Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaş kaçtı acaba? Embriyolarınızın kalitesi güzelmiş neden tek tüpte dondurulmuş iki transfer yapılmıyor diye biliyorum. Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım Allah korusun sizi,hepimizi
ikili testte vajinal muayene yapılmıyor sadece karından bebeğin organları kollarına bacaklarına v.s.bakıyor dr

Kozlar ishalim vardı dünden bgn dahilyeye gttm kanmda mkrop çktı ilaç veremediler böyle bşy yaşayan varmı ne yapmalym bn korkym bebişlerime byşy olck diye memoriali aradm fulya hanmda bşy kullanamazsn dedi bi serum verdiler o kdr ne yesem ne içsem muz ve pattes dşında blyde yiyemiyum

Geçmiş olsun canım bir şey olmaz bebeklerine kötü düşünme sakın. Su içmeyi ihmal etme güçsüz düşmesin vücudun.

Geçmiş olsun canım İnşâAllah tez vakitte toparlarsın muz çabuk toparlıyor leblebi de yiyebilirsin kayısıda kabızlığa iyi derler ama ishaline de iyi gelir ama kuru kayısı

tedaviniz memorial oluyor değil mi?
neden 5aa ve 5ab gibi yüksek kalite iki embriyoyu aynı tüpe koymuşlar anlayamadım. benim 4ab ve 2aa embriyolarımı tek tüpe koymuşlardı orta kalite diye.

canım hayırlı olsun sonuç pozitif demek çok sevindim rabbim tamamına erdirsin

Naturel transfer nasil oluyor birde kimlere yapiliyor bu acaba?

Oyle malesef neler duyuyoruz neler ama bu ozel hyat kime neyi anlatalimki ..

Yaş kaçtı acaba? Embriyolarınızın kalitesi güzelmiş neden tek tüpte dondurulmuş iki transfer yapılmıyor diye biliyorum. Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım benim yaş 31 iki kez embryo koydular tutmadı.donmuslardan biri bir tüpte diger ikisinide bir tüp koydular.semra hanım o ikisini koyalım dedi

Arkadaşlar 24 Nisan da opu oldum 29 Nisan da regl oldum bugün reglinin 10. Günü hala kahverengi şekilde kanamam oluyor normalde 6-7 gün sürerdi sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…