- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Amin canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin RabbimRabbim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım ikinci gün gidiliyor tam söküldüğün gün 1. Gün sayılıyor. Bunun haricinde Saat 16:00 dan sonra adet olununca da ilk gün sayılmıyorKızlar bi de ikinci gün başlanıyor demişti hoca bana, leke şeklinde gelen günü saymıycam doğru mu yapıyorum
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinOkmeydanı ağız diş hastanesinin karşısında. Okmeydanı Deniz eczanesi olarak bakarsanız harita konum bilgisi yol tarifi alabilirsiniz.
4'ünü istanbul tüp bebek aret kamarda 1 tanesini de anadolu sağlık merkezi aydın arıcı da5 denemenizi hangi merkezde yaptiniz
Daha önce sordum mu hatırlayamıyorum kusuruma bakmayın problem neydi sizde4'ünü istanbul tüp bebek aret kamarda 1 tanesini de anadolu sağlık merkezi aydın arıcı da
K kaliteli5 ve sizin uzun süre önceki tup bebek denemenizi okudum daha sonra sonuç aldınız mı bizde de aynı problem var bizde yeni başlayacağız sizlerin memorialdeki deneyimlerinizi ve sunucunuzu bilmek isterizBenim durumumda aynı cnm döllenme olmuyor veya embriyo gelismiyor bendeMemorial düşünüyorum.sMemorial bununla ilgili farklı tedavi yapmıyormu.şuan ne durumdasin cnm
Sakin ol cnm olacağı varmış oldu şimdi sebebini biliyorsun en azından Burada çok pıhtılaşma sorunu olup hamile olanlar var. Sen de buna göre bir tedavi uygularsın. İğne kullandırıyorlar sanırım böylece bebişine kavuşursunKızlar o kadar kötüyüm ki içim de bir şey oturdu sanki boğazım yumru gibi oldu kaç günlerdi aklım hep sonuçtaydı sonuç az önce ögrendin ipek hoca aradı genetik testleri normal herşey iyi ana kan pıhtılaşma dedi ama oda iyi ama sınır dan yüksek ni kan var dedi oda romatoloji bölüm bakılması lazım dedi . Kas iskeleti alakalı daha bi çok tanı var . Kayıplara bağlı buda ni sebepmiş öyleyse bebeğim brnim yüzümden mi öldü öyleyse çok kötü olurumşimdi patern diye bi kan kaba granüler altı çizilmiş ona bakıcak mış kafam alak bulak oldu .pıhtılaşma derken bu sebeten mi oldu
Canım genetik trombofili paneli ni sendrn en başta istememişmiydiler.. Şaşırdım açıkçası benden istrdiler başlamadan önce temiz çıktı sonra tüp bebek sürecine başladıkKızlar o kadar kötüyüm ki içim de bir şey oturdu sanki boğazım yumru gibi oldu kaç günlerdi aklım hep sonuçtaydı sonuç az önce ögrendin ipek hoca aradı genetik testleri normal herşey iyi ana kan pıhtılaşma dedi ama oda iyi ama sınır dan yüksek ni kan var dedi oda romatoloji bölüm bakılması lazım dedi . Kas iskeleti alakalı daha bi çok tanı var . Kayıplara bağlı buda ni sebepmiş öyleyse bebeğim brnim yüzümden mi öldü öyleyse çok kötü olurumşimdi patern diye bi kan kaba granüler altı çizilmiş ona bakıcak mış kafam alak bulak oldu .pıhtılaşma derken bu sebeten mi oldu
Herkesten istemiyorlar. Trombofili panelini, benden de ilkinde istemediler 2. Ye kendim yaptırdımCanım genetik trombofili paneli ni sendrn en başta istememişmiydiler.. Şaşırdım açıkçası benden istrdiler başlamadan önce temiz çıktı sonra tüp bebek sürecine başladık
Yücel hocayla konuşunca ben de çok rahatlıyorum terapist gibi adamKızlar merhabaaaa yücel hoca aradı beni 1 saat kadar önce şuan o kadar rahatladım ki dün çok üzülmüştm açıkçası kendimi bile suçladım.ama hoca bu önemsiz bişey dedi bizim için Ana önemli dedi yani pıhtılaşma ama oda negatif çıkmıştı ve herşey normal dedi sen sadece bir sınırda olduğu için gene gidebilirsin dedi o yüzden bizim transfer etkilemiyor dedi şuan çok iyim .. yücel hoca biz sizi bekliyoruz dedi siz ilaçlarınızı için yeter dedi.çok şükür Allahım sen çok büyüksün..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah az kaldı güzel günlere..
Gözün aydın olsunBende bugün kese görmeye gittim , 2 kesemizi gördük çok şükür. Memorial doğru adres arkadaslar yıllar sonra onca denemeden sonra burda yüzümüz güldü. Inşallah sağlıkla devam ederler. Rabbim isteyen herkese yaşatır insallah
Rabbim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en kısa surede bizlerede bu güzel duyguyu tarttirsin insallahBende bugün kese görmeye gittim , 2 kesemizi gördük çok şükür. Memorial doğru adres arkadaslar yıllar sonra onca denemeden sonra burda yüzümüz güldü. Inşallah sağlıkla devam ederler. Rabbim isteyen herkese yaşatır insallah
Selam canım ben iki gün rapor almıştım dinlendim sonra işe başladım bende serviste gidip geliyordum etkilemedi bunlar ufak şeyler Rabbim nasip ederse olur inşallahMERhaba arkadaşlar.. bi sorum olacaktı.. ben çalışıyorum trasferden sonra yatmak gerekli mi yoksa normal hayatıma devam etmeli miyim.. otobüste gidip gelme etkiler mi..transferden sonra çalışan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?