Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar çok teşekkürler yanıtlarınız için

Ben kadar gecikti? Bir test mi alsanız
çok tatlısın fakat eminim birşey olmadığına, hiç bir şey hissetmiyordum, bugün biraz regl belirtileri başladı

1 hafta sonra olmuştu benimki de, genelde gecikiyor normal. Daha uzunsa süre istersen hastaneyi ara
ben de artıköyle düşünüyordum ama bugün biraz regl belirtileri başladı, sanırım bir hafta 10 güne olurum. sonra da nasip bakalım

ya aynen arkadaşım sanırım transfere başlıycaz diye de biraz stres mi yaptım farketmeden bilmiyorum. nerdeyse tam 2 ay olmuş olacak. yani bir ayı es geçti öyle söyleyim. neyse ki bugün biraz regl belirtileri başladı. inşallah ben gittiğimde de öyle der yücel bey. naturel olmasını istiyorum, oyüzden doğal seyrinde olması lazım. bakalım nasipte ne var. çok teşekkür ederim cevap için de içime biras su serpildi

Ne zaman düşünüyorsunuz inşallah kaliteli olur

Merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Dün merkeze gittik bizden istenen spermiyogram testimizi ve de amh testimizi yaptırdık. Sonuçlar şimdi elime ulaştı. Benim AMH 9.22 çıkmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. inşallah kalitelidirler.
Eşime gelecek olursam 30 milyon spermi sadece %2 haraketli 7 yerinde haraketli gerisi haraketsiz ve morfoloji 0 burada herkesin morfoloji 0 mı çıkıyor çok korktum. Bu değerlerimizle şansımız ne acaba.

Merhaba arkadaşım. Amh testin süper çıkmış bence sevinmelisin sperm testinide çok kafana takmamanı tavsiye ederim. Çünkü eşi azospermi olan (yani 0 sperm) olan ancak ameliyat ile 2-3 tane sperm bulunan insanlar okudum burada. 1 sağlıklı sperm bir bebek oluşumu için yeterli. Zaten tüp bebek yoldayız hepimiz.

Umarım inşallah öyle olur. Memorial bu konuda başarılı diye burayı tercih ettim. İstanbul trafiğine rağmen Anadolu yakasından gidip geleceğim.
Amh beni de şaşırttı inşallah kalitelidir yumurtalar :)

Amh yaşla ilgili,zamanla azaliyor muhtemel genc yastasiniz ,30 lardan sonra dusuyor genelde,gayet güzel cikmis ama masallah diyelim

Arkadaşlar meraba bugün memoriale gittik günseli hoca ve semra kahramanla görüştük 3 30 da gittik 6 'da ciktik o kadar çok ilgilendiler ki çok memnun kaldik umarım böyle devam eder aslında tedaviye bugün başlayacaktık ama geçen ay klomen kullandirmisti doktor kist olmuş maalesef gelecek aya kaldi semra hoca çok ilgilendi günseli hocada o kadar çok ilgilendi ki çok umutluyuz kaç aydır psikolojim alt üst olmustu nolacak ne diyecekler diye ama çok güzel şeyler söylediler inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımıza az kaldi

Bende bugün görüştüm semra hanım ve umut beyle çok ilgilendiler benim kalitesiz olduğu için kan alındı ve genetiğe gönderilecek mayıs gibi başlıcam hayırlısı artık

Kesin karşılaştık bende ordaydım 3.5ta

Ben umut bey sonra semra hanım ama ben zor hastalardanım yumurtam kalitesiz oluyor senden kan aldıklarını ben mayısta baslicam
Neden mayıs canim kan verdik semra hoca bu ay başlayabiliriz demisti ama geçen ay doktor klomen kullandirmisti kist yapmıştı hormonlar çok yüksek çıkmazsa bu ay başlayalım dedi demekki yüksek cikti kistler kendiliğinden erir dediler gelecek ay başlayacağız nasip olursa hatta ilaçlarıda aldik bugün başlayacağız diye

İlaçları nasıl aldın? Dr yazmıyor mu?

Bende bugün görüştüm semra hanım ve umut beyle çok ilgilendiler benim kalitesiz olduğu için kan alındı ve genetiğe gönderilecek mayıs gibi başlıcam hayırlısı artık
Benimde kalitesiz ama gen testini hiç söylemediler genlerin de bir sıkıntı var belli ama öğrensen de birşey değişmeyecek denildi bir de çok fazla gen olduğunu söylediler

İlaçları nasıl aldın? Dr yazmıyor mu?
Doktor yazdı zaten normalde dün başlayacaktık semra hoca östrojene bakın kistten dolayi yüksek çıkmazsa alın dedi ilaçları mecbur yazdılar dün başlasak o saatte nerede bulalım sonra aradılar yüksek cikmis o yuzden kistin erimesini bekleyeceğiz diğer aya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…