- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 103
- 36
çok tatlısınBen kadar gecikti? Bir test mi alsanız
ben de artıköyle düşünüyordum ama bugün biraz regl belirtileri başladı, sanırım bir hafta 10 güne olurum. sonra da nasip bakalım1 hafta sonra olmuştu benimki de, genelde gecikiyor normal. Daha uzunsa süre istersen hastaneyi ara
ya aynen arkadaşım sanırım transfere başlıycaz diye de biraz stres mi yaptım farketmeden bilmiyorum. nerdeyse tam 2 ay olmuş olacak. yani bir ayı es geçti öyle söyleyim. neyse ki bugün biraz regl belirtileri başladı. inşallah ben gittiğimde de öyle der yücel bey. naturel olmasını istiyorum, oyüzden doğal seyrinde olması lazım. bakalım nasipte ne var. çok teşekkür ederim cevap için de içime biras su serpildiBenim gecikti. Hayatımda ilk defa gecikti. 24 günde bir regl olurken opudan sonraki ay tedaviye baslayacagım diye gün sayarken 35. Gün regl olabildim. Cok büyük korkuyla gittim yumurta mı catlamadı noldu diye, ama yücel hoca olabiliyor böyle gecikmeler opu sebebiyle, icin tertemiz demisti. Kafana takma taktıkca daha da gecikiyor
Ne zaman düşünüyorsunuz inşallah kaliteli olurBenim yasimda 36 inşallah kaliteli olsunda az olsun benim galiba yumurtalarım kaliteli olmuyor bizim embriyo az oluşuyor ve 5.gune gitmiyor önceleri eşimde problem vardı bitkisel kürlerle onun tamamen düzeldi dna hasarı %5 cikti ben kendime bitkisel kur kullanmadım şimdi tekrar başlarsak daha az yumurtam olsun ama kaliteli olsun inşallah
Bizde yarın günseli hoca ve semra kahramanla görüşmeye gideceğiz inşallah bu sefer herşey yolunda gider kaliteli bize sımsıkı tutunup bizi bırakmayan sağlıklı bebislerimiz olur inşallahNe zaman düşünüyorsunuz inşallah kaliteli olur
Merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Dün merkeze gittik bizden istenen spermiyogram testimizi ve de amh testimizi yaptırdık. Sonuçlar şimdi elime ulaştı. Benim AMH 9.22 çıkmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.inşallah kalitelidirler.
Eşime gelecek olursam 30 milyon spermi sadece %2 haraketli 7 yerinde haraketli gerisi haraketsiz ve morfoloji 0burada herkesin morfoloji 0 mı çıkıyor çok korktum. Bu değerlerimizle şansımız ne acaba.
Umarım inşallah öyle olur. Memorial bu konuda başarılı diye burayı tercih ettim. İstanbul trafiğine rağmen Anadolu yakasından gidip geleceğim.Merhaba arkadaşım. Amh testin süper çıkmış bence sevinmelisin sperm testinide çok kafana takmamanı tavsiye ederim. Çünkü eşi azospermi olan (yani 0 sperm) olan ancak ameliyat ile 2-3 tane sperm bulunan insanlar okudum burada. 1 sağlıklı sperm bir bebek oluşumu için yeterli. Zaten tüp bebek yoldayız hepimiz.
Merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Dün merkeze gittik bizden istenen spermiyogram testimizi ve de amh testimizi yaptırdık. Sonuçlar şimdi elime ulaştı. Benim AMH 9.22 çıkmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.inşallah kalitelidirler.
Eşime gelecek olursam 30 milyon spermi sadece %2 haraketli 7 yerinde haraketli gerisi haraketsiz ve morfoloji 0burada herkesin morfoloji 0 mı çıkıyor çok korktum. Bu değerlerimizle şansımız ne acaba.
Yaşım 28. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Eşimin değerlerinden dolayı üzgünüm biraz.Amh yaşla ilgili,zamanla azaliyor muhtemel genc yastasiniz ,30 lardan sonra dusuyor genelde,gayet güzel cikmis ama masallah diyelim
Kesin karşılaştık bende ordaydım 3.5taArkadaşlar meraba bugün memoriale gittik günseli hoca ve semra kahramanla görüştük 3 30 da gittik 6 'da ciktik o kadar çok ilgilendiler ki çok memnun kaldik umarım böyle devam eder aslında tedaviye bugün başlayacaktık ama geçen ay klomen kullandirmisti doktor kist olmuş maalesef gelecek aya kaldi semra hoca çok ilgilendi günseli hocada o kadar çok ilgilendi ki çok umutluyuz kaç aydır psikolojim alt üst olmustu nolacak ne diyecekler diye ama çok güzel şeyler söylediler inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımıza az kaldi
Aaa bizde 3 30 da muayenedeydik ama bekledik 10 _15 dk cok kalabalikti biran nereye geldik nasıl olacak dedim siz hangi doktorla görüştünüz ne dediler ne zaman basliyorsunuzKesin karşılaştık bende ordaydım 3.5ta
Neden mayıs canim kan verdik semra hoca bu ay başlayabiliriz demisti ama geçen ay doktor klomen kullandirmisti kist yapmıştı hormonlar çok yüksek çıkmazsa bu ay başlayalım dedi demekki yüksek cikti kistler kendiliğinden erir dediler gelecek ay başlayacağız nasip olursa hatta ilaçlarıda aldik bugün başlayacağız diyeBen umut bey sonra semra hanım ama ben zor hastalardanım yumurtam kalitesiz oluyor senden kan aldıklarını ben mayısta baslicam
İlaçları nasıl aldın? Dr yazmıyor mu?Neden mayıs canim kan verdik semra hoca bu ay başlayabiliriz demisti ama geçen ay doktor klomen kullandirmisti kist yapmıştı hormonlar çok yüksek çıkmazsa bu ay başlayalım dedi demekki yüksek cikti kistler kendiliğinden erir dediler gelecek ay başlayacağız nasip olursa hatta ilaçlarıda aldik bugün başlayacağız diye
Benimde kalitesiz ama gen testini hiç söylemediler genlerin de bir sıkıntı var belli ama öğrensen de birşey değişmeyecek denildi bir de çok fazla gen olduğunu söyledilerBende bugün görüştüm semra hanım ve umut beyle çok ilgilendiler benim kalitesiz olduğu için kan alındı ve genetiğe gönderilecek mayıs gibi başlıcam hayırlısı artık
Doktor yazdı zaten normalde dün başlayacaktık semra hoca östrojene bakın kistten dolayi yüksek çıkmazsa alın dedi ilaçları mecbur yazdılar dün başlasak o saatte nerede bulalım sonra aradılar yüksek cikmis o yuzden kistin erimesini bekleyeceğiz diğer aya kaldiİlaçları nasıl aldın? Dr yazmıyor mu?
Yumurta kalitesizliği durumunda kanda neye bakılıyormuş bilgi verir misiniz bize deBen umut bey sonra semra hanım ama ben zor hastalardanım yumurtam kalitesiz oluyor senden kan aldıklarını ben mayısta baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?