Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım cevabın İçin, bakalım ilk adetle başlıyoruz hayırlısı ile..heyacanlıyım

Gerçekten çok teşekkür ederim sıkıntılarımı burda anlattım ve sizler cevap yazdınız içim o kadar rahatladiki doğru adreste ilk gorusmemi 2 hafta icinde yapicam maddi olarak kendimizi biraz zorlayıp inşallah bizlerde çok güzel sonuçlar alırız rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba ben yarın için doğum doktorumdan randevu aldım kalp atışı ve kese için henüz hamile olduğuma sevinemedim çünkü kese ve kalp atışıda çok önemli herşey yolunda ise inşallah ancak o zaman rahat bir nefes alacağım yarın sabah son progestan iğnemi vurunacam bir aydır çok kötü oldu vuracak yer kalmadı inşallah güzel sonuç alırımda hayırlısı bakalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Benim e2 hep 90 falandı 50 altına hiç düşmedi ama doktorlar bi sorun olmaz dedi
Gebe kalmak için tüp bebek tedavisine başvuran kadınların E2 Hormonu 75 ve 80 pg/ml arasında olursa gebelik şansı biraz daha düşer. Bahsedilen bu değerler normal değerler dışındadır. Adet döneminin 3. günü bakıldığında değerlerin 50’nin altında olması gebelik şansını artırır. Değerlerin yüksek düzeyde olması ise gebelik açısından önemli olmasa bile hastalık durumunun kesinlik kazanmasına etki eder.
Sanırım bu bilgilerin doğruluğu doktordan doktora hastadan hastaya değişiyor.

Rica ederim canım. Doğru yerdesin Allah'ın izniyle İnşâAllah görüşmeniz güzel geçer ve pozitif sonuçlarla gelirsin
Benim oldum olası bu e2 yüksek 7 seneden beri İstanbul'da tahlillerimi göstermediğim doktor kalmadı. Dediğim gibi hiçbirisi bişey söylemedi. Tek başına birşey ifade etmiyor e2 . Bende tesadüf internetten okumuştum iyi ki de söylememişler diyorum. Eski tahlillerime bakıyorum çoğunluk Çapa'da yapılmış ve buranın tahlillerini bütün doktorlar önemsiyor laboratuvar olarak. Bende farklı sıkıntılarda vardı belkide direk onlara odaklandılar miyom hidrosalpenks... senelerce bu ikisi için uğraştım. Başka bi sorun yoksa bence e2 yüksekliğine takılıyor olabilirler.

Kısırlık sebebi yada gebe kalmamaya sebeb olarak yazmadım yanlış anlaşılmasın sonucta insanlar buradan bilgileniyor.tedavi de iseniz başlamadan önce tsh,Lh,fsh ,progesteron,prolaktin belli değerlerin altında isteniyor.E2için de istenen 50 altı olması .Benim de prolaktinim yüksek geliyor doktor önemsemiyor tek başına onu problem olarak görmüyor belki ama normal değerin üstünde sonuçta .

Arkadaşlar memorial bizden bazı testler istiyorlar ben birçoğunu sağlık ocağından yaptırdım ama rubella ve amh kaldı. İstanbulda nerede yaptırabilirim avrupa yakası da olur ama Anadolu yakası ulaşım daha kolay olur. Yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba ben bugün doğum doktoruma gittim kalp atışı ve kese için allaha şükürler olsun 6 hafta 4 günlük gebelik haftası ile uyumlu kalp atışını gördüm ve duydum inşallah sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağımıza almak da nasip olur darısı burdaki ve isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallak hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dualara devam hepimiz için

Bütün sağlık ocaklari istenilen kan tahlillerini yapıyor mu acaba

Benimde yaptırmam gerek pazartesi yapririz eşimde ve bende istenilen testleri bizim gitmemize daha çok var ama hazır olsun
Evet hazır olsun. İnşallah bu tedavin çok başarılı geçer. Bende çok araştırdım o kadar güzel yorumlar varki insanlar 2. Gebeliklerinide bura da sağlıyorlar. Gönlüm beni buraya itti allah da yardımcımız olsun da yüzümüz Gülsün. Benim ilk denemem olacak heyecanlıyım. En çok acaba yumurtalarım spermlerle buluşunca döllenme olacakmı diye düşünüyorum. Eşim 1 seneyi aşkın takviyeler alıyor yeterki spermler güçlensin diye. Bende 2 aydır alıyorum. Q10 yumurtaya çok iyi geliyormuş. Şuan prowomen kullanıyorum eşimde emodex kullanıyor. Görünen problem sizde mi eşinizde mi bilmiyorum ama belki faydam olur diye anlattım.

Imsı tekniğini sizin isteğinizle mi uyguluyor memorial yoksa kendileri mi karar veriyor

Aminnn insallah tüp bebeğe başlayan herkesin tedavisi çok iyi gitsin inşallah daha once 2 aşılama 2 tup bebek olumsuzluğu yaşayan biri olarak çok içten dua ediyorum bize söylenen bişey yok sebepsiz infertilite dendi ama benim hsg tüpler açıktı hormonlarım önceki E2 69, fsh 4.95, Lh 9.86 tsh normal şimdiki hormonlarım geçen ay yaptirdim E2 65, fsh 6.60, Lh 8.17 eşimin sperm tahlilleri hep normal cikti fakat elapta bir tahlil yaptırdık orada oligoteratospermi cikti morfoloji %2 cikti sonra yine düzeldi yada gittimiz hastanenin laboratuvarı çok iyi degildi biz inanmaya devam ettik o yuzden cumartesi dna hasarı yaptiricaz öyle gidicez

Imsı tekniğini sizin isteğinizle mi uyguluyor memorial yoksa kendileri mi karar veriyor

Herkese mi uygulaniyor bilmiyorum, ama semra hoca ile gorusmemde olumsuz tup bebekler olmasi nedeniyle imsi uygulancagini soylemisti. Ben onceki tedavilerin oldugu merkezlerdede imsi teknigi vardi bize uygulandi diye biliyordum ama sonradan baktigim sonuc kagitlarinda kullanilmadigini gordum. Mesela merkezler diyorki dinamik embriyo izleme sistemi var ama oda herkese uygulanmiyor belli bir kapasitesi varmis cunku bahcecide oyleydi simdi degisti mi bilmiyorum.
Siz rahat olun on bir gorusme yapin semra hocayi isteyin sizi degerlendirsin ona gore istediginiz tarihte baslarsiniz.

Zaten semra hocayla görüşmek istedim semra hocanın öğrencisinin tavsiyesiyle gidiyoruz ondan önce görüşme yapacağımız bir doktor secmemizi istediler günseli hanimi seçtim

Anladım canım. Çok şükür bende pozitif sonuç aldım İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Ben Süleymaniye'de yaptırmıştım canım bi kerede bezmialemde yaptırdım amh. Bi kere de Çapa'da tedavi gördüğümde Çapa yapmıyordu hasekinin orada özele yolladılar orada yaptırdım ama orada yanlış çıkmıştı değer moralimiz çok bozulmuştu o yüzden doktor iki kez daha istemişti. Zeynep kamil yakınsa yapabilir Rubellayıda buralarda yaptırabilirsin toksoplazma falan yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…