Yaş kaçtı acaba? Embriyolarınızın kalitesi güzelmiş neden tek tüpte dondurulmuş iki transfer yapılmıyor diye biliyorum. Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSağol canım onunla görüştük bir çok kez sağolsun bana yardimci olmuştur.bana da iki tane transfer edelim dendi senin gibiydi kalitesi 5aa 5ab ikiside aynı tupteymis bakalım Ramazan'dan sonra kesin kararımı verirsem koyduracagim Allah bana doğru karar verdirsin inşallah
Geçmiş olsun canım Allah korusun sizi,hepimiziB 12 plus kullanıyorum cnm sanırım ampul olarak direk kandan etki yaptı hoca 12.haftada multivitamin ve decavit kullanırsın demişti değiştirir mi bilmem bu olaydan sonra.bu arada cnm önümüzdeki hafta perinatolağa gidicem sen bilirsin cnm daha tecrübelisin vajinal mi muayene eder acaba ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakılacakmış sanırım tam bilmiyorum ben Allahım korursun cnm hepimizin evlatlarını inşallah
Geçmiş olsun canım bir şey olmaz bebeklerine kötü düşünme sakın. Su içmeyi ihmal etme güçsüz düşmesin vücudun.Kozlar ishalim vardı dünden bgn dahilyeye gttm kanmda mkrop çktı ilaç veremediler böyle bşy yaşayan varmı ne yapmalym bn korkym bebişlerime byşy olck diye memoriali aradm fulya hanmda bşy kullanamazsn dedi bi serum verdiler o kdr ne yesem ne içsem muz ve pattes dşında blyde yiyemiyum
Geçmiş olsun canım İnşâAllah tez vakitte toparlarsın muz çabuk toparlıyor leblebi de yiyebilirsin kayısıda kabızlığa iyi derler ama ishaline de iyi gelir ama kuru kayısıKozlar ishalim vardı dünden bgn dahilyeye gttm kanmda mkrop çktı ilaç veremediler böyle bşy yaşayan varmı ne yapmalym bn korkym bebişlerime byşy olck diye memoriali aradm fulya hanmda bşy kullanamazsn dedi bi serum verdiler o kdr ne yesem ne içsem muz ve pattes dşında blyde yiyemiyum
Sağol canım onunla görüştük bir çok kez sağolsun bana yardimci olmuştur.bana da iki tane transfer edelim dendi senin gibiydi kalitesi 5aa 5ab ikiside aynı tupteymis bakalım Ramazan'dan sonra kesin kararımı verirsem koyduracagim Allah bana doğru karar verdirsin inşallah
Saol cnm yiyorm ama inş geçer biran önceGeçmiş olsun canım İnşâAllah tez vakitte toparlarsın muz çabuk toparlıyor leblebi de yiyebilirsin kayısıda kabızlığa iyi derler ama ishaline de iyi gelir ama kuru kayısı
Saol cnm elmden gleni ypyrm inşallah hmn atlatrmGeçmiş olsun canım bir şey olmaz bebeklerine kötü düşünme sakın. Su içmeyi ihmal etme güçsüz düşmesin vücudun.
Merhaba kuru kahve. Leblebi ve sade gazoz annem biz kucukken boyle yapar iyi gelirdi. Çok geçmiş olsun.Saol cnm elmden gleni ypyrm inşallah hmn atlatrm
canım hayırlı olsun sonuç pozitif demek çok sevindim rabbim tamamına erdirsinBizdeki problem benim rezerv azlığım. O yüzden morfoloji ve hız konusunda hiç bir fikrim yok. 5aa ve 5ab idi embriyoların kalitesi. Bu topikte bir @Jalapenoo var mesela, ben onun tüp bebek hemşiresi olduğunu düşünüyorum hep :) , aklına takılanı sor ona bence. Morfoloji konusunda bilgisi olan başka çok değerli arkadaşlar da var. Onlar da görünce yardımcı olacaklardır. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Saol cnm teşekkür ederim aynen yiyorm dediklerini ishali kesse bile kanda mikrop oldkça devam edecek sıkıntlarm inşallah o düşer biran önceMerhaba kuru kahve. Leblebi ve sade gazoz annem biz kucukken boyle yapar iyi gelirdi. Çok geçmiş olsun.
Naturel transfer nasil oluyor birde kimlere yapiliyor bu acaba?Böyle yapabilirsim canım bende uzaktan gidiyordum bana Yucel beyde oyle yap dedi hatta sonra benim dosyada bir karışıklık olmus 20 gun kafayi yedim soru isareti ile en son Zehra hanima mesaj ettim daha sonrasinda Semra hanim dönüş yapti telefonla konuştuk naturel olacakti transferim ve ilk muayene buraya gelmeyin dedi Semra hanim da sonrakilere gelirsiniz demişti hatta ben yok gelirim icim rahat olsun demistim ama cok sukur gerek kalmadi bunlara.
Oyle malesef neler duyuyoruz neler ama bu ozel hyat kime neyi anlatalimki ..Evet canım bu detayları sadece biz duyuyoruz maalesef benim ananem ne dedi en yakınım dersin bi de bak sizden sonra evleneler hamile ben ve kız kardeşim ise aynı sene evlendik olmadı ikimizinde biz siz kaldınız kısır başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ama yaşlı ne diyebilirsin apartmandaki yaşlı amcanın dilindeymişim kapıda oturuyor bi kadın vardı yanında diyor ki bununda çocuğu olmuyor ne kadar ağlamıştım böyle böyle 7 senem geçti daha uzun süredir olmayanlarda var tabi böyle insanlara maruz kalıyoruz Rabbim yardımcımız olsun hepimize nasip etsin
Canım benim yaş 31 iki kez embryo koydular tutmadı.donmuslardan biri bir tüpte diger ikisinide bir tüp koydular.semra hanım o ikisini koyalım dediYaş kaçtı acaba? Embriyolarınızın kalitesi güzelmiş neden tek tüpte dondurulmuş iki transfer yapılmıyor diye biliyorum. Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bence normal canım benim de o şekilde oldu;baya bitmedi.. bünyen yavaş yavaş atıyordurArkadaşlar 24 Nisan da opu oldum 29 Nisan da regl oldum bugün reglinin 10. Günü hala kahverengi şekilde kanamam oluyor normalde 6-7 gün sürerdi sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?