Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler cnm bunlar hazır zaten testlerimin arasında.

Ben 13. Haftada yaptırmıştım canım 11. Haftayla 14.arası yapılıyor
Saol cnm çok teşekkürler bende gideceğim zaman 11+2 olacağım Allahın izniyle inşallah yanlış bir zaman değildir.Rabbim bebeişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..Allahım hepimizin her isteyenin kucaklarını doldursun inşallah

Ben hepsini götürememiştim; bir kısmını sonradan yaptırmıştım ama benim tedaviye başlamam 3-4 ayı buldu; tedavin hemen başlayacaksa ve reglin yakınsa bence hemen yaptır; bir sonraki aya kalmasın başlaman

Kızlar kontrollerimi özel bi hastanede devam edeceğim ama pahalı testler için İstanbul'da hangi devlet hastanesinde yapılıyor bi bilginiz var mı ?

Kızlar kontrollerimi özel bi hastanede devam edeceğim ama pahalı testler için İstanbul'da hangi devlet hastanesinde yapılıyor bi bilginiz var mı ?
ben Bakırköy Sadi Konukta yaptırdım ,sağlık ocağıda bazı rutin testleri yapıyor... İkili tarama testi için benden 400 tl istediler ama Bakırköy Sadi Konuk tek kuruş ödemedim ... Ayrıntılı ultrasyon için özel de bir perinatolaga gidecegım ama

Sağol canım şimdiden araştırıyorum:) İnşâAllah o günleri de görürüz

Kızlar gebeler için demir hayat sigortanın iki can hamilelik sigortası var. Rutin muayeneler, testler ve doğumu karşılıyor. Ben yaptırdım. İsterseniz siz de araştırın.

Kızlar bugün 10+3 olduk. Kontrolümüz vardı. Doktorum 1 hafta sonra 11+3 de ikili test için kontrole çağırdı. Bu zaman ikili test için uygun mu sizce ? İkili test yaptıranlar kaçıncı haftalarında yaptırdılar ?

Canım tüp bebek olduğu için 2 3 testleri yapmaya da bilirsin 21 hafta zaten renkli ulturasona girecen tabi sen bilirsin ben yaptırmamıştım

Canım tüp bebek olduğu için 2 3 testleri yapmaya da bilirsin 21 hafta zaten renkli ulturasona girecen tabi sen bilirsin ben yaptırmamıştım
Canım pgt yapılmadığı için doktorum yapalım diyor. Karari bana bıraktı ama o yapalım dediği için bende kararsız kalıyorum açıkçası.

Kızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
Canım hayırlı olsun bol bol dua edelim inşallah tutunur moralini sakın bozma hep iyi düşün hamileymis gibi inşallah öylede olur dualarimdasin canim

Kızlar 4ab ve 3ab kalitede 5. Gün embryosu transfer edildi bugün bana tutunma ihtimali olur inşallah böyle olup tutunan arkadaşlar car mı
Canım benim ilk 6ab di galiba tutunmadı şu an 5ab 30 haftalık hamileyiz o miniklerin hırsına kalmış takılma yani bir bakmışsın test günü hamilesinnn dua edicez sana

Sonucun geldimi ben halen bekliyorum
Yok canım arayan soran yok henüz;ben cuma-cumartesi-pazartesi bekliyorum artık, Murat bey cuma dönecekmiş ama testler çıksa da yoğunluktan belki dönemez hemen ya da testler çıkmaz..ne bileyim düşün düşün kafayı yiyorum sonra gün bitmek bilmiyo;o deil de benim opudan sonraki 2. Reglin baya gecikti arkadaşlar;böyle olan var mı??? Neredeyse 35 gün oldu ilk regl den itibaren;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…