Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım korkma ben kanamam olunca hep alttan muayene oldum daha iyi görüyorlar bende ilk keseyi görmek için gittiğimde hayal kırıklığı yaşadım o kadar küçüktü kesemiz hatta burada bile yazmıştım ilk gebelikte aynı gün gitmiştim kocaman kese görünüyordu. Ve dokturum bu gebeliğimde kesenin etrafı bozuk tüp bebek doktorunuzla irtibata geçin belki ek ilaç verir bende Yücel beyle görüştüm bütün ilaçları zaten kullanıyorsunuz dedi ekstra birşeye gerek yok dedi. Çok şükür bir sonraki randevuda daha net görmüştük MâşâAllah sende yat dinlen bol bol güzelce görürsün İnşâAllah bebeğini

Cnm Allah razı olsun ne güzel moral verdin çok canın skkndı kara kara düşünüp bol bol dua ediprdm sende bana unut oldun... Alttan muayene olmam lazım artık inş bende güzel şeyler duyarım Hafiften lekelenmem var knamam oldu bugun pruloton vuruldm şimdi lekeye döndü inş geçer

canım ne demek senden de Allah razı olsun. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Çok şükür kahverengiye döndüyse sıkıntı yok benim 10. Haftada oldu kanamam bi gece hastanede yatmıştım çok yoğun adet gibi oldum ve alttan baktı hep doktorum o yüzden korkma alttan muayeneden pruloton bi günde üç kere yapılmıştı. Sonra 3 güne düşürdü doktorum 14. Haftadayım hala jel kullanıyorum İnşâAllah sağ Salim atlatırız bu günleri de sağlıkla alırız kucağımıza

Çok saol canım İnş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn ben natural transfer oldum ilaç kullanmıorm folic asit ve corasprin dışında corasprinide kestik bir kaç gün kanamam olduğu için belki bende prulotan yada progestan kullanbilir devaö ederse leke kan olursa inş gerek kalmaz

Amin canım İnşâAllah. Benimde naturel oldu Ama jel vermişlerdi ben clexane kullanıyorum coraspin kullanmadım

Arkadaslar dondurulmus ilacsiz tedavide herhangi bir ilac bi igne kullandiniz mi transfer oncesi?
Hayır canım sadece folik asit kullandım transfere yakın 4 gün iki tane ilaç jel kullandım sonra transfer oluyorsun ama bazen değişebiliyor benim aralığın beşinde transferim oldu hiç ilaç kullanmadım çatlatma iğneside vurunmadım transfere günler kala iki ilaç birde folik asit kullandım transferden sonrası için benim progesteron değerim düşük olduğu için progestan iğne verdiler hergün iki ampül tek seferde vuruluyorum gebelik testimi 14 aralıkta yaptım 104 çıktı iki gün sonra tekrar gebelik testi istediler oda 291 çıktı şimdi keseyi ve kalp atışı için gün sayıyorum ocağın 4 yada 5 inde kese için gidecem iğneleri vurunmaya devam ediyorum

Natural transfer nedir? Ben yeniyim de öğrenmeye çalışıyorum.

Arkadaslar dondurulmus ilacsiz tedavide herhangi bir ilac bi igne kullandiniz mi transfer oncesi?
Dondurulmuş tedavide naturel olması ekstra östrojen hormonu vs. İlacı Almayınca oluyor adetleri düzenli rahim kalınlığı falan uygun olunca oluyor dönem dönem crinone jelde naturel tedavinin bir parçası oluyor ben kullandım.

Aaa catlatma ignesi olunmuyor mu canim dondurulmus embriyo transferinde... ben olunuyor zannediyordum, benimde bir dahaki adetimde transferim olacak merakla bekliyorum... suanda adetliyim pazartesi gunu rahim filmi cektirip yucel beye goturucem sonucu... bir dahaki adetimde de transferim olacak allahin izniyle...

Kızlar iş görüşmede illa haftaiçi mi randevu alınıyor , ben haftaiçinr randevu aldım ama işyerimden izin sorun olacak Semra hanımı haftasınu görmemiz mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…