- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
merhaba, ben 43 yaşındayım 5 tane başarısız tüp bebek denemem var. Şimdi Şişli Memorial'a gitmeyi düşünüyorum. Fiyat ve doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Ben amh yaptırmadım daha 2 aşılamada 2 tup bebekte doktor istememişti ilk kez yaptıracağım sen batırdım mi kaç seninSenin amh kaç cnm
Ben günseli hanımla ilgilide çok olumlu dönüşler okudum canım.Memorialde semra hocayla birlikte günseli hocaya giden yok mu çoğunlukla yücel beyi ve gonul hanimi tavsiye etmişler
Aslında hepsi ekip halinde ise muhakkak iyi olan doktorlar seçilmiştir simdi gunseli hanimida degistirmek istemiyorim hayırlısı olsun inşallah canim hepimiz içinBen günseli hanımla ilgilide çok olumlu dönüşler okudum canım.
Gönül hanım ve Yücel bey daha eskiden beri burada oldukları için tanıyan ve tavsiye eden daha fazla olabilir. Günseli hanım da iyidir ama, medipolde de tecrübesi fazla. Onunla devam edenlerin de içi rahat olsun bence, bir de başlarında zaten semra hanım var her şey onun kontrolünde ilerliyor.Aslında hepsi ekip halinde ise muhakkak iyi olan doktorlar seçilmiştir simdi gunseli hanimida degistirmek istemiyorim hayırlısı olsun inşallah canim hepimiz için
Saol canım çok teşekkür ediyorum aynen darısı sizlerin başına inşallahEBRAR55 şükür gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza :)
Canım ben gittim günseli hanıma, tüm takiplerimi transferimi o yaptı iyi bir doktor sorularınıza tek tek cevap verir ama çok konuşkan değil işini kesinlikle bilen ve güven veren bir yanı var ben sorun yaşamadım tedavi süresince sizin için de hayırlısı olsun inşallahMemorialde semra hocayla birlikte günseli hocaya giden yok mu çoğunlukla yücel beyi ve gonul hanimi tavsiye etmişler
Hic moralini bozma ben yücel beyin hastasıydım ve kendisinden asırı memnundum. Bence cok bilgili ve donanımlı. Ayrıca da cok dikkatli. Bende minik minik prüzler vardı mesela prolaktinim cok olmasa da 64lere kadar yükseliyordu. Cogu doktor dikkate almadı. Ama o beyin mr istedi ve mikroadenomlarım cıktı. Bilmesem normal doğum yapmaya calısırken beyin kanaması bile gecirebilirdim. Normalde böyle az prolaktin yüksekliğinde hic önemsemiyorlar hicbir doktor. Ben yarım yarım dostinex kullandım transfere kadar ki yumurta kalitem bozulmasın prolaktin yüzünden diye. Ayrıca eşimde sperm baş anomalisi yüzde 96 idi cogu doktor 300 milyn sperm var eşinle ilgilenmeye gerek yok dedi ama o Bu sebepten imsi uygulanmasını istedi normal tüpbebekten farklı olarak. Ayrıca yumurtam kendiliğinden catladı naturel transfer oldum iğne ilac dozlarını en düsükten aldım ki vücudum yorulmasın. 11 yumurtadan 6sı geldi 5.güne. Ve bize genetik test yaptırın kromozomal bozukluk var mı görelim anne babada dedi. Bizim genetiğimiz temiz geldi ama bende pıhtılaşma cıktı. Bilmesem iğne kullanmayacak düşük yapacaktım.pgt yapılmasını tavsiye etti iyi ki de etti 3ü bozuk geldi 3 sağlam kaldı. 1 ini transfer etti o da tuttu ilk denememde. Öncesinde öyle cok emeği var ki Allah razı olsun ondan.KIZLAr bu hafta randevum var, Semra hoca olmayacakmış Yücel Bey bakacakmış, biraz moralim bozuldu , sizce sorun olur mu
Sperm dna hasarına gelince, biz onun icin kaan aydosla tedavi gördük 9 ay. Düşürüp öyle tüpe gectik. Memorialde pek dikkate almıyorlar hatta bize keşke beklemeseydiniz biz hasarsızları secerdik dediler. Ama buna katılmıyorum. Düzen laboratuvarında sperm dna hasarı yaptırabilirsin biz orda yaptırıp sonucları kaan hocaya yolluyodukSemra hoca dna hasarına baktırıyor mu ben tedavimi erteleyecektim bu yüzden batırmadan gitmeyeyim diye çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattiniz
Canım prolaktin değerine ilaçları alırken mi bakıyorlar? Ritin herkese yapıyorlar mı?Hic moralini bozma ben yücel beyin hastasıydım ve kendisinden asırı memnundum. Bence cok bilgili ve donanımlı. Ayrıca da cok dikkatli. Bende minik minik prüzler vardı mesela prolaktinim cok olmasa da 64lere kadar yükseliyordu. Cogu doktor dikkate almadı. Ama o beyin mr istedi ve mikroadenomlarım cıktı. Bilmesem normal doğum yapmaya calısırken beyin kanaması bile gecirebilirdim. Normalde böyle az prolaktin yüksekliğinde hic önemsemiyorlar hicbir doktor. Ben yarım yarım dostinex kullandım transfere kadar ki yumurta kalitem bozulmasın prolaktin yüzünden diye. Ayrıca eşimde sperm baş anomalisi yüzde 96 idi cogu doktor 300 milyn sperm var eşinle ilgilenmeye gerek yok dedi ama o Bu sebepten imsi uygulanmasını istedi normal tüpbebekten farklı olarak. Ayrıca yumurtam kendiliğinden catladı naturel transfer oldum iğne ilac dozlarını en düsükten aldım ki vücudum yorulmasın. 11 yumurtadan 6sı geldi 5.güne. Ve bize genetik test yaptırın kromozomal bozukluk var mı görelim anne babada dedi. Bizim genetiğimiz temiz geldi ama bende pıhtılaşma cıktı. Bilmesem iğne kullanmayacak düşük yapacaktım.pgt yapılmasını tavsiye etti iyi ki de etti 3ü bozuk geldi 3 sağlam kaldı. 1 ini transfer etti o da tuttu ilk denememde. Öncesinde öyle cok emeği var ki Allah razı olsun ondan.
Rutin herkese bakıyorlar. İlacları almazken bakıyorlar normalde cünkü cogu kisi bunu bilmiyor. Ama ben 2017 ocaktan 2018hazirana kadar bebek icin bifiil hastanelerde gecirdim zamanı. Düzenli ölctürmeler anlı dostinex kullanısları. Artık bıraktıgımda yükselecegini anladıgımdan tedaviye giderken de kullanıyordum. İlk testler arasında yapıldı. Ben ilac kullandıgımı söyledim eski değerlerimi götürdüm ve makroprolaktin bakıldı. Bu stres kaynaklı mı biyolojik bozukluk mu sebep yükselmeye onu gösteriyor. Makroprolaktin de yüksek cıkınca biyolojik sıkıntı oldugu düsünülüp beyin mr istendi. Echomarda cekildim.Canım prolaktin değerine ilaçları alırken mi bakıyorlar? Ritin herkese yapıyorlar mı?
Gönül hanım ve Yücel bey daha eskiden beri burada oldukları için tanıyan ve tavsiye eden daha fazla olabilir. Günseli hanım da iyidir ama, medipolde de tecrübesi fazla. Onunla devam edenlerin de içi rahat olsun bence, bir de başlarında zaten semra hanım var her şey onun kontrolünde ilerliyor.
Pardon ama yaşınız kaç birde problem nedir sizdeKızlar yaştan ötürü yücel bey pgt önerdi bende istiyordum zaten ama şimdi bu ay toplansa yumurta transfer önümüzdeki ay mı olur tam olarak ne kadar sürer transfer olması
36 yaşındayız, görünen bir problem YÖK aslında yumurta ve sperm iyi, morfoloji 2 ama yücel bey morfolojiye bakmıyoruz sperm testiniz iyi dedi, ben de yaş 36 olunca pgt olsun istedim, bunca uğraştan sonra olumsuz bir durumu kaldıramam gibi geliyor, hoş insanoğlu her şeye katlanıyor o ayrı ama içim rahat etsin istiyorum.Pardon ama yaşınız kaç birde problem nedir sizde
Bizde de ileri yaş problemi var demekki olurda bizim embriyolarimiz oluşursa günseli hanimda bizde pgt ister36 yaşındayız, görünen bir problem YÖK aslında yumurta ve sperm iyi, morfoloji 2 ama yücel bey morfolojiye bakmıyoruz sperm testiniz iyi dedi, ben de yaş 36 olunca pgt olsun istedim, bunca uğraştan sonra olumsuz bir durumu kaldıramam gibi geliyor, hoş insanoğlu her şeye katlanıyor o ayrı ama içim rahat etsin istiyorum.
Siz de yaş kaç acaba, bi de sanırım az embriyo olunca pgt yapmıyorlar sanırım riske atmamak için kalitesi düşüyor diye, emin değilim ama bu yazdıklarımdan okuduklarından çıkardığım buBizde de ileri yaş problemi var demekki olurda bizim embriyolarimiz oluşursa günseli hanimda bizde pgt ister
Benim yaş 36 bizim embriyomuz 5.gune gitmiyor 2 defa farkli merkezde tup bebek denedik 4.gun transfer edilen bir embriyoda kimyasal gebelik yaşadım evet onuda duymuştum embriyo az olursa riske atılmıyorSiz de yaş kaç acaba, bi de sanırım az embriyo olunca pgt yapmıyorlar sanırım riske atmamak için kalitesi düşüyor diye, emin değilim ama bu yazdıklarımdan okuduklarından çıkardığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?