- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Pek girmedim buraya psikolojim cok kötüydü ama cok sukur bugunumuze ins sende sağlıkla kucagina alirsm:))Ne güzel oldu yazdın :) burada ara ara seni merak ettik sorduk.. Nasıl olsa yazar doğumdan sonra demiştim, çok şükür aldın kucağına. Allah sana eşine bebeğine sağlık versin, dert göstermesin inşallah bundan sonra:)
Darısı senin güzel haberini almaya kaldı. Doğum ne zaman inşallah Allah’ın izniyleNe güzel oldu yazdın :) burada ara ara seni merak ettik sorduk.. Nasıl olsa yazar doğumdan sonra demiştim, çok şükür aldın kucağına. Allah sana eşine bebeğine sağlık versin, dert göstermesin inşallah bundan sonra:)
Amin inşallah canım. 30.haftadayım, bugünlere getiren Allah sonunu da gösterir kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallahDarısı senin güzel haberini almaya kaldı. Doğum ne zaman inşallah Allah’ın izniyle
Bu kadar kişnin duası inşallahı amini ile hayırlısı ile alacaksın cnm. Burası bunjn için var. Destek dua ve fikir paylaşımı.. Allah’a emanet olsun bebişinAmin inşallah canım. 30.haftadayım, bugünlere getiren Allah sonunu da gösterir kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Canım çok şükür Rabbime çok merak ettik seni Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunEvet kizlar cok sukur buraya bunu yazmakta nasip oldu beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama 27 haftalik bir bebek kaybim vardi ve 1 düşüğüm pgt onerilmisti bize bizde semra hanima gittik hemen protokoller filan derken transfer oldum ilk transferim tuttu ama maalesef 6 haftalik dusuk oldu 2 ay sonra bi transfer daha olduk ama transferjn 5.gunu adet oldum artik hic umudum yoktu embriyolarimi taşımayı dusundum ama diger merkezlerin para odakli olduğuna inaniyordum ben artik vazgecmistim kendimi anne olamamaya adapte etmeye calisiyordum bir gun telefonum caldi semra hoca beni aradi benimle cok guzel konustu yucel hoca ayni sekilde beni bi sekilde ikna ettiler tamam bu son dedim ve biz yine basladik hazirliklara ben gidip geldim muayenelere ama her gitmem de yucel hocaya boşa uğraşıyoruz diyip durdum benim umutsuzluguma inat yucel hoca hep umut etti inandi semra hoca girdi transferime ve bu defa tuttu tabi ki Allahim ol dedi.. Riskli gebe idim perinatologa gidiyordum 12.haftaya kadar cok guzel giderken ikili testte ense kalinligini 2.7 olcti perinatolof ve bebegi almayi teklif etti pgt de hata yapilmistir dedi yucel hoca boyle biseu olmaz rahat ol dedi biz memorialde Ahmet gocmene gittik ve bi sorun olcagini dusunmedigini soyledi ama icimiz rahat etmedi PGTLI embtiyoya nifty testi yaptırdık cok şükür temiz geldi ama bu hersey yolunda demek değilmiş kalp hastasi vs. Olabilirmis ama cok sukur detaylimizda temiz cikti 17.haftada kasilmalarim başladı erken dogum tehtidi cikti zaten bir erken dogum riskim vardi plasentam her an ayrilabilirdi kasilmalar basladi yata kalka bi sekilde 32.haftaya geldik bu defa suyumuz azalamaya basladi neler yaptik bi sekilde yine idare ede ede geldik ve cok sukur Rabbim kizimin kardesini saglikla kucagimiza almayi nasip etti lutfen pes etmeyin lutfen sadece inanin memorial benim icin cok farkli kesinlikle gozunuz kapali gidin yucel hoca kadin doğum katindaki ahmet gocmen hoca kesinlikle sonuna kadar guven veren para odaklo olmayan insanlar Allah tum isteyen arkadaslarima yorulmadan saglikla bagislasin kizlar yazarken bile o kdar yorgunum ki yaşadıklarım kalbimde bi hüzün yığını ama Allaha güvenin insAllah gecicek..
Cok tesekkur ederim cnm amin inşaallah Allah size de saglikla nasip etsin insAllahCanım çok şükür Rabbime çok merak ettik seni Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
En fazla 1 saat de çıkıyor canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarin test günüm memorialde yaptircam insallah bişey sormak istiyorum kan verdikten sonra sonuç kaç saatte çıkıyor acaba
Sagol canim amin inşallahEn fazla 1 saat de çıkıyor canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin inşallahKızlar merhaba bende heyecanla bebeğin kesesi ve kalp atışı için gün sayıyorum ocağın 5 inde gidecem nasipse bu arada günde iki tane progestan iğne vurunmaya devam kalçam çok kötü oldu artık vuracak yer kalmadı morardı az kaldı bakalım haftaya cumartesi nasipse görcez inşallah işte şimdilik bende durumlar böyle
Amin Canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Hayatının en büyük ödülü sabrının meyvesi. Anlatmaya kelime yetmez.Amin inşallah canım. 30.haftadayım, bugünlere getiren Allah sonunu da gösterir kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
İnşâAllah canım İnşâAllah darısı bize sağlıkla alalım kucağımıza buarada kaç haftalık Doğum yaptın ?Cok tesekkur ederim cnm amin inşaallah Allah size de saglikla nasip etsin insAllah
36 haftalik cnm ilk gebeligimden dolayi erken alindi karnimda kaybetme riski vardiİnşâAllah canım İnşâAllah darısı bize sağlıkla alalım kucağımıza buarada kaç haftalık Doğum yaptın ?
MâşâAllah canım36 haftalik cnm ilk gebeligimden dolayi erken alindi karnimda kaybetme riski vardi
Amin insAllah darisi sizlere olsun sağlıklaMâşâAllah canımRabbim korusun bütün bebişlerimizi de annelerinide
Merhaba arkadaşım senin son durumun ne oldu biraz takip ediyorum vakit olursa. Nifty istemişlerdi sizden yaptırdınızmı. İnşallah temiz çıkar sonuçİnşâAllah canım İnşâAllah darısı bize sağlıkla alalım kucağımıza buarada kaç haftalık Doğum yaptın ?
Merhaba teşekkür ederim Hayır yaptırmadım yaptırmak istemiyorum hayırlısı olsun İnşâAllahMerhaba arkadaşım senin son durumun ne oldu biraz takip ediyorum vakit olursa. Nifty istemişlerdi sizden yaptırdınızmı. İnşallah temiz çıkar sonuç
İnşallah canım hayırlısı olur herşey yolunda gitsin sağlıkla gelsin evladın allah büyüktürMerhaba teşekkür ederim Hayır yaptırmadım yaptırmak istemiyorum hayırlısı olsun İnşâAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?