Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben ilk transferim den negatif sonuç aldım donmuşlarla devam edicem ocakta hayırlısıyla ikinci transferim var
Allah yardimcin olsn canm yucel bey muayene ettiği zaman beni bana dediki senin çok yumurtan var ve kaliteli oyüzden eğer ohss olursan transfer gelecek aya kalır dddi bakalm hayrlisi 22 yasndaym bende

Allah yardimcin olsn canm yucel bey muayene ettiği zaman beni bana dediki senin çok yumurtan var ve kaliteli oyüzden eğer ohss olursan transfer gelecek aya kalır dddi bakalm hayrlisi 22 yasndaym bende
Fazla yumurtan olması demek iyi bisey fazla embriyon olma ihtimalin artar insallah transferin sonraki aya kalmasida daha iyi rahmin dinlenmiş olur

Allah yardımcın olsun çok gençsin olur hrmen inşallah.. Ben de 26 yaşındayım

Yardımcı olun lütfen.Genetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlükü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.metabolik hastalıklar yağ asidi oksidasyon defekti diye geçiyor.

Arkadaşlar bilenler bilir zor vaka hastasıyım Semra hocanın tek yumurta kalitesizdi 6 Hücreyle 3. Gün embriyosu ama negatif oldu. Vücudum hem yumurta oluşturmuyor olan 1-2 tane de kalitesiz yaşayarak anlıyorsun az yumurtam var diye bile üzülmemen lazımmış kalitesi olsun yeter artık bilmiyorum ama bu halimize şükür diyorum

Merhaba siteye uzun zamandır giremiyordum ben de pgt yöntemi ile hamile kaldım ve bebeğim şuan kollarımda çok şükür dilerim rabbimden herkese nasip etsin inşallah. Pgt sağlıklı embriyonun seçilip anne rahmine transfer edilmesidir. Genelde başarısız tüp bebek deneyimi olan , düşük olan veya yaşı çok ileri olan kişilerde yapılıyor. Bence kafanızda pgt ile ilgili negatif bir düşünce olmasın çok güzel bişey sağlıklı embriyo transferi yapılıyor tabi maliyetli bir durum. Asıl önemli olan iyi ve güvendiğiniz bir klinikte (laboratuvarında )bu işe başlamanız. Rabbim kucağınızı doldursun tez zamanda

Bende genetik illeti yüzünden 4 çocuğumu kaybettim doğduktan sonra yaşamıyorlar. Öncelikle rabbim sabrını versin Allah yerlerini sağlıklı evlatlarla doldursun yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni bizede pgt önerildi yaptık ilki düşük oldu ikinciside tutmadı maalesef. Sağlıklı dondurulmuş embriyolarım var Allah ın izni ile mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı olan emriyoları ayırıp transfer ediyorlar biraz maliyetli bizden set-up diye bi tahlilde istenmişti ilk önce sizi genetik doktoruyla görüştüreceklerdir orda ne gibi bi yol çizeceğinizi söyleyecektir 3 sene kadar oldu tedavi olalı hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam size genetikte labovatuar çok önemli kime sorduysak hep memoriali önerdiler genel olarak memnun kaldım Allah sizinde yardımcınız olsun inşaallah sonu pozitif alacağınız bi tedavi olur.

Rabbim yardımcın olsun canım hepimizin derdi ortak sorunlar farklı olsada bir mucizeye ihtiyacımız var İnşâAllah sağlıkla bulur hepimizi o mucize

Hanımlar eşimin test sonuçları çıktı bugun gülseli hanım eşimi üroloji bölümüne aktarmış cumartesi günü prof.ile görüşücek test sonucuna göre hareket sayısı ve sayıyı az bulmuş birde spermlerin yarısı kuyruksuz demiş bu ne demek oluyor cımartesi gününe kadar meraktan çatlarım başına böyle bişey gelen varmı ?

Evet kizlar cok sukur buraya bunu yazmakta nasip oldu beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama 27 haftalik bir bebek kaybim vardi ve 1 düşüğüm pgt onerilmisti bize bizde semra hanima gittik hemen protokoller filan derken transfer oldum ilk transferim tuttu ama maalesef 6 haftalik dusuk oldu 2 ay sonra bi transfer daha olduk ama transferjn 5.gunu adet oldum artik hic umudum yoktu embriyolarimi taşımayı dusundum ama diger merkezlerin para odakli olduğuna inaniyordum ben artik vazgecmistim kendimi anne olamamaya adapte etmeye calisiyordum bir gun telefonum caldi semra hoca beni aradi benimle cok guzel konustu yucel hoca ayni sekilde beni bi sekilde ikna ettiler tamam bu son dedim ve biz yine basladik hazirliklara ben gidip geldim muayenelere ama her gitmem de yucel hocaya boşa uğraşıyoruz diyip durdum benim umutsuzluguma inat yucel hoca hep umut etti inandi semra hoca girdi transferime ve bu defa tuttu tabi ki Allahim ol dedi.. Riskli gebe idim perinatologa gidiyordum 12.haftaya kadar cok guzel giderken ikili testte ense kalinligini 2.7 olcti perinatolof ve bebegi almayi teklif etti pgt de hata yapilmistir dedi yucel hoca boyle biseu olmaz rahat ol dedi biz memorialde Ahmet gocmene gittik ve bi sorun olcagini dusunmedigini soyledi ama icimiz rahat etmedi PGTLI embtiyoya nifty testi yaptırdık cok şükür temiz geldi ama bu hersey yolunda demek değilmiş kalp hastasi vs. Olabilirmis ama cok sukur detaylimizda temiz cikti 17.haftada kasilmalarim başladı erken dogum tehtidi cikti zaten bir erken dogum riskim vardi plasentam her an ayrilabilirdi kasilmalar basladi yata kalka bi sekilde 32.haftaya geldik bu defa suyumuz azalamaya basladi neler yaptik bi sekilde yine idare ede ede geldik ve cok sukur Rabbim kizimin kardesini saglikla kucagimiza almayi nasip etti lutfen pes etmeyin lutfen sadece inanin memorial benim icin cok farkli kesinlikle gozunuz kapali gidin yucel hoca kadin doğum katindaki ahmet gocmen hoca kesinlikle sonuna kadar guven veren para odaklo olmayan insanlar Allah tum isteyen arkadaslarima yorulmadan saglikla bagislasin kizlar yazarken bile o kdar yorgunum ki yaşadıklarım kalbimde bi hüzün yığını ama Allaha güvenin insAllah gecicek..

Maşallah canım çok zor bir süreç atlatmışsın rabbim mükafatını vermiş darısı biz bekleyenlere olsun inşallah..

Ne güzel oldu yazdın :) burada ara ara seni merak ettik sorduk.. Nasıl olsa yazar doğumdan sonra demiştim, çok şükür aldın kucağına. Allah sana eşine bebeğine sağlık versin, dert göstermesin inşallah bundan sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…