Çok teşekkürler cnm bunlar hazır zaten testlerimin arasında.çok teşekkür ederim amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza allahın izniyle.
rahim filmi ve amh önemli diye biliyorum. erkek için olan testi zaten kendileri yapmak istiyor. gerçi amh yi de galiba artık kendileri yapıyor. rahim filminiz varsa götürün yanınızda mutlaka.
Ben 13. Haftada yaptırmıştım canım 11. Haftayla 14.arası yapılıyorAmin cnm hepimizi korusun Rabbim.sen kaçıncı haftanda yaptırmıştın cnm
Saol cnm çok teşekkürler bende gideceğim zaman 11+2 olacağım Allahın izniyle inşallah yanlış bir zaman değildir.Rabbim bebeişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..Allahım hepimizin her isteyenin kucaklarını doldursun inşallahBen 13. Haftada yaptırmıştım canım 11. Haftayla 14.arası yapılıyor
Ben hepsini götürememiştim; bir kısmını sonradan yaptırmıştım ama benim tedaviye başlamam 3-4 ayı buldu; tedavin hemen başlayacaksa ve reglin yakınsa bence hemen yaptır; bir sonraki aya kalmasın başlamanMerhaba kızlar ben gönül doktora randevu aldım birkaç test mesajı göndermişler ama daha önceden yaptırmıştım o testleri hepsi olmasa da elimde birkaçı var. Siz giderken ilk görüşmeye hepsini götürdünüz mü?
ben Bakırköy Sadi Konukta yaptırdım ,sağlık ocağıda bazı rutin testleri yapıyor... İkili tarama testi için benden 400 tl istediler ama Bakırköy Sadi Konuk tek kuruş ödemedim ... Ayrıntılı ultrasyon için özel de bir perinatolaga gidecegım amaKızlar kontrollerimi özel bi hastanede devam edeceğim ama pahalı testler için İstanbul'da hangi devlet hastanesinde yapılıyor bi bilginiz var mı ?
Sağol canım şimdiden araştırıyorum:) İnşâAllah o günleri de görürüzben Bakırköy Sadi Konukta yaptırdım ,sağlık ocağıda bazı rutin testleri yapıyor... İkili tarama testi için benden 400 tl istediler ama Bakırköy Sadi Konuk tek kuruş ödemedim ... Ayrıntılı ultrasyon için özel de bir perinatolaga gidecegım ama
Kızlar bugün 10+3 olduk. Kontrolümüz vardı. Doktorum 1 hafta sonra 11+3 de ikili test için kontrole çağırdı. Bu zaman ikili test için uygun mu sizce ? İkili test yaptıranlar kaçıncı haftalarında yaptırdılar ?
Canım pgt yapılmadığı için doktorum yapalım diyor. Karari bana bıraktı ama o yapalım dediği için bende kararsız kalıyorum açıkçası.Canım tüp bebek olduğu için 2 3 testleri yapmaya da bilirsin 21 hafta zaten renkli ulturasona girecen tabi sen bilirsin ben yaptırmamıştım
İçini ferah tut inşallah çok sağlıklıdır tabi karar senin ben yaptırmadım eşimle daha önceden de aldığımız bi karardıCanım pgt yapılmadığı için doktorum yapalım diyor. Karari bana bıraktı ama o yapalım dediği için bende kararsız kalıyorum açıkçası.
Bnm cnm allaha şkür ttuttu ikiside 6.haftamdaymKızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
Canım hayırlı olsun bol bol dua edelim inşallah tutunur moralini sakın bozma hep iyi düşün hamileymis gibi inşallah öylede olur dualarimdasin canimKızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
Canım benim ilk 6ab di galiba tutunmadı şu an 5ab 30 haftalık hamileyiz o miniklerin hırsına kalmış takılma yani bir bakmışsın test günü hamilesinnn dua edicez sanaKızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
hadi bakalım şimdi de senin sonucun için gün sayalım canım..hayırlı ve güzel haberler ver bize inşallahKızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
Sonucun geldimi ben halen bekliyorumOf hadi bakal
hadi bakalım şimdi de senin sonucun için gün sayalım canım..hayırlı ve güzel haberler ver bize inşallah
Yok canım arayan soran yok henüz;ben cuma-cumartesi-pazartesi bekliyorum artık, Murat bey cuma dönecekmiş ama testler çıksa da yoğunluktan belki dönemez hemen ya da testler çıkmaz..ne bileyim düşün düşün kafayı yiyorum sonra gün bitmek bilmiyo;o deil de benim opudan sonraki 2. Reglin baya gecikti arkadaşlar;böyle olan var mı??? Neredeyse 35 gün oldu ilk regl den itibaren;Sonucun geldimi ben halen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?