Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2 gecedir adet sancısı çekiyorum. Daha önce yaşadığım hamilelik belirtilerinin zerresi yok.
8.gün silik bile değildi bende. Bildiğin tek çizgiydi.
O yüzden günü gelmeden yapılan teste güvenilmeyeceğini ama aslında en çok Allah’tan ümit kesilmeyeceğini öğrendim. Dün negatif diye ağlarken eşim dedi ki Hz. İsa babasız geldi dünyaya. Allah ol derse her şey olur. Salıdan önce konuşmayacağım bu konuyu dedi. Konuşmadı da.
Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin. Gününden önce test yapmayın lütfen. Bir de her hamilelik farklı diyorlarya gerçekten doğruymuş. Belirti olmayınca zehir ettim 2 günü kendime. Halbuki belirtisiz de oluyormuş hamdolsun. Rabbim bu yolda isteyen çabalayan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah

Heran belirti arayan bizlerede örnek oldun bu canım. Bende belirti aramayacağım transfer sonrası yani inşallah diyeyim :) bu arada sen uzaktan takiptin değil mi ? Maşallah . Bende ilk kontrolümü uzaktan yaptıracağım sonra merkeze gideceğim. Jel kullanmaktan daha doğrusu becerememekten çok korkuyorum. Evliliğimin ilk yıllaında vajinusmusla mücadele edip kendim yenmiştim ama inşallah tekrar olmaz

tüylerim diken diken olarak umutla okudum
hepimizin hislerine arkadaşımın dediği gibi tercüman oldun
allah razı olsun
bebeğinii sag salım sağlıkla kucağına almanı dilerim arkadaşım

Aynen canım ben önceki iki negatifimde sürekli yapıyordum internetten çoklu test almıştım bu sefer söz vermiştim ve de tuttum kendimi yapmadım o terlikle ağzıma vurun diyen sen miydin

Kızlar iki saat önce başıma gelen olayı sizlerede yol göstersin ve olursa önlem alın diye yazıyorum.10+2 hamileyim çok şükür maşallah.hatırlayanlar bilir ne zorlu süreçlerden geçtiğimizi herkes gibi.7.haftadan beri çok sert bi şekilde bulantı ve kusmalarla cebeleşiyordum doktorum dün serum yazdı sıvı kaybını önlemek için artık.serumun içeriğine bemiks gibi 2-3 tane vitamin ve destek ampulu ekletmiş.dün yaptıramadım akşam eczane kapandı biz tam girerken yarın yaptırırız dedik ama ayaklarım hiç gitmek istemedi bugünde.kahvaltıdan sonra zar zor gittik acile serum içeriklerini alıp eczaneden.herneyse hemşire getirdi takıldı serum çıktı ve o çıkar çıkmaz benim ağzımdan asit kokusu gibi yanık kokusu gelmeye başladı.vücudum kasıldı dudaklarımın ve yüzümün uyuştuğunu hissettim.bir dakika içinde oldu bütün bunlar heemen acil doktoru geldi serumu çektiler yeni bi serum takıldı içine kortizon eklenip ve oksijene bağlandım.dilim ve boğazımın şişip şişmediğine bakıldı ve o sırada ben kıpkırmızı olmuşum.bir saat içinde toparladım ama hala yanak ve dudak çevrem uyuşuk.doktor hemen farketmeseydim yada evde falan olsaydım hastaneye yetişemeyeceğimi kurtulamayacağımızı söyledi.Allahım kimselere yaşatmasın inşallah.hemen alerji doktoruna sevk edildim ordan doktor reçeteyi ömür boyu saklayın dedi ve sisteme not düştü bir daha herhangi bi uygulama yapılmak istendiğinde ismimim karşında çıkacakmış.lütfen kendinize dikkat edin yeni bi iğne falan verildiyse doktorun dediği şu ilk iki üç taneyi hastanede yaptırın dedi.bu bemiks tarzı ilaçlara karşı alerji çok nadir görülen bişeymiş.Allahım bebişlerimiZi koruyup sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve herkese sağlıklı sıhatli evlatlar versin tez vakitte inşallah

Tebrik ederim canım. İnş 2 gün sonra katlanır değerin. Çok güzel örnek oldun erken test yapıp üzülenlere. Hayırlısı olsun inş.

Evet canım uzaktan takip edildim. Jel ilk başta zor geliyor ama alışıyor insan. Naturelde sabah 1 kere Allah’tan. Hayırlısıyla tutar inşallah seninki de canım.

Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahım seni ve bebeğini korusun inş.

Aynen canım ben önceki iki negatifimde sürekli yapıyordum internetten çoklu test almıştım bu sefer söz vermiştim ve de tuttum kendimi yapmadım o terlikle ağzıma vurun diyen sen miydin

Evet o bendim. Hakettim ama. En okkalısından hem de
A asifexisted çok geçmiş olsun. Allah korusun seni de bebeğini de.
Ve güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapmadım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Güç versin, sabır versin bu yolda hepimize

ÇOK ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSun canım . Allahım bebeğini sana bağışlasın. bende de arıya ve polene alerji var arı soktuğunda aynı senin gibi olmuştum anafilaksi geçirmiştim. allahım korusun seni ve miniğini tekrar çok geçmiş olsun canım.

Çok çok geçmiş olsun dehşet içinde okudum.Allah korumuş gerçekten.bu olay için bir sadaka ver bence.Verilmiş sadakan varmış denirya gerçekten verilmiş sadakan varmış.Tekrar çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım.daha önce b vitamini kullanmamış miydin

Çok saol cnm amin inşallah Allahım sana ve hepimize de hep hayırlı ve güzel haberler aldırsın inşallah

Son düzenleme:

canım çok büyük geçmiş olsun. allah korusun.

Çok geçmiş olsun canım.daha önce b vitamini kullanmamış miydin
Amin inşallah cnm işin ilginç yanı da şu ki 10 güne yakındır B 12 plus kullanıyorum dil altında eriyenlerden.serum ilk damlaları düşüp geçer geçmez nefes darlığı ve vücudumda yanma hissettim.biraz geç olsaymış küçük dil şişip boğazı ve nefes borusunu tıkayabilirmiş Allahım korudu bu olayı hisseder hissetmez hamileyim ben diye bağırdım ki iki aydır progestan iğne vurulduğum acil tanıyorlar artık biliyoruz biliyoruz diye ekledi doktor ve hemşireler sağolsunlar.acil doktoru çok ilgiliydi bana normal serumu taktı içine ilaç enjekte etmeden alerji doktorunu ve kendi kadın doğumcumu arayıp onay aldı öle ekledi kortizonu.ve aklınızda bulunsun Allah korusun böle bişi olursa illa kortizon içerikli serum iyi gelirmiş.Allahım hiç kimseye yaşatmasın hepimizn bebeişlerini korusun sağlıkla herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…