herkesin mi yumurtasını topladıktan sonra rahim dinlendirme sürecini uyguluyor???? Yani yumurta toplandıktan sonra artık 3. Gün yada 5. Gün emriyosunu hemen transfer etmiyor mu ???

Çok teşekkür ederim allah razı olsun seninde bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim
İkili testi doğru düzgün yapamadım artık allah izin verirse detaylıda net görmek istiyorum
Tabiki allah korusun bişey varsa aldırma gibi bir düşüncem hiç olmadi olmiycakda
İnşallah hiç bi sorun da yoktur

Canım senin daha önce acı bi tecrüben olmuş bu konuya böyle bakman normal tabi
Rabbim bir daha böyle birşeyle ne seni ne beni nede evlat isteyen bekleyen hiç bir anneyı böyle bir durumla sinamasin

Kızlar Dr herkesin mi yumurtasını topladıktan sonra rahim dinlendirme sürecini uyguluyor???? Yani yumurta toplandıktan sonra artık 3. Gün yada 5. Gün emriyosunu hemen transfer etmiyor mu ???

Bu aslında hastaya bağlı. Burada taze transfer olan arkadaşlarımız da oldu 3. Gün pek denk gelmedim genelde 5. Gün taze transfer olanları duydum. Herkese mutlaka donmuş embriyo transferi yapılıyor diye bir kıstası yok semra hanımın. Tamamen kişinin durumuna bağlı. Siz donmuş embriyo transferine daha uygunsanız donmuş yapar ama taze transferde bir sıkıntı görmüyorsa taze yapar .

Canım senin daha önce acı bi tecrüben olmuş bu konuya böyle bakman normal tabi
Rabbim bir daha böyle birşeyle ne seni ne beni nede evlat isteyen bekleyen hiç bir anneyı böyle bir durumla sinamasin
Amin cnm acısını bildiğim için yazıyorum keşke zamanunda biri de beni uyarsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…