Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Niye gitmediğini biliyorlar mı , sizde sorun ne
Sorun için bişey söylemediler yumurtaya kaliteli spermde iyi dediler oluşan embriyolarda grade 1 ama ilkinde 2 embriyo 2.sinde 5 embriyo olustu her defasında oluşan 2 embriyo transfer edildi kalan 3 embriyo 5.gune gitmedi gelişimi durdu

Daha önceki denemeler de bu merkezde mi oldu, inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.

Daha önceki denemeler de bu merkezde mi oldu, inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.
Hayır daha önceki yaptığımız merkezin çok iyi olmadığını düşünüyorum çünkü orada sağlıklı gebelik oluşan kişiler çok nadirdi aminn inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız bugün eşime sperm testi ve dna hasarı tahlili yaptırdık sperm sonucu cikti 2 ay öncesine göre çok düzelmiş çok mutlu olduk inşallah dna hasarında da bişey çıkmaz bu sefer olumlu ve hayirli sonuçlar aliriz

Bu merkezle on görüşme yapmaya gidicez semra hocayla ve günseli hanımla ama burdan okuduğum olumlu yorumlardan kaynaklı orada başlayacağız insallah

Başlarken reglinin ikinci günü gidiyoruz ya hani işte ben o birinci ikinci gün hesabından pek anlamıyorum başta leke gibi olduğundan , herhalde çok farketmez di mi

Arkadaşlar benim açlık şekerim biraz yüksek tokluk 2.saatte düşüyor acaba şeker yumurtalarımı kalitesiz mi yapıyor

Kızlar Salı günü randevum var ama Semra hoca yokmuş ondaki randevum iptal sadece gönül hocayla görüşeceğiz. Tekrar sonra Semra hocaya randevu ayarlayacaklarmış. Nasıl olacak anlamadım.

Kızlar merhaba uzun süre oldu yılbaşı telaşı ailem geldi derken hiç bakamadım siteye yeni arkdaşlar da gelmiş sanırım hoşgeldiniz :) geçmiş yeni yılınızı kutluyorum bu yeni yıl hepimize hayırlı olsun sağlıklı bebişler nasip etsin . Ailem geldi dedim onlar gelmeden ev işi falan derken baya yorucu geçse de ailemin yanında olması çok mutlu etmişti giderlerken çık üzüldüm ama herkes evine yakışır derler . Tabi ben aralık 10 da hastaneye gitmiştim şubat ta allahın izniyle hiçbişey çıkmazsa tahlili sonucuna göre 2. Tüp bebek başlıycaz 1 embriyom vardı naturel transfer olucakmış semra hoca öle demişti ama brn yazmıştım daha öncede kan pıhtılaşması süphelendikleri için kan aldılar ama henüz sonuç belli değil aradığımda da biz size dönücez dediler ama henüz bir sonuç yok . Detaylı bakılıyormuş sizce bu kadar geç çıkması normal mi ?

Evet canım geç çıkması normal çünkü ben de orda pıhtılaşma testi yaptırdım nerdeyse 2 aya yakın sürmüştü çıkması. Sen yine de arada laboratuvar ı arayıp sor

Evet canım geç çıkması normal çünkü ben de orda pıhtılaşma testi yaptırdım nerdeyse 2 aya yakın sürmüştü çıkması. Sen yine de arada laboratuvar ı arayıp sor

2 ay mı ciddimisinn sen valla mı ben şubatta yaparız 2 denememizi labaratuvar dan mı sormam lazım bana internet üzerinden bakalım dedi ama sonuç no yok vermediler .

Ya ben bi labda pıhtılaşma testı yaptım iki güne çıktı farklı bi şeyden mi bahsediyorsunuz acaba?

Merhaba kizlar bizde memorialde basladik tedaviye ama semra hocayla hic gorusemedkk bu haftada izinliymis nasil olacak bilmiyorum biz onun icin gidiyoruz ama kendisiyle gorusme imkanimz olmadi insallah basarili sonuclar elde ederiz

2 ay mı ciddimisinn sen valla mı ben şubatta yaparız 2 denememizi labaratuvar dan mı sormam lazım bana internet üzerinden bakalım dedi ama sonuç no yok vermediler .
Canım ben doktoruma 1 ay geçince sormuştum bir kısmı çıkmış bir kısmı çıkmamış dedi bi 15 gün sonra tamamı çıktı yani yaklaşık 1.5 ay sonra çıktı hepsi. Sen hastaneyi arayıp labaratuar ı bağlamalarını söyle ordan öğrenirsin

Tatlım sanırım hemşireler den ögrenicez hocayla görüşürülüyormuş anladığım kadarıyla bugun hemşire hattına msj attık haber vericeklerdi bu saat oldu sinir oluyorum şu hemşirelere

Canım valla ben direk labratuar a bağlanıp sordum. Öyle yapmamı söylediler çünkü. Evet hemşire yoğunluktan dönemiyor hemen sen sakin ol canım ne zaman vermiştin kanı

Arkadaşlar memorialla görüşmemi gerçekleştirdim Semra hoca yoktu ama gönül hanımda baya ilgilendi. Bu ay içinde Semra hocaylada görüşme yapıp Şubat adetimle başlayıp Nisa’n adetimle transfer yapılacakmış ohss riskine karşı. Çok tedirginim eşimin ileri hızlı haraketi Yok denecek kadar az. Benim gibi olup pozitif sonuç alan var mı?

Sadece ileri hızlı mi yok?? Sayı morfoloji yavaş hareket var mi?
Bizim sayımız hep iyiydi ortalama 50 mıy, morfoloji %1, ileri hareket hep 0 Ama toplam hareket var yerinde hareket yavaş hareket vardi.. bazı doktorlara göre sorun var bazılarına gorede sebepsiz dendi bizim durum , benimde hep soru isareti olarak kaldi bu durum aklimda.. , yazın bir varikosel ameliyatı oldu eşim sonrasında bir test yaptırdık ilk kez ileri hızlı %9 olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…