Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hoca dna hasarına baktırıyor mu ben tedavimi erteleyecektim bu yüzden batırmadan gitmeyeyim diye çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattiniz
Belki sizin durumunuza benzer arkadaşlar vardır, onlar daha iyi bir fikir verebilirler. Ön görüşmeye gitmeden soru işaretleri gitmez.

Belki sizin durumunuza benzer arkadaşlar vardır, onlar daha iyi bir fikir verebilirler. Ön görüşmeye gitmeden soru işaretleri gitmez.
Umarım bizim durumumuzda olan arkadaşlarda olumlu sonuçlar alınmıştır artık çok yoruldum 2 yıllık evlilik 2 yıldır dönüp duruyoruz elde var sifir

KIZLAr bu hafta randevum var, Semra hoca olmayacakmış Yücel Bey bakacakmış, biraz moralim bozuldu , sizce sorun olur mu

Umarım bizim durumumuzda olan arkadaşlarda olumlu sonuçlar alınmıştır artık çok yoruldum 2 yıllık evlilik 2 yıldır dönüp duruyoruz elde var sifir

Sperm kaynaklı sorun varsa labaratuvar iyi olması lazim en doğru yerdesiniz . Sperm seçimi çok önemli bu konuda.
Sadece dna hasarı mi var başka bir sorun var mı .

Birde memorial kesinlikle orada test yaptirmanizi isteyecektir haklı olarak çünkü çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Ayrıntılı test yapıyorlar.
Bizim morfoloji 0 di öyle başladık tedaviye ama çok şükür herşey yolunda gitti.

Siz bir ön görüşme yapın öncelikle

İçim rahatladı biraz sağolun daha yolun başındayım ama çok korkuyorum sebepsiz, güzel şeyler olacak inşallah yeni yılda tüm bekleyenler için:)

Teşekkür ederim çok açıklayıcı yorum yazmışsınız bilmiyoruz spermde dna hasarı var diye mi yoksa benim yumurtalarım mi kalitesiz hormonlar biraz yüksek fsh 6.60, Lh 8.17, E2 65.00

Teşekkür ederim çok açıklayıcı yorum yazmışsınız bilmiyoruz spermde dna hasarı var diye mi yoksa benim yumurtalarım mi kalitesiz hormonlar biraz yüksek fsh 6.60, Lh 8.17, E2 65.00
Bence hormonlarınız da çok da birşey yok sadece e2 biraz yüksek diye düşünüyorum. Lh, fshdan yüksekse pco olasılığı var. Benimde lh sürekli fshdan yüksek ama tüp bebek için bu sorun değil diye biliyorum.

Yaşdan kaynaklı olabilir 36 yaşındayım Lh dusmus daha önceki tahlilde 9.75

Tüp bebek öncesi mi lh fshdan düşük olmalı. Bu şekilde olan birsürü kişi var normal yolla çocukları oluyor. E2 konusunda haklısın.
Gebe kalınmaz demedim cnm,normalde adetin 2.3. Günü yapılan hormon testlerinde fsh lh den büyük çıkar, lh fshtan büyük olduğunda yumurta çatlamazmış polikistik over durumu yani. M Mucize yolunda çok yüksek değil hormonları ama yine de Lh düşük olmalı benim bildiğim bu.

Adeti olduğumuz günü 1 kabul edersek 4.gun yaptırdım bu doktor saydı ama diğer doktorum adet gününü saymıyor ertesi gün ayni adet saati gelince 1.gun diyordu

Adeti olduğumuz günü 1 kabul edersek 4.gun yaptırdım bu doktor saydı ama diğer doktorum adet gününü saymıyor ertesi gün ayni adet saati gelince 1.gun diyordu
en çok merak ettiğim şu hormonları benimkine benzer olup embriyo oluşmasında problemi olanlar var mı ya da embriyosu 5.gune gitmeyenlerin hormonları benimkine mi benziyor

Benimde hep yüksek çıkıyor ama çok şükür yumurtluyorum çatlıyor da dr demesine göre. Kuzenim var onun fsh ile lh arası yüksekti. 3. Çocuğunu doğurdu. Bu biraz değişik bir konu sanırım. Birde lh ilaçla mı düşürüyorlar. Yumurta toplamaya kadar çatlamasın diye baskıladıklarını duymuştum.

en çok merak ettiğim şu hormonları benimkine benzer olup embriyo oluşmasında problemi olanlar var mı ya da embriyosu 5.gune gitmeyenlerin hormonları benimkine mi benziyor
Şuanki hormon değerleriniz tedavide embriyo oluşturmayacak düzeyde değil, fsh falan çok iyi aslında bence embriyo oluşmaması sebebi farklı birşey olabilir, benim fsh 9 olmasına rağmen oluşuyor embriyo, tedaviye başlarken nasıldı değerler,kaç yumurta oluşuyor ,birde tüp bebekte verilen hormonlarda yumurta kalitesini düşürüyor.benim en iyi döllenme yumurtalar toplandıktan sonra kalsiyum iyonofor uygulanmıştı yumurtalarıma eğer döllenme sorunu varsa bunu da araştırın

Benim yaş 27 hormonlarım sizinkine benziyor. E2 bende 43.
Fsh 7lerde lh 8 küsürlerde 9 olduğuda oluyor. Ama adetlerim çok aksamaz. Arada bir. Daha hiç tüp bebek denemedim. 2 ay takviye aldım fsh 5.9 lh 7 falan oldu sanırım.

Bende internette ne yazıyorsa onu biliyorum cnm fsh lh den yüksek olmalı diyor oyüzden yazdım, gebe kalınır kalınmaz orasını bilmiyorum ki heray değişken hormonlar.lh nasıl düşer bilmiyorum benim fsh 9 olur genelde lh de 3.74müş son tedavide,fsh biraz yüksek bence 6 falan olsa iyi

Aşılamada klomenle 4_5 tane yumurta oluşuyor tüp bebekte ilkinde 11 yumurtadan 2 embriyo olustu ama kaliteli degildi tutmadi 2.tup bebekte 12 yumurtadan 5 embriyo olustu 2 tanesini 4.gun transfer etti doktor kalan embriyoların gelişimi durdu onları sonlandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…