Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hastanede rapor geçerli değil ama ücretten bin tl bi indirim yapılıyor diye duymuştum.ilaçları raporlu fiyattan alabilir misiniz onu bilmiyorum

Arkadaslar bir soru sorucam donmus transferi olanlara. Crinon jeli gunde kac kez yapiyorsunuz?? Ben transfer oncesi 4 gun tek kullandim halen tek kullaniyorum, bu konuda ne dendi hatirlarmiyorum
Tek gibi aklimda kaldi ama taze olan transferimde pozitif sonucuna kadar cift kullanmisim sonra teke dusmusum

Ben çift kullanmıştım. Ama herkeste farklılaşabilir. Transfer günü belli olduğunda sana bir kağıt vermişlerdir orafa yazması lazım. Ya da hastaneyi arayıp sor bence.

Ben çift kullanmıştım. Ama herkeste farklılaşabilir. Transfer günü belli olduğunda sana bir kağıt vermişlerdir orafa yazması lazım. Ya da hastaneyi arayıp sor bence.

Benimde transfer sonrasi verilen kagitta 2 yaziyor ama onceki kagitta tek yaziyor o yuzden ikilemde kaldimistim ama transfer oncesi tek kullandim sanirim tek genede ariycam yarin tesekkur ederim

Tek kullandim son transferimde

Sizinde tedaviniz hayırlı olsun. Bu hastanede SGK geçmiyor maalesef. Raporda çıkartılmıyor. İlk tedavimi devlette olmuştum orada çıkardığım raporla 1000₺ indirim yapılmıştı deneme sayımız fazla diye. İlaçlarıda raporsuz alıyorsunuz.
canım tek başladıysan tektir. Sonradan iki olmaz bildiğim kadarıyla bende tek başlamıştım tek devam ettim. Direk hastaneyi arayıp sorabilirsin canım.

Merhaba kızlar ocakta başlıyorum bende.şimdi adetin ikinci günü ilaç kullanmaya başladım diyelim, kontrol randevuları saat kaçta oluyor işyerimden izin almam gerekecek mi yoksa geç saatte hastaneye gidebilir miyim

Bende kimyasal gebelik yaşadım 4 gun sürdü ilk gün çok oldu sonra düzeldi bir sonraki ay çok aşırı az oldum sancılı bir sekilde

Hayır canım sabah olmak zorunda kontrollerin çünkü kan vermen lazım öğleden sonra kan sonucuna göre ilaç dozunu ayarlayıp mesaj atacaklar size

Arkadaşlar semra kahramanda tup bebek yaptıranlardan embriyosu olusmayanlarda nasil bir yol izlendi ve ortalama bir maliyet söyleyebilir misiniz
Merhaba arkadaşım,
Mevcut duruma ve kişiye göre tedavi planı farklılık gösterir. Ama bir fikir olması açısından kendimden bahsedeyim. Ben de rezerv azlığı var (yüksek fsh değeri, düşük amh). Yapılan genetik testte inversiyon da tespit edilmişti. Tedaviye başladığımız ay umut vaad eden yalnızca 1 folikül görüldü. Ekstra vitamin kullanmadım, yüksek doz iğne kullanmadım. Semra Hoca elimizdeki bir tane de olsa o sağlıklı olsun tavrıyla yaklaştı. Sonunda 2 yumurta toplandı, sadece biri 5. güne gitti ve genetik testten geçti. Çok şükür karnımda büyüyor şimdi altın yumurtam. Böyle bir tedavi 10bini buluyor. Sizin embriyo oluşmama sebebiniz nedir? Rezerv azlığı mı, genetik bir faktör mü, erkek kaynaklı mı... bütün bu etkenler tedavinin gidişatını değiştirecektir. Kolaylıklar dilerim.

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için yumurta rezervinde bir problemimiz yok spermde dna hasarı olabilir yaptırmadık ama dna hasarına bakmadan başlamakta istemiyorum olumsuz sonuç bizi baya etkiliyor 2 tup bebek denedik ilkinde 2 embriyo olustu kalitesi çok iyi degildi 2.sinde 5 embriyo olustu 4.gun transfer edildi 5.gune gitmiyor embriyomuz diğer 3 tanesi ilerlemedi di durmadık ve kimyasal gebelik oluştu koca bir olumsuzluk oldu burdaki arkadaşların yazdığını okudum çoğunlukla dna hasarı olanların embriyosu 5.gune gitmiyor ve kimyasal gebelikle sonuçlanmış

Hatta en son yaptığım hormon tahlillerim fsh 6.60, Lh 8.17, e2 65.00 tabiki 2 aşılama 2 tup bebek deneyince hormonlarım değişti daha önceki tahlillerim çok daha iyiydi

Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bu denemeniz yüzünüzü güldürür. Merak etmeyin eğer Memorial'da tedaviye başlarsanız gerekli testler mutlaka yapılır.

Benim klomenle 4 ya da 5 tane yumurtam oluşuyor tup bebekte 11 ve 12 yumurta oluştu ama embriyolar 3 güne kadar iyi daha sonra ilerlemiyor baska merkezlerde normalde semra kahramanda randevu almistim bu ay tedaviye tekrar başlamak fakat burdaki dna hasarını okuyunca tekrar üzüntüyle sonuçlanmasından korktum dna hasarı yapmadan gitmeyecem bir de yaş faktorum var 36

Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bu denemeniz yüzünüzü güldürür. Merak etmeyin eğer Memorial'da tedaviye başlarsanız gerekli testler mutlaka yapılır.
Semra hoca dna hasarına baktırıyor mu ben tedavimi erteleyecektim bu yüzden batırmadan gitmeyeyim diye çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattiniz

Hatta en son yaptığım hormon tahlillerim fsh 6.60, Lh 8.17, e2 65.00 tabiki 2 aşılama 2 tup bebek deneyince hormonlarım değişti daha önceki tahlillerim çok daha iyiydi
Sorunumuz çok farklıymış ama amaç aynı tabii. Memorial'a güvenebilirsiniz. Ön görüşmeye gidin içinize sinerse başlarsınız. Güzel haberlerinizi alırız umarım.

Sorunumuz çok farklıymış ama amaç aynı tabii. Memorial'a güvenebilirsiniz. Ön görüşmeye gidin içinize sinerse başlarsınız. Güzel haberlerinizi alırız umarım.
Çok teşekkür ederim 2 aydır bitkisel kur deniyoruz eşim için yanıklar baharat var pendikte ahmet bey çok yardımcı oluyor bikac gün içinde dna hasarına baktirdigimizda daha iyi anlayacağız durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…