- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Amh gelişim lab yapıyor ama özel arayıp fiyat al istersenArkadaşlar memorial bizden bazı testler istiyorlar ben birçoğunu sağlık ocağından yaptırdım ama rubella ve amh kaldı. İstanbulda nerede yaptırabilirim avrupa yakası da olur ama Anadolu yakası ulaşım daha kolay olur. Yardımcı olur musunuz?
Paket fiyat su an 8750 bunun hepsini ödüyor musunuz tedaviye başlamak istiyorsanızİlk başta bi paket fiyat var onu ödüyorsunuz cnm
Rubellayı zeynep kamilde yaptırabilirsin. Ama özelde doktora gittiğini söyleyince baya nazlamıuorlar. yapmak istemiyorlar. amh ise hiç yapmıyorlar. istersen yine bir şansını dene ama biz amh yı memorial da yaptırmıştık. hem kendi laboratuvarlarında olması da iyi ve sağlıklı oluyor. imkanınız varsa memorial da yaptırmanızı tavsiye ederimArkadaşlar memorial bizden bazı testler istiyorlar ben birçoğunu sağlık ocağından yaptırdım ama rubella ve amh kaldı. İstanbulda nerede yaptırabilirim avrupa yakası da olur ama Anadolu yakası ulaşım daha kolay olur. Yardımcı olur musunuz?
Memorial da Fiyat nedir?Rubellayı zeynep kamilde yaptırabilirsin. Ama özelde doktora gittiğini söyleyince baya nazlamıuorlar. yapmak istemiyorlar. amh ise hiç yapmıyorlar. istersen yine bir şansını dene ama biz amh yı memorial da yaptırmıştık. hem kendi laboratuvarlarında olması da iyi ve sağlıklı oluyor. imkanınız varsa memorial da yaptırmanızı tavsiye ederim
Bir arkadaşım kullandı şuan hamile tüp bebek tedavisi gördü :)Arkadaşlar gönül hoca astalife diye vitamin önerdi baya da pahalı 1 aylığı 270 TL ama aldım kullanan oldu mu aramızda yumurta azlığı ve kalite sorunu var
Maalesef yaptırmadım hiç.Saklicennet rubella kızamık geçirdiysen her seferinde yapman geeekmiyor eski testin varmış dedi hoca bana buarada eğer daha önce yaptırdıysan gerek yok tekrar yapmana
Merhaba güncel fiyat 8750₺ idi ilaçlar hariç. Doktor olarak Yücel beyi öneririm bayan doktorlarda çok iyi.merhaba, ben 43 yaşındayım 5 tane başarısız tüp bebek denemem var. Şimdi Şişli Memorial'a gitmeyi düşünüyorum. Fiyat ve doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Size memorial bu testleri yaptırın diye kağıt verdi mi? Ben o kağıtla sorunsuz yaptırdım devlet hastanelerindeMaalesef yaptırmadım hiç.
5 denemenizi hangi merkezde yaptinizmerhaba, ben 43 yaşındayım 5 tane başarısız tüp bebek denemem var. Şimdi Şişli Memorial'a gitmeyi düşünüyorum. Fiyat ve doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Msj olarak gönderdi. Çoğunu sağlık ocağında yaptırdım. Rubella ve amh kaldı amhyi heryer yapmıyor biliyorum. Rubellayı infertilite polikliniğine gitsem yaparlar belki.Size memorial bu testleri yaptırın diye kağıt verdi mi? Ben o kağıtla sorunsuz yaptırdım devlet hastanelerinde
Randevu alınca giderken yanimizda goturmemiz gereken tetkikleri msj olarak göndermişler ama görüşme sonrası başka tetkiklerde istiyorlardır muhakkakSize memorial bu testleri yaptırın diye kağıt verdi mi? Ben o kağıtla sorunsuz yaptırdım devlet hastanelerinde
Evet gerekli olursa istiyorlar benden pıhtılaşma testleri istenmişti artı kromozom analizi testi.bide rutin kan testleri.Randevu alınca giderken yanimizda goturmemiz gereken tetkikleri msj olarak göndermişler ama görüşme sonrası başka tetkiklerde istiyorlardır muhakkak
Kromozom ve pihtilasma tahlillerini daha once yaptirmistim tekrardan istemezler galiba hatta pıhtılaşmayı 2 defa yaptirdimEvet gerekli olursa istiyorlar benden pıhtılaşma testleri istenmişti artı kromozom analizi testi.bide rutin kan testleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?