- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
10-14 arası diye biliyorum canım ,şimdiden hayırlı olsun transferinKızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
Yok ben memorialda sadece yücel beyle öngörüşme yaptım tedaviye başlamadım.normal gittiğim kadın doğumcular ve bahçecideki doktorum normal demişti hsg sonucuna.Her kontrolde farklı Dr olması bazen iyi bazende kafa karışıklığı yapıyor ,banada günseli hanım herşey normal yapılmayabilir dedi,Yücel hoca bugün yapılsa iyi olur dedi,
8 üstü olmasını bekliyorlar sanırım en az.. Senin kaç çıktı?Kızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
Teşekkür ederim cnm10-14 arası diye biliyorum canım ,şimdiden hayırlı olsun transferin
Sınırda çıktı cnm acaba haftaya kadar kalınlaşır mı8 üstü olmasını bekliyorlar sanırım en az.. Senin kaç çıktı?
Bnm en son 9.6ydı cnm suan kaç blmym yrn transfrrm varKızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
Aynı durum benim de. Sonra semra hoca geldi, bu duruş bozukluğundan da olabilir dedi. Sizi semra hoca gördü müBana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.
Acaba kalınlaşıyor mudur transfere kadarBnm en son 9.6ydı cnm suan kaç blmym yrn transfrrm var
Bence kalınlaşyodur cnm kalınlaşmasn dye bşy vermyolar sonçta birde pstogestan kullanym 4gündr baya kalnlaşmştr bnm allaha şkür kalın ztn o yönden skntm yk sennde yeterli bnceAcaba kalınlaşıyor mudur transfere kadar
Bende progestsn kullancam bakalım nolcak bu orda son denemem inş güzel olur herşeyBence kalınlaşyodur cnm kalınlaşmasn dye bşy vermyolar sonçta birde pstogestan kullanym 4gündr baya kalnlaşmştr bnm allaha şkür kalın ztn o yönden skntm yk sennde yeterli bnce
Semra hocayla görülemedik ama hsg sonucunu dosyama koydular semra hoca görmek istiyor dediler.tedaviye başlayınca semra hocanın görüşünü öğrenicem.Mayısı bekliyoruz tedavi için.Aynı durum benim de. Sonra semra hoca geldi, bu duruş bozukluğundan da olabilir dedi. Sizi semra hoca gördü mü
Çatlatma iğnesi olduğum gün 10,5 duKızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
İnşallah hakkında hayırlısı olur, sonu güzel olur bu sefer, hepimize de umut olursun. Kalınlık da bir faktör ama daha önemlisi o 3 çizgiyi görebilmeleri. Bugün kaçıncı günündü?Bende progestsn kullancam bakalım nolcak bu orda son denemem inş güzel olur herşey
Canım güzel duaların için çok teşekkür ederim inş bu defa bebeğim gelirÇatlatma iğnesi olduğum gün 10,5 du
Transferin hayırlı olsun öyle güzel haberler alasın ki yaşadıklarının üzerine bir örtü gibi örtsün
İnşAllah canım benim inşAllah bugün 12.günüm şimdi hemşire aradı yarın bi daha çağırdılarİnşallah hakkında hayırlısı olur, sonu güzel olur bu sefer, hepimize de umut olursun. Kalınlık da bir faktör ama daha önemlisi o 3 çizgiyi görebilmeleri. Bugün kaçıncı günündü?
İnşallah cnm aramzda tam bir hafta olcak yarn için hepnzden dua istyorm herşey gzl olsn kuzularm bana tutundun sağlkla byüsn dye bn herkes için ediyorm zatenBende progestsn kullancam bakalım nolcak bu orda son denemem inş güzel olur herşey
İnşAllah canim benim inş böyle doğumumuza da 1 hafta olur sağlıkla bu defa imtihanımız son bulurİnşallah cnm aramzda tam bir hafta olcak yarn için hepnzden dua istyorm herşey gzl olsn kuzularm bana tutundun sağlkla byüsn dye bn herkes için ediyorm zaten
Canım benimki ilacliydi en son ilacın 13.gunu (adetin 14) 7.2 idi benimkinde biraz tuhaf biseyler oldu o gun progesteron basladim ama progesteron basladiktan 3 gun sonra dayanamadim dis takipteydim yine dis takip doktoruma gittim 8.7 olmustu transfer gunu Yucel beyde 9-10 gibi gorunuyot dedi tabi o gun olcum yapilmadi.İnşAllah canım benim inşAllah bugün 12.günüm şimdi hemşire aradı yarın bi daha çağırdılar
Demekki kalınlaşıyor zamanla ay düşünmemek peşine düşmek istemiyorum ama 2 defa hayal kırıklığı yaşayınca tamamende kendimi salamıyorum bu som bu merkezde olmazsa bi daha denemeyeceğim çokta bi beklentim yok açıkçası ne olumlu ne olumsuzumCanım benimki ilacliydi en son ilacın 13.gunu (adetin 14) 7.2 idi benimkinde biraz tuhaf biseyler oldu o gun progesteron basladim ama progesteron basladiktan 3 gun sonra dayanamadim dis takipteydim yine dis takip doktoruma gittim 8.7 olmustu transfer gunu Yucel beyde 9-10 gibi gorunuyot dedi tabi o gun olcum yapilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?