Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde adetim hiç aksamaz 28 günde bir oluyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondan kaynaklı mi bu hormonlardan mi 8 gun gecikti

Sizin yaşınınız çok genç bana göre ben 36 nerdeyse 10 yaş fark var siz daha avantajlisiniz bana göre

Sizin yaşınınız çok genç bana göre ben 36 nerdeyse 10 yaş fark var siz daha avantajlisiniz bana göre
Ben lifetime marka resveratrol q10 acia bitkisel kapsül ve inofolik Combi kullandım ben hormonlarım aşağıya çekildi. Ben çok memnun kaldım. Vücudumdaki tepkimeleri çok rahat fark ettim. Yumurta gelişimi için ileri yaş hastalara teatrio veriyorlar. Size bu tarz takviyeler Önermediler mi?
Kimyasal gebeliği normal yollamı hamile kalarak mı geçirdiniz yoksa tüp bebek sonucu mu? Geçmiş olsun.

Tup bebek sonrası kimyasal gebelik geçirdim teşekkür ederim oda çok zorlu bir süreçti beta hcg nin yükselmesine sevindik 2 gun sonra ilerledi ama tam 2 kat degil sonraki 2 günde yerinde saudi bana takviye regenesis kilom omega 3 ve d vitami verdiler

en çok merak ettiğim şu hormonları benimkine benzer olup embriyo oluşmasında problemi olanlar var mı ya da embriyosu 5.gune gitmeyenlerin hormonları benimkine mi benziyor

Benim ilk denemem bahceci umutta oldu, orda 17 yumurta toplandi, 5. Gune tek embriyom kaldi oda comp. Marula 5. Gune gene gelemeyen kalitesiz bir embriyoydu olmadi. Yas ozaman 28 ortada sebebimiz yok embriyolarimiz neden oyle oldu bilmiyorum belkide o ayin sansi boyleydi. Sonra farkli merkez 3. Gun transfer kimyasal gebelik, sonra tekrar bahceci bu kez oldu embriyolarimiz donmusta oldu sonuc kimyasal gebelik
5. Denemem memorial ,5. Gune 4 embriyom geldi cok sukur bir kuzumuzu aldik kucagimiza simdi ondan kalan donmuslari denedim sonuc bekliyorum
Ilk denemeniz mi bilmiyorum hemen moral bozmayin her ayin sansi ayri, biraz bitkisel destekler alin insallah rabbim nasip eder

Daha önceki tup bebek denediğim merkezi değiştireceğim güvenmiyorum artık oraya o yuzden semra kahramandan randevu aldik hayırlısı olsun inşallah

Ayy çok güzel anlatmışsınız rabbim yavrunuzu size bagislasin maşallah 2 aydır bitkisel kür deniyoruz pendik yanıklar baharat var ordan ana biz eşime yoğunlaştık acaba dna hasarı olabilir mi diye daha önce 2 aşılama 2 tup denedik kimyasal gebelik oldu merkezi bu ay değiştireceğiz semra hocayla görüşeceğiz inşallah bizimde sağlıklı yavrularımız olur

Amin cumlemizin insallah.. imsi teknigi cok onemli bize once merkezler hep uygulucaz demislerdi uygulamadilar ilk kez memorialde uygulandi bizimde sperm sayisi hareket iyi ama hasar biraz var sanirim sorun ne tam net degil. Biz sigarayi biraktik kari koca bir suru vitamin destegi aldik ari sutu vs yani tedaviden aylar oncesi hazirladik kendimizi. Insallah rabbim en kisa zamanda sizede yasatir pes etmeyin yeter

Merhaba arkadaşlar;tedavileriniz hayırlı olsun inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.Beni hatırlayanlar olmuştur aranızda uzun süredir yazmadım ama sizleri herzaman takip ettim.Umutlarınızı kaybetmeyin ve sonuna kadar devam edin.Ben 10.denememde hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım.KIzım şu anda 3,5 aylık oldu çok şükür.Sizlere herzaman dua ediyorum ve sabır diliyorum.Ben hala pes etmedim ve Eylül ayında Allahım nasip ederse kızıma kardeş yapmak için tekrar tedaviye başlamak istiyorum.Sİzlere paylaşmak istedim çünkü karamsarlığa düşen arkadaşlarıma umut olsun istiyorum.

Maşallah rabbim yavrunuzu size bagislasin en kısa sürede bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

artık devlet hastaneleri de pgt yapıyor siz de biliyorsunuz pgt nin usd bazlı olmaması için nelere gittim yazdım tv lere konuştum Memorial e de desek tl ile yaparlar mı acaba? Çok önemli bence
Devlette biyopsi yapan yer
Yok birde Memorial başka hiç ohss bile olmadım canım acımadı acaba diğer yerler pgt yi tl cinsi yapmışlarken devlette bu işe girmişken Memorial e de desek belki yaparlar inşallah bu durumda çok kişi faydalanır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok açıklayıcı yorum yazmışsınız bilmiyoruz spermde dna hasarı var diye mi yoksa benim yumurtalarım mi kalitesiz hormonlar biraz yüksek fsh 6.60, Lh 8.17, E2 65.00

Canım dediğim gibi hastane ve labaratuvar çok önemli sen doğru yerdesin sıkıntı yapma nasibinde de varsa olur inşallah.
Değerlerin gayet iyi onlara takılma yani tüp bebek için çok çok iyi değerler .

Sen bi görüşmeni yap rahatlarsın eski arkadaşlardan pek yazan yok sanırım çok yoğun kinusulurdu detaylı detaylı yazılırdı herşey .

Vaktin varsa eski konuşmaları oku çok da birikmiş ama ilk tedaviye başlarken 2 bin den fazlaydı bu topik hepsini okudum ama aradığım bir çok cevabı da almıştım gerçi grup aktif yine cevap alabilirsin

Zaman buldukça hepsini okumaya çalışıyorum okudukça bazen icimde ümitsizliğe kapılıyorum ama distan tevekkül edip sabrediyorum 2 yıldır uğraşıyoruz ama yaşım 36 bir de spermin dnasinda problem varsa yine embriyomuz oluşmazsa oluştuğunda 5.gune yine gitmezse yine kimyasal gebelik yaşar miyim diye çok fazla korkum var maddi manevi yıpranıyoruz herkes yıpranıyor ama insanların dayanma boyutu farklı benim psikoloji çok uzun süreler düzelmiyor rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Arkadaşlar M Mucize yolunda arkadaşımla aynı durumdayım çok.zor bir durum etrafımda herkes hamile bana çok zor geliyor hayat hiç birseyden tat alamıyorum
Inşallah bizlerin de sağlıklı yavruları olacak tedaviye başlarken pozitif başlamak gerek inandığın merkezde inandığın doktorla basla gerisi rabbime kalmış

Merhaba zaten msome tekniği yapılıyor morfoloji bozukluklarında yani size ne uygunsa o testler muhakkak bu merkezde yapılıyor benim de ilk iki tedavide 12 yumurtam oluşmuştu farklı merkezde bi tane 5. Güne embriyom oluşmuştu 4aa kalitesinde sonuç negatif ikinci yine farklı merkez 12 yumurtadan 3 embriyo oluştu en iyisi 3aa tutmadı diğerlerinin embriyoskop videosuna baktı semra hanım bunlar işimize yaramaz dedi. Memorialde yine 12 yumurta toplamdı bu sefer 7 yumurtamız domduruldu MâşâAllah 5 tanesi iyi kalite diğerleri orta kalitede. Pgt yaptırmadık kaliteleri iyi diye önermediler. İlki tuttu 8 haftalık kalp atışı durdu genetiğe yolladık kromozom bozukluğu çıktı. Kürtajdan üç ay sonra (memorialde ikinci ) 4. Transferimi oldum çok şükür Rabbime nasip etti. Demem o ki laboratuvar çok önemli en iyi spermi bulmak çok önemli. Benim iki tüpümde alındı üstelik. Sperm değerlerinde morfoloji hiç3 üzerine çıkmadı. Yücel bey bunun bi sorun olmadığını söyledi ve msome tekniği ile tekrar test istedi. İşte böyle biraz uzun yazdım İnşâAllah anlaşılır olmuştur :)

KIZLAr bu hafta randevum var, Semra hoca olmayacakmış Yücel Bey bakacakmış, biraz moralim bozuldu , sizce sorun olur mu
Bizde ilk görüşmenizi semra hanım olmadan Yücel beyle görüşmüştük ve çok sevmiştik eşimde bende. Ve iki tedavimde de Yücel beyle devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…