Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pek girmedim buraya psikolojim cok kötüydü ama cok sukur bugunumuze ins sende sağlıkla kucagina alirsm:))

Darısı senin güzel haberini almaya kaldı. Doğum ne zaman inşallah Allah’ın izniyle

Amin inşallah canım. 30.haftadayım, bugünlere getiren Allah sonunu da gösterir kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Bu kadar kişnin duası inşallahı amini ile hayırlısı ile alacaksın cnm. Burası bunjn için var. Destek dua ve fikir paylaşımı.. Allah’a emanet olsun bebişin

Canım çok şükür Rabbime çok merak ettik seni Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Kızlar merhaba bende heyecanla bebeğin kesesi ve kalp atışı için gün sayıyorum ocağın 5 inde gidecem nasipse bu arada günde iki tane progestan iğne vurunmaya devam kalçam çok kötü oldu artık vuracak yer kalmadı morardı az kaldı bakalım haftaya cumartesi nasipse görcez inşallah işte şimdilik bende durumlar böyle

Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım. 30.haftadayım, bugünlere getiren Allah sonunu da gösterir kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Amin Canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Hayatının en büyük ödülü sabrının meyvesi. Anlatmaya kelime yetmez.

İnşâAllah canım İnşâAllah darısı bize sağlıkla alalım kucağımıza buarada kaç haftalık Doğum yaptın ?
Merhaba arkadaşım senin son durumun ne oldu biraz takip ediyorum vakit olursa. Nifty istemişlerdi sizden yaptırdınızmı. İnşallah temiz çıkar sonuç

Hanımlar herkese merhaba, herkesin tedavisi hayırlı olsun hamile olanları tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Size sorum olacak sgk raporu geçiyordu dimi bu hastanede? Rapor da çıkartılabiliyor mu çünkü özel hastanelerde de rapor çıkıyor diye okudum. Bu süreçle ilgili bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Mesela raporum olduğu zaman ilaçlara sadece %20sini ödüyormuşuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…