Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım elhamdülillah ama 4 ayda 4 yıl yaşlandım sanki hep ağrım oluyor rahat degilim bugün acil doktora gitmek zorunda kaldım halen bi oh diyemedim açıkçası mutlu olmaya korkuyorum elimde değil

Kızlar gebeler için demir hayat sigortanın iki can hamilelik sigortası var. Rutin muayeneler, testler ve doğumu karşılıyor. Ben yaptırdım. İsterseniz siz de araştırın.
Bu konuyu bende çok düşündüm ama hamile kaldıktan sonra ozel sigara yaptırırsak doğumu karsilar mi ki

Evet canım elhamdülillah ama 4 ayda 4 yıl yaşlandım sanki hep ağrım oluyor rahat degilim bugün acil doktora gitmek zorunda kaldım halen bi oh diyemedim açıkçası mutlu olmaya korkuyorum elimde değil
canım aklına kötü birşey gelmesin, ikiz hamilelik daha zor tabi , ama birçok kadın ikizlerini sağ salim kucağına alıyor sende onlardan olucaksın inş ...

Bu konuyu bende çok düşündüm ama hamile kaldıktan sonra ozel sigara yaptırırsak doğumu karsilar mi ki
yok canım karşılamıyor, hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekıyor... Ben çok pişmanım eşim 2 sene önce söylemişti yaptırmamıştım keşke yaptırsaydım böyle kara kara düşünmezdim... doğumlar istanbul da 3.000 başlıyor... İçime sinen bir hastane var sezaryan doğum 6.500 diyor nerdeyse tüp bebek parası :))

Karşılıyor canım ben yaptırdım. Sadece tek bir sigorta şirketinde böyle bir sigorta var ve Sadece hamilelere yönelik bir sigorta poliçesi. Demir Hayat Sigortanın İki Can Hamilelik Sigortası diye geçiyor. İnternetten bakın. Doğumdan bir gün önce bile yaptırsan karşılıyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen yaptırdım. Çünkü muayene, tahliller ve doğum teminat kapsamında. O yüzden araştırın dedim. Eko, gold ve platinium olmak üzere 3 farklı paket var. Teminatlar üç pakette de aynı. Sadece pakete göre anlaşmalı olduğu hastaneler değişiyor. Benim takip olduğum hastanede doğum 5bin. O yüzden benim için çok avantajlı oldu. Hamileliğin ne kadar başında yaptırırsan o kadar çok fayda sağlıyor. Hem muayene ve tetkiklere para ödemiyorsun hemde doğuma kadar taksit taksit ödemeleri bitirmiş oluyorsun. Ama yaptırmadan önce gittiğiniz hastane ile anlaşması olup olmadığına muhakkak bakın. Tüm medical park larda geçerli mesela.
http://www.demirhayat.com.tr/urunlerimiz/sagliginiz/bireysel/iki-can-hamilelik-sigortasi/

ewt canım öyleymiş sen dedikten sonra bende araştırdum çok şaşırdım doğrusu genellıkle hamile kalmadan önce yaptırmak gerekıyor, tüm sigorta şirketlerin şartı budur... Ama bu güzelmiş, ben 17 haftadayım bu saattten sonra yaptırsam olurmu? Aylık ne kadar ödüyoruz canım?

Evet normal sağlık poliçelerinde o şekilde bekleme süresi var. Ama bu sadece hamilelere yönelik canım. Benim bildiğim kadarıyla doğumdan bir gün önce bile yaptırabiliyorsun. Ben internetten araştırdım sonra genel müdürlüğü arayıp aklıma takılan şeylerle ilgili bilgi aldım. Fiyat yaşa ve duruma göre değişiyor. Arayıp bir fiyat alabilirsin. Kişiye özel fiyat belirleniyor. Hatta teklif formunu mail atmalarını iste. Dahil olup olmayan şeyleri incelersin ona göre karar verirsin. Eko paket en uygunu, gold ve platinium var birde. Gittiğin hastaneye göre paketler değişiyor. bak burdan hangi paketin hangi hastanede geçtiğine bakabilirsin.
http://www.demirhayat.com.tr/iletisim/anlasmali-kurumlarimiz/

canım aklına kötü birşey gelmesin, ikiz hamilelik daha zor tabi , ama birçok kadın ikizlerini sağ salim kucağına alıyor sende onlardan olucaksın inş ...
Allahım razı olsun çok sağol bu yolda bu kadar emek veriyoruz inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız allahin izniyle
Ve isteyen herkese Rabbim nasip eder

Anladım canım çok sağol bi araştırıyim

Arkadaşlar sonucumuz hayırlı gelir inş
Acaba bu kadar uzun sürmesi iyimi anlayamadım
Canım bilemiyorum ama ben bu kadar geç çıkmasını Murat beyin konferansta olmasına bağlıyorum; 23 Nisan’ da görüşmüştük en geç 10 güne çıkar demişti ama kendisi olmadığı için sanırım uzadı... hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin inşallah...

Arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba; 6 Nisan da opu sonrası ilk reglimi oldum üzerinden 34 gün geçti yarın tam 5 hafta olacak regl olamıyorum Hatırlarsınız geçen hafta baya endişe etmiştim regl olmama az kaldı pgt sonucum gelmedi diye.. Ama 4-5 gündür regl belirtilerim de gitti Bu şekilde geciken var mıdır benden başka;normal mi bu kadar gecikmesi

Test yaptın mı belki de bebiş vardır :) ya da psikolojin pgtye odaklanmıştır:)

canım ben 29. günde olmuştum, ama burda bzı arkadaşlar geç oldu sana yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…