Benim 2.6 cıktı geçen hafta yaptırdımBen amh yaptırmadım daha 2 aşılamada 2 tup bebekte doktor istememişti ilk kez yaptıracağım sen batırdım mi kaç senin
Bizde ileri hız 2/3/4 gibi değişiyor gerisi hep haraketsiz. Yani durum daha vahim. Sperm yıkandıktan sonra hiç hız kalmıyor hep haraketsiz. Sayımız iyi 100 milyon ve üzeri çıkıyor. Gönül hoca haraketsiz içinde canlı sperm seçip yapılır dedi ama haraketli varken hiç içim rahat değil haraketsiz içinde canlı ile yaptırmak. Bunu ürologla konuşacağım sonuçta 3/5 milyon kadar ileri haraketli oluyor onları seçmenin bir yöntemi olmalı.Sadece ileri hızlı mi yok?? Sayı morfoloji yavaş hareket var mi?
Bizim sayımız hep iyiydi ortalama 50 mıy, morfoloji %1, ileri hareket hep 0 Ama toplam hareket var yerinde hareket yavaş hareket vardi.. bazı doktorlara göre sorun var bazılarına gorede sebepsiz dendi bizim durum , benimde hep soru isareti olarak kaldi bu durum aklimda.. , yazın bir varikosel ameliyatı oldu eşim sonrasında bir test yaptırdık ilk kez ileri hızlı %9 olmus
Bizde ileri hız 2/3/4 gibi değişiyor gerisi hep haraketsiz. Yani durum daha vahim. Sperm yıkandıktan sonra hiç hız kalmıyor hep haraketsiz. Sayımız iyi 100 milyon ve üzeri çıkıyor. Gönül hoca haraketsiz içinde canlı sperm seçip yapılır dedi ama haraketli varken hiç içim rahat değil haraketsiz içinde canlı ile yaptırmak. Bunu ürologla konuşacağım sonuçta 3/5 milyon kadar ileri haraketli oluyor onları seçmenin bir yöntemi olmalı.
Baya fark var canım ben ilk zaman bilemedim perpadan almıştım buradan İdil'i okuyunca gittim cetrotide yanlış hatırlamıyorsam 20₺ fark vardı diğerlerinde de öyle baya fark varKızlar ilaç için İdil eczanesi ucuzmuş sanırım arada çok fark oluyor mu diğer eczaneler ile bilen yazarsa çok sevinirim önemli.
Tamam canım sağolBaya fark var canım ben ilk zaman bilemedim perpadan almıştım buradan İdil'i okuyunca gittim cetrotide yanlış hatırlamıyorsam 20₺ fark vardı diğerlerinde de öyle baya fark var
Peki 3000 falan tutabilir diyorlar ilaçlar için toplamda ne kadar farkettirir aslında kaba taslak onu merak ediyorum eğer 100 200 bi şey ise uğraşmıtcam hiç halim kalmadı artıkBaya fark var canım ben ilk zaman bilemedim perpadan almıştım buradan İdil'i okuyunca gittim cetrotide yanlış hatırlamıyorsam 20₺ fark vardı diğerlerinde de öyle baya fark var
Idil eczanesi nerdePeki 3000 falan tutabilir diyorlar ilaçlar için toplamda ne kadar farkettirir aslında kaba taslak onu merak ediyorum eğer 100 200 bi şey ise uğraşmıtcam hiç halim kalmadı artık
Ben hala hicbir tahlili yaptırmadım amh ida yaptirmadim senin amh gayet iyiBenim 2.6 cıktı geçen hafta yaptırdım
Ben ilaçşarımın hepsine 1200 fibi bir ücret ödedim idilde. Tabi bu kadar ucuz olması pkos olmamla alakalı. Şimdi tam hatırlamıyorum ama en az 200 - 300 tl fark oluyor diğer eczanelere göre.. ama eczane zaten hastanenin arkasında siz muayene sonrası kolaylıkla alabilirsiniz uğraşmayım derken ilaçlar yazıldı tekrar hastanenin oraya mı gitmek istemiyorsunuz?Peki 3000 falan tutabilir diyorlar ilaçlar için toplamda ne kadar farkettirir aslında kaba taslak onu merak ediyorum eğer 100 200 bi şey ise uğraşmıtcam hiç halim kalmadı artık
Benim eski raporlu tedavimden kalan gonal f ve diğer ilaçlardan elimde vardı o yüzden totalde ne kadar olurdu bilmiyorum ben eksik olanlardan almıştım ama baya fark var burada arkadaşlar yazmışlardıPeki 3000 falan tutabilir diyorlar ilaçlar için toplamda ne kadar farkettirir aslında kaba taslak onu merak ediyorum eğer 100 200 bi şey ise uğraşmıtcam hiç halim kalmadı artık
Hastaneden çıkınca yokuşun sağında bir park var o bahçeden girince perpa binasının karşısıIdil eczanesi nerde
İdilde gonal f290 cetrotide 125 idi aralık ayında. Denizde gonalf 260 cetrotide 120 idi. Biz telefonla sorup ona göre gidip aldık. En Uygun veren yerler ikisi. İlaçların normal satış fiyatına internetten bakıp ona göre kiyaslayabilirsin. Arkadaşların dediği gibi doz kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyorKızlar ilaç için İdil eczanesi ucuzmuş sanırım arada çok fark oluyor mu diğer eczaneler ile bilen yazarsa çok sevinirim önemli.
Canım sen nasılsın başladınız mı tedaviye?İdilde gonal f290 cetrotide 125 idi aralık ayında. Denizde gonalf 260 cetrotide 120 idi. Biz telefonla sorup ona göre gidip aldık. En Uygun veren yerler ikisi. İlaçların normal satış fiyatına internetten bakıp ona göre kiyaslayabilirsin. Arkadaşların dediği gibi doz kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyor
Edit: ocak ayı itibariyle gonal f 430tl cetrotide 171 tl. Liste fiyatları.
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Tedavi kısmı bitti genetik sonucu bekleme aşamasındayım.Canım sen nasılsın başladınız mı tedaviye?
Hamdolsun canım iyi çok şükür. İkili testimiz sıkıntılı çıktı ona biraz üzüldük şimdilik kafaya takmıyorum İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim.İyiyim çok şükür sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Tedavi kısmı bitti genetik sonucu bekleme aşamasındayım.
Rabbim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHamdolsun canım iyi çok şükür. İkili testimiz sıkıntılı çıktı ona biraz üzüldük şimdilik kafaya takmıyorum İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim.
Genetiğe göndermekle çok iyi yapmışsın hayırlı güzel sonuçlar gelir İnşâAllah sağlıkla evlatlar olarak nasip olsun
Arkadaşlar deniz eczanesinde ilaçlar daha uygunmuş deniz eczanesi nerde acabaİdilde gonal f290 cetrotide 125 idi aralık ayında. Denizde gonalf 260 cetrotide 120 idi. Biz telefonla sorup ona göre gidip aldık. En Uygun veren yerler ikisi. İlaçların normal satış fiyatına internetten bakıp ona göre kiyaslayabilirsin. Arkadaşların dediği gibi doz kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyor
Edit: ocak ayı itibariyle gonal f 430tl cetrotide 171 tl. Liste fiyatları.
Okmeydanı ağız diş hastanesinin karşısında. Okmeydanı Deniz eczanesi olarak bakarsanız harita konum bilgisi yol tarifi alabilirsiniz.Arkadaşlar deniz eczanesinde ilaçlar daha uygunmuş deniz eczanesi nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?