Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şimdi hastanede değildir ki özele gidiyorum acaba devlete gitsemmi nette rahim genişledği için agrı normal yazıyo ama adet sancısı gibi
Bak aynı olacak die söylemiyorum sadece önlem alman için söylüyürum benimde öyle başlamıştı çok ağrım olmuştu gece uyumadan önce ıslaklık his ettim kanamam olmuştu şimdi 30 haftalık hamileyim ama o gündn sonra ilaç falan vermiştiler bizde acile gitmiştik rahimin genişlemesi şu haftalarda beni rahatsız ediyor ağrı değil nefes problemi oluyor daha çok
 
Evet canım tahmini doğum tarihimiz bile aynı :)) inş iyi haberler alırız. Senin bebekte kızdı değil mi ??
Evet canım ben pazar günü test yapmıştım sanırım sende cuma günüydü aynı sayılırız
İçine mi doğdu halen kimseye söylemedim cuma günü kntrolum vardı doktor ikisine kız dedi
 
Demek ki değişen bir durum bazısı hissediyor bazısı hiçbirşey hissetmiyor birde senin değerin okadar yüksekken hissetmiyorsun doktorların dediği doğru demek ki. belirti aramayın diyorlar ya.canım sağol.
 
Merhaba kızlar ben gönül doktora randevu aldım birkaç test mesajı göndermişler ama daha önceden yaptırmıştım o testleri hepsi olmasa da elimde birkaçı var. Siz giderken ilk görüşmeye hepsini götürdünüz mü?
 

hayırlı olsun inşallah tedaviniz. zaman kazandırması açısından hepsini yapıp götürmeniz faydalı bence. eğer hemen tedaviye başlamak istemiyorsanız zamanla ilgili sıkıntınız yoksa sonra da yaptırabilirsiniz.
 
Teşekkür ederim. Aslında acelemiz yok ama zorunlu istedikleri bir şey mi merak ettim. Sizde zamanı gelince sağlıkla kucagınıza alın inş.
 
Birde sizler aşılama denedikten sonra mı tüp bebek deneme kararı aldınız yada bu konuda doktor gerekli yönlendirmeyi yapıyor mu?
 
Birde sizler aşılama denedikten sonra mı tüp bebek deneme kararı aldınız yada bu konuda doktor gerekli yönlendirmeyi yapıyor mu?

yok ben aşılama yapmadım hiç, zaten yıllardır çikolata kisti belasıyla uğraşıyordum. normal yoldan da hiç denemedik. ben hep doğum kontrol hapı kullandım.Kendi normal jinekologum ve Semra Hanım normal yolla hamile kalabileceğimi ama tüplerimden birindeki sıvı birikiminin düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Eşimin bir sorunu yoktu zaten. Biz de hiç risk almak istemedik doğrudan tüp bebeğe başladık. Tabii öncesinde benim tüp kapatıldı, operasyon geçirdim yani.
 
Teşekkür ederim. Aslında acelemiz yok ama zorunlu istedikleri bir şey mi merak ettim. Sizde zamanı gelince sağlıkla kucagınıza alın inş.

çok teşekkür ederim amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza allahın izniyle.

rahim filmi ve amh önemli diye biliyorum. erkek için olan testi zaten kendileri yapmak istiyor. gerçi amh yi de galiba artık kendileri yapıyor. rahim filminiz varsa götürün yanınızda mutlaka.
 
Evet canım ben pazar günü test yapmıştım sanırım sende cuma günüydü aynı sayılırız
İçine mi doğdu halen kimseye söylemedim cuma günü kntrolum vardı doktor ikisine kız dedi
cnm senın ikiz mi? bu aralar memorilden çoğu kişiden kız haberi alıyorum ... Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş... Benım test günüm perşembe idi ama ben 1 gün önceden yaptırmıştım :))
 
Arkadaşlar 24 Nisan da opu oldum 29 Nisan da regl oldum bugün reglinin 10. Günü hala kahverengi şekilde kanamam oluyor normalde 6-7 gün sürerdi sizce normal mi
normal canım benimde öyle olmuştu ilk Tedavimde hatta doktor geçen aydan kalan yumurtalar çatlıyor demişti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…