Benim embriyom pgt'li ama Memorial genetikteki doktor gebelik durumunda hiçbir testinizi ihmal etmeyin dedi genetikle ilgili. Sonuçta embriyo anne karnında da gelişimine devam ediyor dediler. Gerçi bende inversiyon var, bu yüzden böyle denmiş de olabilir. Yani pgt de kesin çözüm değil gibi. İçini ferah tut arkadaşım. Dediğim gibi ben perşembe günü mecbur gelince karar vermek zorundayım. Seni de mutlaka bilgilendiririm. Memorial santraldeki kız pek bilgili değildi istediğim cevapları alamadım; yüzyüze konuşmak daha iyi sonuç verebilir.Eşimde düzen laboratuvarıyla görüşmüş bugün 2200₺ demişler memorialde mantıklı belki dediğin gibi indirim istesek yaparlar mı? Pgt yaptırmadım ah nasıl pişmanım bu paraları zamanında pgtye verseymişiz ama bize kimse önermedi yaş faktörü embriyo kalitesi vs. Diyerek öncesinde 11 haftalık bi kaybım var onuda genetiğe gönderdik problemli çıktı onada bi dünya para verdik ne anladık bu işten valla hiç bişey anlamadım en iyisi hiç bişey yapmamak en baştan pgt en iyisi diye düşünüyorum şartları biraz zorlayarak
İnşâAllah bi sorun çıkmaz canım. Bizde genetik bir problem çıkmadı bende hep şunu merak ediyordum iyi oldu söylediğin yani tutunduktan sonrada mı kromozomal bozukluk olabiliyor? Allah korusun Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesinBenim embriyom pgt'li ama Memorial genetikteki doktor gebelik durumunda hiçbir testinizi ihmal etmeyin dedi genetikle ilgili. Sonuçta embriyo anne karnında da gelişimine devam ediyor dediler. Gerçi bende inversiyon var, bu yüzden böyle denmiş de olabilir. Yani pgt de kesin çözüm değil gibi. İçini ferah tut arkadaşım. Dediğim gibi ben perşembe günü mecbur gelince karar vermek zorundayım. Seni de mutlaka bilgilendiririm. Memorial santraldeki kız pek bilgili değildi istediğim cevapları alamadım; yüzyüze konuşmak daha iyi sonuç verebilir.
Amin canım amin... Evet bize söylenen o oldu. Anladığım kadarıyla düşük bir ihtimal de olsa embriyo gelişimine devam ederken sorun olma ihtimali var. Tabii bunda bendeki genetik problemin de etkisi vardır mutlaka. Üstüne basa basa ihmal etmeyin yaptırın dediler, biz de elimizden geleni yapmaya çalılıyoruz. Ben telefonla bilgi aldım canım Şişli Memorial'dan 2400 tl gibi bir fiyat verdiler, ama indirim olayını sormadım. Sorsam da telefondaki kişi yetkili olmadığı için doğru bir bilgi veremez diye düşündüm. Bize en güvenilir Düzen ve Memorial geldi.İnşâAllah bi sorun çıkmaz canım. Bizde genetik bir problem çıkmadı bende hep şunu merak ediyordum iyi oldu söylediğin yani tutunduktan sonrada mı kromozomal bozukluk olabiliyor? Allah korusun Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesinMemorial telefonla fiyat bilgisi veriyor mu?
Anladım canım hayırlısı olsun İnşâAllah hepimiz içinAmin canım amin... Evet bize söylenen o oldu. Anladığım kadarıyla düşük bir ihtimal de olsa embriyo gelişimine devam ederken sorun olma ihtimali var. Tabii bunda bendeki genetik problemin de etkisi vardır mutlaka. Üstüne basa basa ihmal etmeyin yaptırın dediler, biz de elimizden geleni yapmaya çalılıyoruz. Ben telefonla bilgi aldım canım Şişli Memorial'dan 2400 tl gibi bir fiyat verdiler, ama indirim olayını sormadım. Sorsam da telefondaki kişi yetkili olmadığı için doğru bir bilgi veremez diye düşündüm. Bize en güvenilir Düzen ve Memorial geldi.
Canım benim son iki tane konuldu biri 4aa diğeri 4 ab idi 4 ab olan çözülürken yavaşmış pek randumanlı görünmüyor dediler yani şansı % 20 gibi düşün dediler ama 4 aa olan ise gayet iyi dediler şuan hamileyim kalp atışı ve kese için gün sayıyorum hayırlısı bence kalitesine çok takılma şu sebepden dolayı ben ekim ayındada bir tane 5 ab iyi kalite ve çözülürken bir sıkıntı olmayan embriyo konuldu o tutmadı bu konan embriyolardan ben pek ümitli değildim bunlar tuttu nasip diye düşün rahat ol stres en kötüsü çünkü
Ben Gunseli hanima gitmistim. Yardimci docenttir kendisi. Cok memnun kaldim. 2 denemem de basarisiz oldu ama kendisi ve ekibi cok destek oldular. Ben tavsiye ederim kendisini.
Benimde tranaferimi yaptı günseli hoca çok pozitfi ve çok başarılı bir doktor hayırlı olaun tedavin inş ilk denemede hamile kalırsın
Cnm yakın zamanda arkadaşım araştırmıştı oradan biliyorum tek tek aradı. bu testlerin genel adı nıpt. Nifty bir mArka adı ve Çin’de yapılıyor pek güvenilir olduğu söylenmiyor . Hassasiyeti azmış ve sağ Yöntem farklılıkları var. Panorama , Harmony , prenayı araştır. Bu arada bizim ik müdürü 2lisi yüksek risk çıktı bu testlerden yaptırdı temiz çıktı. Sorarım hangisini yaptırmış die. ÜzülmeKızlar merhaba ikili test sonucu kötü çıkıp nifty yaptıran var mı aranızda? Nerede ve ne kadara yaptırdınız?
Canım benim ya moralini bozma Allahın izniyle bişey olmaycak bebişlerimize inşllh . sonuçta bu testlerin yanılma payları da var. Evet çok çetrefilli yollardan geçiyoruz hem maddi hem manevi. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Teşekkür ederim canım ne kadar fiyat verdiler acaba?
Benim ikili riskli çıktı nifty istedi Yücel bey kararsız kaldım herşeye çok masraf yaptık zaten test sonucu kötü gelir diye korkuyorum açıkçası o yüzden de kararsız kaldım
Sağol canım Yücel beyde nipt dedi zaten bi kaç laboratuvarla görüşmüş eşim birisi İsviçre'ye gönderiyormuş diğeri Kore'ye %100 değilmiş evet sonuçlarCnm yakın zamanda arkadaşım araştırmıştı oradan biliyorum tek tek aradı. bu testlerin genel adı nıpt. Nifty bir mArka adı ve Çin’de yapılıyor pek güvenilir olduğu söylenmiyor . Hassasiyeti azmış ve sağ Yöntem farklılıkları var. Panorama , Harmony , prenayı araştır. Bu arada bizim ik müdürü 2lisi yüksek risk çıktı bu testlerden yaptırdı temiz çıktı. Sorarım hangisini yaptırmış die. Üzülme
Amin canım İnşâAllahCanım benim ya moralini bozma Allahın izniyle bişey olmaycak bebişlerimize inşllh . sonuçta bu testlerin yanılma payları da var. Evet çok çetrefilli yollardan geçiyoruz hem maddi hem manevi. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize.
ya bu santraldeki insanlar bazende başından savıyorlar bence yapılıyor diye duymuştum bende hatta burada bi arkadaş yaptırmıştıStrongmom_ bu sabah Memorial'ı yeniden aradım test hakkında bir kaç bir şey daha sormak için. Bu sefer konuştuğum kişi hastanede böyle bir test yapılmıyor dedi Bir önceki arayışımda fiyat bilgisi bile vermişlerdi, şaşırdım. En iyisi yüzyüze görüşme santraldekilerden sağlıklı bir bilgi alınmıyor belli ki :)
Evet cnm çok şükür pozitif darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahİnsallahhhhhh insallahhhh sizin tedaviniz olumlumu sonuçlandı peki ?
Canım çok yoğunmuydu peki kanaman çok geçmiş olsn bir daha da yaşamazsn inş şimdi kaç haftalık oldun? Bendende leke geldi kahve bugünde peçeteye silince kan geldi ama çok azdı beril hanıma yazdım ondan birşy olmz dedi bakalm daha önce kayıplarm olduğu için endişeliyim birazCanım ben 7+2 de olmuştu hastaneye gittim iğne yaptırdım 1 saat gözetim altında tuttular sonrasında kesilmişti zaten şükür bidaha olmadı
Hadi hayırlısı cnm inş pozitf sonuç alırsınGünaydın kızlar bugun nasipse saat 5 buçukta transferim olacak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yakın zamanda transfer olacak olan var mı
Canim ben kizima hamileyken senin dedigin gibi 4 aya kadar hep kahverengimsi veya peceteye silince kan geliyordu plesentada kanama alanindan dolayi... insallah seninde oyledir onemli birsey değildir. Yani demek istedigim moralini bozma normal durumda olabiliyor o sekilde kizim su anda 7 yasinda :)Canım çok yoğunmuydu peki kanaman çok geçmiş olsn bir daha da yaşamazsn inş şimdi kaç haftalık oldun? Bendende leke geldi kahve bugünde peçeteye silince kan geldi ama çok azdı beril hanıma yazdım ondan birşy olmz dedi bakalm daha önce kayıplarm olduğu için endişeliyim biraz
Ohh sukur canimmm cok sevindim insllah hersey yolunda gider saglicakla kucaklarsin 2. Yavrunu :))Kızlar günaydın bugün ikinci defa kan verdim gebelik testi için değer yükselmiş mi diye ikinci sonucum 291 çıktı ilki 104 dü sonuçları hastaneye gönderdim telefon bekliyorum bakalım hayırlısı
İnş cnm önemli bir şey değildir Allah bağışlasın ne güzel büyümüş seninki evet aslında internette normal yazıor ama insan korkuor işte inş ben ve tüm hamilelerde sağlıkla kucağına alırlar Rabbim kimseyi evlat acısı göstermesin inş sizinkide sağlıkla büyüsün Tşk ederm cvp yazdığın içinCanim ben kizima hamileyken senin dedigin gibi 4 aya kadar hep kahverengimsi veya peceteye silince kan geliyordu plesentada kanama alanindan dolayi... insallah seninde oyledir onemli birsey değildir. Yani demek istedigim moralini bozma normal durumda olabiliyor o sekilde kizim su anda 7 yasinda :)
Amin canım sağol inşallahHadi hayırlısı cnm inş pozitf sonuç alırsın
Canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini. Benim çok yoğun değildi ama kanama şeeklinde oldu. O yüzden progestan iiğne vuruldum kanamanın olduğu gün . Ertesi gün doktora gitmiştik kanama içerde olmamış dışında olmuş muhtemelen bi zorlanmadan kaynaklıdır dedi ben afaderain çok kusuyodum o sıralar bundanda olmuş olabilir dedi doktorum. Şuan 13.haftaya girdik şükür şimdilik bi sıkıntımız yok bugün de kontrolümüz vardı bi sıkıntı çıkmadı Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşllh. Bu arada ben crinone jel kullanıyodum onuda bıraktım bu hafta inşllh bi sıkıntı çıkmaz doktorum da bırak dedi artıkCanım çok yoğunmuydu peki kanaman çok geçmiş olsn bir daha da yaşamazsn inş şimdi kaç haftalık oldun? Bendende leke geldi kahve bugünde peçeteye silince kan geldi ama çok azdı beril hanıma yazdım ondan birşy olmz dedi bakalm daha önce kayıplarm olduğu için endişeliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?