- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 103
- 36
Çok sevindim bak hemen üzülmemeliymişsin. :). Ne ilacı içiyorsun prkiKızlar merhabaaaa yücel hoca aradı beni 1 saat kadar önce şuan o kadar rahatladım ki dün çok üzülmüştm açıkçası kendimi bile suçladım.ama hoca bu önemsiz bişey dedi bizim için Ana önemli dedi yani pıhtılaşma ama oda negatif çıkmıştı ve herşey normal dedi sen sadece bir sınırda olduğu için gene gidebilirsin dedi o yüzden bizim transfer etkilemiyor dedi şuan çok iyim .. yücel hoca biz sizi bekliyoruz dedi siz ilaçlarınızı için yeter dedi.çok şükür Allahım sen çok büyüksün..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah az kaldı güzel günlere..
Hiç bilgim Yok ama dikkatimi çekti. Araştırdıklarını benimle de oaylaşırmısın nasıl birşeySelam kızlar birkaç gündür akupunktur hakkında araştıma yapıyorum ve şubattaki transferimden önce gitmeye karar verdim çok faydalıymış rahimdeki kan akışını hızlandırıp strese bağlı kasılmaları önlütor ve bebeğin rahme tutnmasına yardımcı oluyormuş ben transfere gitmeden önce memlekette yaptırıcam fakat transferden birkaç saat önce ve sonra yaptırmak asıl fayda sağlayan.. Bizim hastanede yapılıyor mu acaba bigi sahibi olan var mı ya da daha önce yaptıran?
Ben kadar gecikti? Bir test mi alsanızkızlar opu dan sonraki ay transfer için beklerken bu ay reglim gelmiyor. sanırım bir sonraki aya kadar da olmayacak. acaba normal yumurtlama olmadı mı? Naturel transfer yapılıcaktı normalde ama şimdi böyle olunca nasıl olucak? Benzer bir durum yaşayan, opudan sonraki ay regli geciken oldu mu acaba?
1 hafta sonra olmuştu benimki de, genelde gecikiyor normal. Daha uzunsa süre istersen hastaneyi arakızlar opu dan sonraki ay transfer için beklerken bu ay reglim gelmiyor. sanırım bir sonraki aya kadar da olmayacak. acaba normal yumurtlama olmadı mı? Naturel transfer yapılıcaktı normalde ama şimdi böyle olunca nasıl olucak? Benzer bir durum yaşayan, opudan sonraki ay regli geciken oldu mu acaba?
O zaman sende başlamadan takviye al işe yarayabilir.Saklicennet dna hasarı sonucumuz cikti çok şükür %5 cikti galiba benden kaynaklı embriyo olusmuyor
Alıyorum takviye şuan yeterli değil ama bir de şunu dusunuyorum eşim için 2 ay bitkisel kur kullandık ya acaba onun etkisi olduda düzeldi çünkü 1 ay sperm çok düşüktü macun almistim 10 kullandı aşılama yapılacaktı bir önceki aya göre sperm o kadar düzelmişti ki doktor ne kullandınız dedi çok şaşırmıştı 2.5 milyondan 20 milyona yükselmişti yıkama sonrasıO zaman sende başlamadan takviye al işe yarayabilir.
%5 iyi bir değer.
Bitkisel şeylerin DNA üzerinde çok büyük etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Aşırı antioksidan alması lazım düzelmesi için. Antioksidan kullandı mı ya da antioksidan özellikli şeyler mi aldı. Tabi birde sperm seçme yöntemi de öenemli. Herşeyden kaynaklı olabilir döllenmemesi.Alıyorum takviye şuan yeterli değil ama bir de şunu dusunuyorum eşim için 2 ay bitkisel kur kullandık ya acaba onun etkisi olduda düzeldi çünkü 1 ay sperm çok düşüktü macun almistim 10 kullandı aşılama yapılacaktı bir önceki aya göre sperm o kadar düzelmişti ki doktor ne kullandınız dedi çok şaşırmıştı 2.5 milyondan 20 milyona yükselmişti yıkama sonrası
Proxeed plas 12 gundur kullandiriyorum ondan önce formen kullandirdim hergun kabak çekirdeği haftada 2_3 gun nohut yemeği hergun keçiboynuzu pekmezi arı sütü polen bal birde uzum çekirdeği ekstrati su içmeyi cogaltti eşim hiç sigara kullanmamış o yuzden ne yerse ne içerse en fazla 3.gunden itibaren etkisini görüyor çok şükür birde haftada 2 gün balık ve her yemekte hakiki zeytin yağı kullaniyorum bunları 2_3 aydır aralıksız yapıyoruzBitkisel şeylerin DNA üzerinde çok büyük etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Aşırı antioksidan alması lazım düzelmesi için. Antioksidan kullandı mı ya da antioksidan özellikli şeyler mi aldı. Tabi birde sperm seçme yöntemi de öenemli. Herşeyden kaynaklı olabilir döllenmemesi.
Ama sunuda dusunuyorum gittiğimiz merkezin laboratuvarı çok iyi degildi 10 hastası varsa 1 tanesi hamile kalıyordu oda yaşi çok gençse kadınınBitkisel şeylerin DNA üzerinde çok büyük etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Aşırı antioksidan alması lazım düzelmesi için. Antioksidan kullandı mı ya da antioksidan özellikli şeyler mi aldı. Tabi birde sperm seçme yöntemi de öenemli. Herşeyden kaynaklı olabilir döllenmemesi.
Mart sonunu bulur. Hayırlı olsun.Kızlar iğnelere başladım, pgt olacak sizce transfer ne zaman olur? Şubatta olur mu yetişir mi
Anestezi alacaksınız ya Boğaz enfeksiyonu yoksa sorun olmuyor canım. Ben böyle gripken ameliyat olmuştum. Ama hafiflemişti gribim. İnşâAllah sizinde iki güne kadar hafifler. Önemli olan ateş ve Boğaz'da enfeksiyon olmaması.çok geçmiş olsunKizlar merhaba 2 gun sonra opu olcak ama cok
Fena gribim bu sekilde yumurta toplama oluyormu bir bilgisi olan varmi sknti olurmu acaba burnumda tikali nefes
Alamiyorum
Hayırlı olsunMart sonunu bulur. Hayırlı olsun.
Sizin merkezden o zaman. 10 kişiden 1i ne demek çok düşük.Ama sunuda dusunuyorum gittiğimiz merkezin laboratuvarı çok iyi degildi 10 hastası varsa 1 tanesi hamile kalıyordu oda yaşi çok gençse kadının
Geç olsun güç olmasin sonunda hayırlı güzel sonuçlar olsunda ister suvat ister mart olsunTeşekkürler kızlar ama şubat sonuna yetişmez mi mart çok uzak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?