Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bu arada lekelenme şeklinde kanamadan bi sıkıntı olacağını sanmıyorumda bana sonuç öğrendiğimizde kanama şeklinde lekelenme olunca progestan iğne yaptır demişlerdi sana öyle bişey dememişler galiba yine de doktorunla irtibat halinde ol bu durumlarda onların tavsiyeleri bizi daha bi rahatlatıyor sonuçta

kızlar bugun günseli hocayla tanıştık çok tatlı çok naif bir hanımefendiydi eşimin sperm sonucuna göre nasıl bir yol izliyecegimize karar vericez şimdilik herşey güzel

Kızlar merhaba.. Birşey merak ediyorum sizlerden transferden önceki son muayenede kan tahlili yaptırmanızı istiyor muydu doktorunuz.. Progestron vs.

Allah razı olsun canın inş sende sağlıkla kucağına alırsın ben folic asit coasprin ve elevit kullanıorm elevitide adanadki doktorum önerdi. Ben de beril hanıma yazdım whatsaptn önemli dğl ağrında yoksa dedi bende geçenlerde afedersin kusarken zorlanmıştm muhtemelen ondan olabilir hatta bugunde annemde dedi zorlama kendini die doğuma kadar artık hep elimiz yüreğimiz olur Rabbim sorunsuz kolay hamilelik nasip etsin inş bizlere

Amin canım amin Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşllh. Kusasın geliyosa da öecbur çıkıyo cnm kendini rahat bırak çıkacaksa çıksın elinde olmuyan bi durum zaten benim günde 6 kez falan çıkardığım oluyodu. Bu arada ben de adanadayım .

Aa memleketliymişiz cnm. Ben aslında çok yemesem geç saatte yemesem pek skntım olmuorda işte bazen fazla kaçıorm sanrm ondan sığnaşamıorm adana da hangi doktora gidiorsun

Aa memleketliymişiz cnm. Ben aslında çok yemesem geç saatte yemesem pek skntım olmuorda işte bazen fazla kaçıorm sanrm ondan sığnaşamıorm adana da hangi doktora gidiorsun
Öğünlerini az ve sık tutmak gerekiyomuş cnm dikkat et yemene sezer filiz erdal hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan çokta ilgili memnunum yani

Strongmom_ canım benim 2li test sonucum da orta riskli bulundu. Doktorum nifty testi yaptırmamı istedi. Ama ben yaptırmadım. Şuanda da çok şükür gayet sağlıklı bir kızım var. Bugün 29 günlük oldu. Bu testler sadece kafa karıştırma. Biliyorum çok zor, Aklında bir sürü soru işareti var. Ama sakin ol lütfen. İçin rahat etmiyorsa da yaptır testi. Yoksa Hamileliğin boyunca kafana takarsın.

Sağol canım haklısın Allahım bağışlasın evladını Yok bende takmıyorum artık test falan yaptırmayacağım Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşâAllah

Natural tedavi sonrası pozitif sonuç alan arkadaşlr hiç lekelenmeniz oldu mu? Yada kanamanız
Benim lekelenmem oldu hem de sonucu aldım sevincle eyüp sultana duaya gittim bi baktım lekelenme. Böyle pembe sanki regl öncesi rengi. Sonra yücel hoca bana yerleşme kanaması olabilir değerin kimyasal olamaz dedi 222 cıkmıstı ilk değerim. Sonra bir seferlik de ertesi gün oldu bidaha olmadı.

Cnm 2 embriyo transfer etmişlerdi dün gece hafif kanamam oldu dua ettim çok geç saatti kıpramdan yattım sabah kalktığımda artmiştı kanamam sonra doktpra gittik tek kese dedi Diğeri geçen kntrolümde süpheli bir kese daha var demişti sanrm onu kaybettiö bu kanama ile çok yoğun dğldi ama kanamam vardı pruloton yaptırdım şimdi kan kahverengi lekeye dündü 2 gün sonra tekrar kontrole gidecğim inş bebeğiö benimşeydi çok ii knşmadı doktor ama beril hocaya yolladım gayet ii dedi hakkımzda hayırlısı olsun çok üzgünüm

Arkadaşlar Semra hanımdan rendevu alacağım. O olmazsa kiminle görüşeyim. Bilgi verin lütfen.
Merhaba arkadaşım,
Semra Hoca rutin hasta takibi yapmadığı için zaten senden bir de takip doktoru seçmeni isteyecekler randevu için aradığında. Merkezdeki doktorlar gayet ilgililer. Yücel Bey, Soner Bey, Gönül Hanım ve Günseli Hanım burada ismini en çok duyduklarım. Kolaylıklar dilerim

Bayan olsun istiyorum. Bayan tavsiye eder misiniz? Hepinizden ricam. Bizde problem eşimde. Kimi tercih etmeliyim?

Bende hic kırmızıya dönmemişti ve tek seferlik peçeteye gelmişti. Muhtemelen bence de birini kaybetmişsin ama olsun diğerini sağlıkla kucakla inşallah. Üzülme cok sükür bitane var de

Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Bende hic kırmızıya dönmemişti ve tek seferlik peçeteye gelmişti. Muhtemelen bence de birini kaybetmişsin ama olsun diğerini sağlıkla kucakla inşallah. Üzülme cok sükür bitane var de
Cnm diğerini de pek beğenmedim şeklini dedi karından baktı normalde 6 hafta son adet tarihime göre karından baktığında 5+2 gün gibi dedi sanrm normal gebelik gibi olmuor bizimkiler biraz daha mı geriden gelior acaba ben geçen hamileliğimde de 4 gün falan fark ediordu. Vajinal baktırmam gerektiğide söylendi kabul etmedm kanamam olmasa baktırırdım. Rabbim bunu bana bağıilar inşallah birşy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…