- 15 Eylül 2012
- 8.434
- 6.897
- 398
Canım bende daha önceden kullanıyordum glifor gebelik testine kadar demişti doktorlar acaba sana neden devam ettirdiler insülin direnci mi var?Kızlar matofin kullanıyodum ama bitti ilacı almayı unuttkneşim nöbetçi eczaneye gitti ilaç piyasadan kalktı demişler evde benzeri glifor var aldammı sabahı beklesemmi böyle bşy yaşayan varmı içmesem sabahı beklesem bebişlrrme zarar olur mu
Canim benim hiç üzülmeKızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum
Hyr cnm aslnda hap mahfedyo bni vardr bi sebebi ama yk insln drncmCanım bende daha önceden kullanıyordum glifor gebelik testine kadar demişti doktorlar acaba sana neden devam ettirdiler insülin direnci mi var?
maşallah canım senin adına çok sevndim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş9.gün değerim 329.
Dün evde yaptığım idrar testi tek çizgiydi. Şimdiye kadar 5 kez bhcg yi kanda yüksek gördüm. Hepsinde aynı belirtileri yaşadım. Göğüslerde dolgunluk, uyku hali ve koku hassasiyeti. Bu sefer hiçbiri olmadı. Negatif sonuçtan çok emindim. Bütün gece adet sancısı çektim.
Ama yanılmışım. 5 kez yaşadığım belirtiler 6.da hiç olmadı.
Allah’ım sen ne büyüksün. Zamanı gelmeden test yapmayacağım diyorum hep ama duramıyorum. Al sana sonuç. Boşa üzüldüm 2 gün boyunca.
Allah kimseyi evlatla sınamasın. İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
9.gün değerim 329.
Dün evde yaptığım idrar testi tek çizgiydi. Şimdiye kadar 5 kez bhcg yi kanda yüksek gördüm. Hepsinde aynı belirtileri yaşadım. Göğüslerde dolgunluk, uyku hali ve koku hassasiyeti. Bu sefer hiçbiri olmadı. Negatif sonuçtan çok emindim. Bütün gece adet sancısı çektim.
Allah’ım sen ne büyüksün. Zamanı gelmeden test yapmayacağım diyorum hep ama duramıyorum. Al sana sonuç. Boşa üzüldüm 2 gün boyunca.
Canım ya sana bi bakıyım dedim inşallah ikisi de evlat olur sana . Sağlıklı değillermiş öyle düşün .benimde 4.güne 11 tane kalmışken son gün 5e düştü . Dualarım seninle2 tane kalmış dün 20 taneydi hepsi ölmüş yine
evet canim opu dan sonra melih bey odama geldi banada dedi bol.su ic ve idrarini takip edicez iyiyim diyip cikmak yok seni bu gece birakamayiz dedi semra hanim tembihlemis zaten bende se kabizlik var bi surup verdiler ama icemiyorum bu sabah sabredip icicem dedim kustum ama kabizlik daha cok agri yapio karnim sertlesti iyiceBenim bundan onceki tedavimde opu sonrasi melih bey bizi cok korkuttun demisti ve 4 gun sonraya kontrol vermisti acikcasi ben o zaman sasirmistim sonra kontrole gittiginde emre bey dosyamda ic kanama kontrol demis hemde cok az yumurtam varken. Cok sukur gecti gitti. Yani o kadar çok sınavdan geciyoruz ki insallah hepsini unutturacak gunlerimiz tez vakitte yaklasmistir. Bol bol su ic birde geceden ilik suya kuru kayisi koy sabah suyuile birlikte iç insallah iyi gelir.
cnm ne yaptın doğum şekline karar verdin mi?Canım ya sana bi bakıyım dedim inşallah ikisi de evlat olur sana . Sağlıklı değillermiş öyle düşün .benimde 4.güne 11 tane kalmışken son gün 5e düştü . Dualarım seninle
Çok sevindim ALLAH tamamina erdirsin9.gün değerim 329.
Kuru erik ilik suda beklet iç aç karinla zeytinyağı iç ben faydasini gördüm banada o suruptan vermistiler ama ben ondan fayda gormedim insallah çabuk geçerevet canim opu dan sonra melih bey odama geldi banada dedi bol.su ic ve idrarini takip edicez iyiyim diyip cikmak yok seni bu gece birakamayiz dedi semra hanim tembihlemis zaten bende se kabizlik var bi surup verdiler ama icemiyorum bu sabah sabredip icicem dedim kustum ama kabizlik daha cok agri yapio karnim sertlesti iyice
18 mayısta kontrolüm ben sezaryen düşünüyorum canim.bebeğimi zor elde ettim korkuyorum normalden kendi adıma değil bebeğim için . Çünkü bizim kadınların doğumu çok zor oluyor.bakalım doktor ne diyecek .hayırlısı olsun . Sen nasılsın peki nasıl gidiyo hamilelikcnm ne yaptın doğum şekline karar verdin mi?
anladım cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun18 mayısta kontrolüm ben sezaryen düşünüyorum canim.bebeğimi zor elde ettim korkuyorum normalden kendi adıma değil bebeğim için . Çünkü bizim kadınların doğumu çok zor oluyor.bakalım doktor ne diyecek .hayırlısı olsun . Sen nasılsın peki nasıl gidiyo hamilelik
Dün çok kızmıştım sana:) ohh Bee, hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla ilerlesin inşallah9.gün değerim 329.
Biliyormusun 26 yaşında başladım tüp bebeğe belirsiz infertilite iki defa da 10 yumurta toplandı 10. Döllendi 9 beşinci gün gitti iki işlem de toplam 18 tane Blast 5 aa embiriyolar oldu hoca Bile şaşkınlık verici dedü hepsi iki iki transfer edildi qma olmadı rabbimin ne zaman neyle kime nasip edeceği hiç belli olmaz belki onlardan biri tutunacak sanaKızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum
Dahiliye doktorumda kadın doğumcum da pozitifi görünce bırak dedi bana doktoruna sor istersenHyr cnm aslnda hap mahfedyo bni vardr bi sebebi ama yk insln drncm
Ya inanamıyorum ya ben sana dedim bekle test gününü diye mâşâAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın9.gün değerim 329.
Hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Değer baya Yüksek ikiz galiba:)9.gün değerim 329.
Çooook sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah9.gün değerim 329.
18 mayısta kontrolüm ben sezaryen düşünüyorum canim.bebeğimi zor elde ettim korkuyorum normalden kendi adıma değil bebeğim için . Çünkü bizim kadınların doğumu çok zor oluyor.bakalım doktor ne diyecek .hayırlısı olsun . Sen nasılsın peki nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?