Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Size yapılan açıklamada bu bizede yapılan pgtli tüp bebek die. Ee ne fark oldu sizinle bizim aramzdaki önemli olan hamile kalmak dğl ki hamileliğe devam etmedebilmekte ben 3 defa transfer oldum memorialdr 2 düşüğüm 1 de kalbi durdu bebeğimin toplamda 6 defa tüp bebek yapıldı sonu hep hüsran tek yapılmayan yol da pgt zaten o da yapılınca sizinki gibi bir açıklama yaparlar herhalde...

Benim bu ikinci hamileliğim ilkinde kalp atışı durdu genetiğe yolladık kromozom bozukluğu çıktı tekrar etmez bu bozukluk dedi şansına denk geldi dedi tekrar pozitif aldım ama yine aynı şey olacak diye korkuyorum. Amin canım Allah razı olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
amin canım İnşâAllah Bende bazen düşünüyorum ya buna da bişey olursa diye iyi kalitede embriyolarım var benimde sıfırdan mı başlarım pes mi ederim bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en doğru yolu göstersin hepimize kendiliğinden düşmesi de güzel canım zor hepsi zor ama beterin beteri var

Çok üzüldüm, anlıyorum sizi. Bu kadar düşük varken neden pgt yapılmadı? Döndürülmüş oldukları için mi, Nedeni araştırılmıştır herhalde dimi? Umarım tekrar yaşamazsın cnm allah sabır versin biran önce unuttursun

Hiç kızma canım bak yapan arkadaş ne dior. O da kesin değilmiş nasip... açıkçası yeniden başlama ama fazla dondurulmuşun varsa çözdür pgt ye yolla. Burada böyle yapıp tutanlarda oldu. Çünkü bu durumda pgt kaçınılmaz olmuş.

Strongmom_ ve piramitt ...... öncelikle çok geçmiş olsun piramitt Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah çok ii anlıyorum seni.inan ba
Cnm benim öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah.sana şöle söyliyim;benim toplamda 5 denemem oldu,ilk ikisi devletteydi.3.deneme memorialda iki embriyo koyuldu tuttu fakat sürekli kanama lekelenme hatta test yaptıracağım gün başladı lekelenmeler ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldık.4. Denemede dedilerki pgt yaptırın yaptırdık.2 tane sağlam embriyo geldi hemde 6aa ve 5.günde 6aa olan blast embriyolardı.biri transfer günü çözünürken bozuldu dendi,diğeri tutmadı ve transferi semra hoca yapmıştı.nasip değilmiş.5. Deneme de taze transfer olsun sende o tutuyo daha önce tutan da taZeymiş dendi.çok şükür Rabbime şu anda biri benim biri babasının ayaklarında pışpışlıyoruz.Alalhım herkese nasip etsin inşallah.Bütün dualarımda aynı şeyi söylüyorum.Rabbim kimseye aratmasın olmayana versin.Sana diyeceğim pgt Olunca herşey güllük gülistanlık olmuyor yada bizde olmadı.tutmayınca yada kürtajla yada düşükle sonlanınca şu da olsaydı deniyor açıklamada.yada taze yapılsın deniyor bende olduğu gibi.nasipte varsa her türlü gelip o seni buluyor,beni hatırlayanlar bilir sürekli kanamalı bi hamilelik geçirdim.parçalar düştü büyük büyük.12. Haftaya kadar hergün progestan iğne vurundum.28. Haftaya kadar her hafta bir kez bazen iki yada üç kez proluton depot iğne vurundum.memorial kan pıhtılaşması yok dedi,kendi doktorum risk var önceki de düşmüş,bundan da olabilir dedi her gün 8. Haftadan itibaren göbekten cleaxine 0.4 iğne vurundum hatta doğumdan sonra 40 gün daha vurundum.demeye çalıştığım şey bu dünyada yiyecek içecek ekmeği varsa nasibinde varsa Allahın izniyle her türlü o seni buluyor.Üzülme ve vazgeçme,dua et bol bol.Allahım hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin,evlat sahibi olanlarımızında Rabbim ewlatlarımızı korusun kollasın inşallah.

Strongmom_ cnm benim üzülme hiç ikili test için.yaptırdığın yerle de ilgili nasılmı mesela yaptırdığın yerde bu testi daha önce gelip yaptıran kişilerin sayısı,yaşı,genetik faktörler,sigara içme olayı vb.bunlar bile senin sonucunu değiştiriyor emin ol.ben 12. Haftada bahçeşehir memoriala gittim perinatolog cihat şene.ikiz olduğu için kan vermedik.ense kalınlıkları işte diğer organları damarları falan onlara bakılıp ikili test gibi ayrıntılı ultrasona girdik ve dediki ikizlerde ikili test olmuyor isterseniz nifty yaptırın yada amniyosentez herşeyden emin olmak istiyprsanız ben size garanti veremem olmaz diye yada olur diye.ben o esnada kopmuştum zaten.neyin ne olduğunu bilmiyorum zar zor 12. Haftaya kadar gelmişim,çok kararsız ve umutsuz olmuştum,ama sonradan bazı şeylerin bu risk gruplarını etkilediğini öğrendim ve yaptırmadık nifty testi..benim yaşım 35.bizim ailede kanserden ölenler var(babam)- eşimin ailesinde de yüksek tansiyon ve kalp(babası).Allah korusun evlatlarımızı tabi.bunlar da o risk gruplarını değiştiriyor emin ol.sonra 24. Haftada perinatolog Recep Hasa gittik.Allahıma çok şükür hep ii haberlerini aldırdı ikizçelerimizin bize.Çok kafana takıyorsan ii bi perinatolağa görünmeni tavsiye ederim.cihat hoca da recep hocada çok iidi.seni yönlendirecek ve içini ferahlatacaklar tabi öncelikle Rabbimin izniyle.istersen yinede yaptır testi kalbin ferahlıycaksa.ümitsizliğe kapılma,hangi yollardan ve aşamalardan geçip bu zamana geldiğimizi Allahım unutturmasın ve hiçbirimizi ümitsizliğe düşürmesin inşallah.Herşeyden önce Rabbime güven ve bebeğinin ii olduğunu düşün cnm.Allahım sağlıkla hayırla aldırsın inşallah kucağına cnm.

Strongmom_ , sen ben test yaptırmaktan vazgeçtim deyince bir daha yazmadım ama şimdi A asifexisted arkadaşımız bahsedince ben de yazmak istedim. Geçen perşembe ben de Cihat Şen hocamıza ayrıntılıya gittim. Hatırlarsın ben de 2li ve nift test konusunda kararsızdım.Hoca ayrıntılı ultrasonun hakkını veriyor gerçekten, 1 saat sürdü muayene, tek tek her organa, damara baktı anlattı. Sonra bir rapor verdi, o raporda trisomy 21-18-13 için olasılık değerlerini de veriyor. Hocanın yaklaşımı insanın içini gerçekten rahatlatıyor. 750 tl muayene ücreti. Bilgin olsun arkadaşım hala soru işaretlerin varsa kafanda.

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun kafaya takmayalım diyoruz da olmuyor kaçıncı haftada gitsem Recep hocayı düşünüyorum bende nifty istemiyorum
Sağol canım şuan kaçıncı haftadasın şu an ikili için mi ayrıntılıya girdin

Cnm benim Recep Has eğer bi sıkıntı yoksa genelde 21 ile 24. Haftalar arasında bakıyor demişti sekreteri ben de 24. Haftada gitmiştim.12. Haftada da Cihat Şen’e gitmiştim.sen şu anda 13 yada 14. Haftadasın sanırım.dediğim gibi içim rahatlasın diyorsan şimdide gidebilirsin.ama ayrıntılı ultrason genelde söylediğim haftalarda yapılıyor sanırım

Canım hocanın baktığı gün 12+3 idim. 2li için gitmiştim. Ne 2li ne de nifty hiç birini yaptırma dedi. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama 2li sonucunla birlikte gidersen yardımcı olur hoca

Evet canım 14. Haftamız bitmek üzere çok teşekkürler bende o haftalarda giderim nasip olursa
Canım hocanın baktığı gün 12+3 idim. 2li için gitmiştim. Ne 2li ne de nifty hiç birini yaptırma dedi. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama 2li sonucunla birlikte gidersen yardımcı olur hoca
Ya ne güzel canım keşke bende yaptırmasaydım kan testini 14. Haftadayım canım

Aynen katılıorm sana canım dondurulmştu hepsi transferlermin onları pgtye göndersek çözüp tekrar dondursak dedi bir miktar tutunmayıda engelliormş önerdikleri sıfırdan tedaviye başlayıp pgtli transfer dahası araştırılmalı bence bu kadar basit olmamalı ya ...

Son düzenleme:
Canım sende çok zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa her türlü yaşıor bebişler benimde hep sorunlu kanamalı lekelnmeli oldu hamileliklrim ve ilaçlar bende yan etki yapıor dediler bu seferde natural deneyelim naturalde de hiç kese gelişmedi doğru düzgün 2 embriyo transfer edildi herşey başta güzeldi kese sonra gelişmedi hiç hayal ettiğim gibi olmadı çok umutludum naturalden çünkü ilaç da kullanmak istemiorm vucudum da kabul etmior hasta gibi halsiz gibi yataktan çıkamıorm mide bulantısı halsizlik hat safhada oluordu naturalde de iyiydim ama sonu gelmedi kanama olunca pruloton vuruldum ve hala ilacın etkisi vucudumda kendimi hiç iyi hissetmiorm polikistik over dışında bir sorunumz yok die biliorm ama demek ki var bir çok doktora gittm olmadı Hakkımzda hayırlısı olsun bir müddette transfer olmayı düşünmüorm....

Bu konuda bildiğim trombofili paneli yaptır kendine, ayrıca sana ve eşine kromozom analizi. Aslında şuanki düşüğüne parça alınıp kromozom analizine gönderebilsen bir sebebin daha aydınlanmış olur. Bütün bu söylediklerim tam net sebep vermez ama tek tek olasılıkları elemiş olursun ve önün biraz daha aydınlanır.

Daha önce yaptırdım canım hiç birşy çıkmamıştı zaten eşimde de bende de kromozonda skntı çıkmadı 8. Haftada kalbi duran bebeği yollamıştık birşy çıkmadı onda da bu gebelikte kese oluştu ama bebeği göremeden kese bozuldu şuan içimde bozulmş kese var vucudun ne zaman atar bilmiorm inanılmaz sancım var mide bulantım var kanamam da yon leke dahi yok bir an önce atsam şu acılardan kurtulsam diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…