- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Eşinin değerlerine uzulme boşuna kendini strese sokma herşey çok güzel olacak inşallah güzel dusun güzel olsun sonucYaşım 28. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Eşimin değerlerinden dolayı üzgünüm biraz.
Merhaba canım amh güzel çıkmış muhtemelen pco görünümü vardır bana öyle demişti Yücel bey ki benim amh 5.5 civarındaydı ohss riskine karşı dondurulmuş transfer oldu bizimkisi o yüzden. ilk tedavimde ohss olmuştum çünkü aşırı ilaç yüklenmişti başka merkezde taze transferdi üstelik ölümlerden döndüm Yücel bey iyi ki de o zaman tutunmamış dedi çok tehlikeliymiş. Ama burada ohss falan olmadım çok şükür ona göre düşük dozlarla başladık yine de donduruldu ve öyle transfer olmuştum.Merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Dün merkeze gittik bizden istenen spermiyogram testimizi ve de amh testimizi yaptırdık. Sonuçlar şimdi elime ulaştı. Benim AMH 9.22 çıkmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.inşallah kalitelidirler.
Eşime gelecek olursam 30 milyon spermi sadece %2 haraketli 7 yerinde haraketli gerisi haraketsiz ve morfoloji 0burada herkesin morfoloji 0 mı çıkıyor çok korktum. Bu değerlerimizle şansımız ne acaba.
Muayene esnasında söylüyorlar yumurtalar orantılı büyüklükteyse ve çoksa yumurtalar kalitesiz durmuyor diyorlar bir de AMH ya bakıyorlar diğer hormonlarla birlikte değerlendiriyorlar bir de bizim embriyolarimiz vardi yanı görünen yumurtalara daha iyi yorum yapiyorlarYumurta kalitesizliği durumunda kanda neye bakılıyormuş bilgi verir misiniz bize de
Benim dedelerim öz amca çocuğuBenimde kalitesiz ama gen testini hiç söylemediler genlerin de bir sıkıntı var belli ama öğrensen de birşey değişmeyecek denildi bir de çok fazla gen olduğunu söylediler
Benim kanda genlere bakılacak ama benim olayım farklı ailemde akraba evliliği olduğu için bunu istediler benim amh değerim 2.58 hersey guzel girunuyor dedi yumurta rezervim cok iyi dediYumurta kalitesizliği durumunda kanda neye bakılıyormuş bilgi verir misiniz bize de
sadece benim yaşım problem :) 43 yaşındayım başka bir problemimiz yokDaha önce sordum mu hatırlayamıyorum kusuruma bakmayın problem neydi sizde
Benimki de dondurulacak canım. İnşallah çok embriyom olur da birsürü bebiş olarak bana geri dönerler.Merhaba canım amh güzel çıkmış muhtemelen pco görünümü vardır bana öyle demişti Yücel bey ki benim amh 5.5 civarındaydı ohss riskine karşı dondurulmuş transfer oldu bizimkisi o yüzden. ilk tedavimde ohss olmuştum çünkü aşırı ilaç yüklenmişti başka merkezde taze transferdi üstelik ölümlerden döndüm Yücel bey iyi ki de o zaman tutunmamış dedi çok tehlikeliymiş. Ama burada ohss falan olmadım çok şükür ona göre düşük dozlarla başladık yine de donduruldu ve öyle transfer olmuştum.
Ben genetiği ilk başlarken yaptirmistim normal çıkmıştı onun sonucuna baktilarBenim dedelerim öz amca çocuğu
Benim kanda genlere bakılacak ama benim olayım farklı ailemde akraba evliliği olduğu için bunu istediler benim amh değerim 2.58 hersey guzel girunuyor dedi yumurta rezervim cok iyi dedi
Kanda normal analiz bende yaptırdım cnm bu farklı bişey onda sadece kromozom sayısına bakıyorlar sadece burda genlere bakilacakBen genetiği ilk başlarken yaptirmistim normal çıkmıştı onun sonucuna baktilar
Anladim canim bu akraba evliliğinden kaynaklı muhakkak bunu gerekli gördüklerine göre bütün tedbirleri almak istiyorlar sağlıklı embriyolar icinKanda normal analiz bende yaptırdım cnm bu farklı bişey onda sadece kromozom sayısına bakıyorlar sadece burda genlere bakilacak
İnşâAllah canımBenimki de dondurulacak canım. İnşallah çok embriyom olur da birsürü bebiş olarak bana geri dönerler.
Canım merhaba ben kararımı verdim şubat transferimden önce en az 3 ya da 4 seans gidicem rahim kan akışını hızlandırdığı ve stresi azalttığı söyleniyor ben de rahatlamak için gidicem birçok tüp bebek doktoru da öneriyor bu yöntemi sen ne aşamadasın bence transfer aşamasındaysan dene derim ben zaten sonucu etkisi olup olmadığını paylaşırım burdanHiç bilgim Yok ama dikkatimi çekti. Araştırdıklarını benimle de oaylaşırmısın nasıl birşey
Gayet güzel :)Arkadaşlar memorialdeki sonuçlarımda AMH 3.14 çıkmış
Ilk kez yaptirmistim ben rezervimin düşük olduğunu düşünüyordum yaşımdan kaynaklı çok şükür çok sevindim hormonlarımda güzel cikti gecen ay kimyasal gebelikten kaynaklı yükselmiş demekki gelecek aya daha da düzelir inşallah bu yolda ilerlemek zor ve zahmetli hem maddi hem manevi rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahGayet güzel :)
İnşallah canım inşallah. Senin kimyasalın tüp bebek sonucuydu değil mi? Yakın geçmişden bahsediyorsun ben ara verdin diye hatırladım ama hemen başlayacaksın. İyisini yapıyorsun bu zamanlar insan sabırsız oluyor.Ilk kez yaptirmistim ben rezervimin düşük olduğunu düşünüyordum yaşımdan kaynaklı çok şükür çok sevindim hormonlarımda güzel cikti gecen ay kimyasal gebelikten kaynaklı yükselmiş demekki gelecek aya daha da düzelir inşallah bu yolda ilerlemek zor ve zahmetli hem maddi hem manevi rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Canım kimyasalla birlikte 3.adetimdi 4.cuye başlayacağız inşallah çok ara vermek istemiyorum ben senin gibi küçük değilim 36İnşallah canım inşallah. Senin kimyasalın tüp bebek sonucuydu değil mi? Yakın geçmişden bahsediyorsun ben ara verdin diye hatırladım ama hemen başlayacaksın. İyisini yapıyorsun bu zamanlar insan sabırsız oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?