Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiç içmemesi gerek o kadar çok emek veriliyor ki maddi manevi maddi kısmını geçiyorum yine yerine gelir zar zor ama manevi kısmı çok daha zor sizde bu kadar zaman çabalamışsınız biliyorsunuzdur şansa bırakmayın derim en kısa sürede bıraksın

Çok denedi yapamıyor bende erim bıraktım. Sadece sık dişini diyorum konu açılınca birbirimize çok yükseliyoruz kavga ediyoruz ama ben çok üzülüyorum. Ne yapayım sigara içenlerinde oluyor allah yardım etsin. Benim eşim 15 senedir içiyormuş ve bağımlı artık.

Onu çok iyi anlıyorum çünkü bende içiyordum ama 2 buçuk yıl oldu biraktim stresten içiyordum birisi bana bırak diyince kavga ediyordum ama çok şükür biraktim biraz kilo aldim ama kurtuldum birde bebek olmamasından kaynaklı artı bir stres içine görüyordur çok haklı o kadar alkol o kadar sigara kullananların çocuğu oluyor ama bu da bizim imtihanimiz rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah

İnşallah canım inşallah. Onun elinde sigara görünce o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam gün boyunca aklımdan çıkmıyor. Birşey deyince kızıyor hem de az buz da değil karışma diyor birden kocam gidiyor başkası oluyor. Boşan bile diyor kendini eksik hissediyor galiba. Dr ona senden kaynaklı eşinde birşey görünmüyor dedi. Biliyorum benden kaynaklı olduğunu dedi eşimde.

Çok zor bir surecteyiz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kolay kapılar açsın tüm sıkıntılarımız bitsin inşallah

Geç olsun güç olmasin sonunda hayırlı güzel sonuçlar olsunda ister suvat ister mart olsun
Ama bunca bekleyişten sonra artık sabrı kalmıyor insanın çok karman çorman duygularım heyecan stres gözlerim dolu dolu hep , nasıl geçecek zaman bilmiyorum inşallah çok bekletmeden gelir..

Cnm sizin sorununuz neydi süreç nasıl işledi ve kaçıncı denemenizdi yazarmisin sana zahmet

Ama bunca bekleyişten sonra artık sabrı kalmıyor insanın çok karman çorman duygularım heyecan stres gözlerim dolu dolu hep , nasıl geçecek zaman bilmiyorum inşallah çok bekletmeden gelir..
Kesinlikle çok dogru çok iyi anlıyorum 2 asilama 2 tup bebek olumsuzluğu yasadim ama şu da var rabbim sabredenlerle birliktedir bizler sabrımızın ve tevekkulumuzun en güzel meyvesini alacağız inşallah

Tatlım lütfen kendini üzme bende de bakıldı o genlere, 6 genden 4ü bozuk geldi düsünebiliyomusun? Ve ben iğne kullanmaya basladım öğrenince. Pıhtılaşma genelde bebek görüldükten sonra etkilemeye baslıyor onu. Gebeliği öğrenir öğrenmez etkilemiyor

Benim gecikti. Hayatımda ilk defa gecikti. 24 günde bir regl olurken opudan sonraki ay tedaviye baslayacagım diye gün sayarken 35. Gün regl olabildim. Cok büyük korkuyla gittim yumurta mı catlamadı noldu diye, ama yücel hoca olabiliyor böyle gecikmeler opu sebebiyle, icin tertemiz demisti. Kafana takma taktıkca daha da gecikiyor

Cnm sizin sorununuz neydi süreç nasıl işledi ve kaçıncı denemenizdi yazarmisin sana zahmet

Bizim çok net bir sorunumuz yoktu 7 sene gebelik oluşmadı bu sürede 3 deneme bahçecide, 1 deneme gürgan klinik tabi öncesinde aşılama sayısız takipler oldu olmadi hiçbiri. En son memorialde denememizde bir kızımız oldu çok şükür. Ondan kalan dolmuşları denedik oldu sukur 2 kesemizi gorduk umarim sağlıkla devam ederler bende hala inanimiyorum olmasına çok şükür

Yaşım 36 gonal f kullanıyorum 225 ten 250 ye çıktılar.
Benim yasimda 36 inşallah kaliteli olsunda az olsun benim galiba yumurtalarım kaliteli olmuyor bizim embriyo az oluşuyor ve 5.gune gitmiyor önceleri eşimde problem vardı bitkisel kürlerle onun tamamen düzeldi dna hasarı %5 cikti ben kendime bitkisel kur kullanmadım şimdi tekrar başlarsak daha az yumurtam olsun ama kaliteli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…