Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm iyi yapmışsn bende glifor kullanıorm natural oldu tedavim herşeyi eksiksiz yaptır öyle başla tedaviye derim benimde 2 kaybım var elimden geldiğince testleri yaptırdım öyle başladm tedaviye ben 6 ay kadar da ara verdim çünkü vitamin değerlerimde çok kötüydü hepsini düzeltmeden başlamk istemdm bende de insülin direnci çıktı daha önce böyle bir sorunumz yoktu bende 2 aya yakındır glifor kullanıorm şuan hamileym çok yeni daha kalp atışını duyana kadar devam etmemi söylediler bende hala kullanıorm gliforu

Cnm çok şükür hamileyim biraz leke geldi korkttum açıkcası o yüzden sordum cnm ilk defa natural tedavi oldum diğerileri ilaçlıydı hep
Çok şükür MâşâAllah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yerleşme kanaması olabilir sordun mu doktoruna

Genetik testler ve pıhtılaşma vs yaptırmıştık bazıları çıkmış. Tlf etti doktor. Romatolojiyr bir görünüm dedi. Bir test pozitif çıkmış. Adını söyledi ama anlamadım. Crp ve sedimim sürekli yüksek çıkar benim. Önemsemiyordum ama önemliymiş sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Valla canım şuan içimi rahatlattın diyebilirim tek değilim demekki tabiki her hastalık her durum kötü ama şuan aynı durumu paylaşıyor olmak sonunda hamile olduğunu duymak beni gerçekten çok mutlu etti ..benimde 1 kaybım var krozom dediler kayıp için . O öle oldu diye buda öle olmaz dedi doktor kaliteliymiş oda . Şimdi olumlu düşünmeliyim zaten kendimi buna hazır hissetmek istiyorum .glifor aynen bana çok iyi geliyor her anlamda :) pıhtılaşma için memorial haber bekliyorum dahada bursada yapturacağım kan istediler bende belli olunca hepsini yaptaryım diyorum ..naturel ilk duyunca bir şaşırdım ama şimdi inşallah canım senin gibi bende o olumlu sonucu alırım ..inşallahhh seninde allah kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım

gecmis olsun arkadasim.benimde protein c yuksek cikmis 147 tam olarak ne oluyo.diger kanlar normal

Benimde 2 dondurulmus embriyom var biri 5ab biri 4bb. Acaba cozulurken bozulma olur mu endiseliyim. Dondurulmus embriyo ile hamile kalan arkadaslar embriyo kaliteniz nasildi?
Canım benim son iki tane konuldu biri 4aa diğeri 4 ab idi 4 ab olan çözülürken yavaşmış pek randumanlı görünmüyor dediler yani şansı % 20 gibi düşün dediler ama 4 aa olan ise gayet iyi dediler şuan hamileyim kalp atışı ve kese için gün sayıyorum hayırlısı bence kalitesine çok takılma şu sebepden dolayı ben ekim ayındada bir tane 5 ab iyi kalite ve çözülürken bir sıkıntı olmayan embriyo konuldu o tutmadı bu konan embriyolardan ben pek ümitli değildim bunlar tuttu nasip diye düşün rahat ol stres en kötüsü çünkü

Merhaba arkadaşlar.Uzun araştırmalar sonucunda Şişli memorial de tüp bebeğe karar verdim. İlk tedavim olacak. Maddi olarak kendimi hazırlama amaçlı ne kadar gözden çıkarmalıyım. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Canım ben 5 aralık da transfer oldum dondurulmuş embriyo konuldu şuan hamileyim kalp atışı ve kese için gün sayıyorum benim ilk tedavimde 2016 memorialde oldu ondan bir oğlum var çok şükür iki yaşında nasipse kardeş bekliyoruz öncelikle doğru merkezdesin için rahat olsun ben yeni sordum dondurulmuş embriyom tutmaz ise diye meraktan muhasebe deki menekşe hanım 8750 tl dedi ilaçlarda 2-3 bin tl gibi dedi yani toplamda 11 bin tl gibi düşün tabi İstanbul dışından geliyorsan kalacak yerin var sa sorun değil benim gibi yoksa otelde kalacaksan yeme içme toplam 20 bin tl gözden çıkar derim

Kızlar merhaba ikili test sonucu kötü çıkıp nifty yaptıran var mı aranızda? Nerede ve ne kadara yaptırdınız?
Merhaba kanaryamm, ben ikili test yaptırmadım. 12. haftamdayım, ama doktorum istersen 2li, 3lü testlerle kafanı bulandırma direkt git nifty test yaptır dedi. Ben de şu an araştırma aşamasındayım. İstanbul dışında yaşıyorum ve perşembe günü İstanbul'a geleceğim ayrıntılı ultrason için. O güne kadar karar vereceğim (eğer perinatalog da yaptır derse). Piyasada değişik isimleri var bu testin. Hepsi hemen hemen aynı. Bir kaç yer ile konuştum isim vermem doğru olur mu bilmiyorum ama Düzen Laboratuvarı içime en çok sinen yer oldu. Senin durumun nedir arkadaşım?

İs

Teşekkür ederim canım ne kadar fiyat verdiler acaba?
Canım ben henüz yaptırmadım yarın gideceğim hastaneye yapılır galiba 12. Haftam yeni bitti bugün sen yaptırdın mıki kötü bişey yok inşllh
Benim ikili riskli çıktı nifty istedi Yücel bey kararsız kaldım herşeye çok masraf yaptık zaten test sonucu kötü gelir diye korkuyorum açıkçası o yüzden de kararsız kaldım

Geçmiş olsun arkadaşım. Standart olarak yapılan bu 2li testler sanırım çok da sağlıklı sonuç vermiyor. Bana 2200 tl gibi bir rakam verdiler. Eminim daha ucuz yerler de vardır, araştırmak lazım. Şişli Memorial'da yapıyor, o da 2400 tl gibi bir fiyat vermişti. Yüzyüze görüşülürse belki indirim olur, bu hastanenin ivf hastalarıyız sonuçta. Maddi olarak gerçekten hepimiz çok yıprandık ama 2li testin sonucu ekstra bir stres ve endişe oluşturacaksa üzerinde bu da uzun vadede manevi olarak yorar seni. Embriyona pgt yapılmış mıydı?

Eşimde düzen laboratuvarıyla görüşmüş bugün 2200₺ demişler memorialde mantıklı belki dediğin gibi indirim istesek yaparlar mı? Pgt yaptırmadım ah nasıl pişmanım bu paraları zamanında pgtye verseymişiz ama bize kimse önermedi yaş faktörü embriyo kalitesi vs. Diyerek öncesinde 11 haftalık bi kaybım var onuda genetiğe gönderdik problemli çıktı onada bi dünya para verdik ne anladık bu işten valla hiç bişey anlamadım en iyisi hiç bişey yapmamak en baştan pgt en iyisi diye düşünüyorum şartları biraz zorlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…