Canim 12.gun gibi yumurta toplama islemi oluyor. Embriyo olusturuluyor. 3-5 gun arasinda transfer yapiliyor. Insallah guzel sonuclarini alirsin.Kızlar bugün iğneler ile 6. Günüm, ne zamana kadar devam ediyor iğne olayı, cuma günü kontrolüm var 8. Gün olacak o gün, sonra ne olacak ?
İnşallah canım sağol peki o güne kadar devam mı iğneler yoksa bırakıp bekleyecek miyim,Canim 12.gun gibi yumurta toplama islemi oluyor. Embriyo olusturuluyor. 3-5 gun arasinda transfer yapiliyor. Insallah guzel sonuclarini alirsin.
Canim igneye devam. Sonra catlatma ignesi verecek ardindan yumurta toplanacak anestezi altinda.İnşallah canım sağol peki o güne kadar devam mı iğneler yoksa bırakıp bekleyecek miyim,
12 _14 gun arasında yumurtalar toplanıyor yumurtalarının büyümesine bağlı diye biliyorum az kalmis inşallah toplanan tüm yumurtaların dollensin en iyi kalitede olsunKızlar bugün iğneler ile 6. Günüm, ne zamana kadar devam ediyor iğne olayı, cuma günü kontrolüm var 8. Gün olacak o gün, sonra ne olacak ?
Teşekkür ederim canım biraz sabırsılanmaya başladım sanırım:)12 _14 gun arasında yumurtalar toplanıyor yumurtalarının büyümesine bağlı diye biliyorum az kalmis inşallah toplanan tüm yumurtaların dollensin en iyi kalitede olsun
Ahh ahh yumurtalar toplansın sonrası o günler yillar gibi oluyor sonrasını beklemek çok daha zorTeşekkür ederim canım biraz sabırsılanmaya başladım sanırım:)
Adetimi bekliyorum transfer için. Ben de biraz okudum yaptırmaya karar verdim. Ama ner de nasıl hangi zamanlarda yaptırayım bilmiyorum. Refl ile başlayıp haftada bi yapan var. Transfer günü yaptıran var. Bilemedim seansları. Özelden yazar mısın Nası yapalım?Canım merhaba ben kararımı verdim şubat transferimden önce en az 3 ya da 4 seans gidicem rahim kan akışını hızlandırdığı ve stresi azalttığı söyleniyor ben de rahatlamak için gidicem birçok tüp bebek doktoru da öneriyor bu yöntemi sen ne aşamadasın bence transfer aşamasındaysan dene derim ben zaten sonucu etkisi olup olmadığını paylaşırım burdan
Size vitamin olarak ne verildi acabaTeşekkür ederim canım biraz sabırsılanmaya başladım sanırım:)
. Folik asit sadece canım markasını hatırlamıyorum bakar yazarım akşamSize vitamin olarak ne verildi acaba
Bana sadece folidoce verildi. Folik asit sadece canım markasını hatırlamıyorum bakar yazarım akşam
Bizi yonlendirmediler esiminde spermi aydan aya değişiklik gösteriyor bir ay cok dusuk oluyor bir ay tavan yapiyor 2 milyon sperm %2 morfoloji çıkmıştı ama 2017 yılında ondan sonrakinde en düşük 20 milyon sperm %4 morfoloji ama hep kür kullandirdim ve eşimde kür 3 gun içinde işe yarıyor çok şükür bünyeden kaynaklı galibaKızlar aranızda eşlerinizi ÜROLOĞA yönlendirilen var mı???????
Canım bizimde memorialde morfoloji sıfır çıkmıştı. Çok üzülmüştüm ama Yücel bey bunun önemli olmadığını söylemişti.Kızlar aranızda eşlerinizi ÜROLOĞA yönlendirilen var mı???????
Siz ürologa gözüktünüz galiba size ne demişlerdi ımsı mi yoksa mikroenjeksiyon mu onerdilerKızlar aranızda eşlerinizi ÜROLOĞA yönlendirilen var mı???????
Yok canım henüz görünmedik ama dün eşimi gönül hoca aramış. Sperm sonucunu değerlendirmişler sayı çok güzel ama hız çok düşük. Ürologla görüşün dedi bilki takviye falan verir görüşürsünüz nedenini konuşursunuz demiş ama ben daha takviye falan uğraşmak istemiyorum. Normal yoldan beklemek istemiyorum. Haraketsiz sperm %91 ve biz neleri neler denedik. Ürolog ürolog dolaştık olmuyor.Siz ürologa gözüktünüz galiba size ne demişlerdi ımsı mi yoksa mikroenjeksiyon mu onerdiler
Normalde dr gönül hanım ama ayın 23ünde Semra hocayla randevum var gönül hanım izinli bende Yücel bey katılsın o zaman dedim. Morfolojiye takılmıyorlar ama bizde sayı iyi hız çok düşük bunu görüşün dediler. Belki takviye verirler falan dendi işte ama ben daha beklemekisemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. Belki Semra hoca beklemeyelim tüp bebek yapalım der. Haraketli 1 milyon 800 bin sperm var yıkama sonrası. Bunların içinde iyi olan vardır bulunur değil mi?Canım bizimde memorialde morfoloji sıfır çıkmıştı. Çok üzülmüştüm ama Yücel bey bunun önemli olmadığını söylemişti.
Canım bende ilkin gönül hanıma göstermiştim sonucu bizede illa üroloğa gidin görüşün demişti. Bizde sonra Yücel beye gösterdik gerek yok zaten imsi uygulanacak muhakkak en iyi vardır dedi.Yok canım henüz görünmedik ama dün eşimi gönül hoca aramış. Sperm sonucunu değerlendirmişler sayı çok güzel ama hız çok düşük. Ürologla görüşün dedi bilki takviye falan verir görüşürsünüz nedenini konuşursunuz demiş ama ben daha takviye falan uğraşmak istemiyorum. Normal yoldan beklemek istemiyorum. Haraketsiz sperm %91 ve biz neleri neler denedik. Ürolog ürolog dolaştık olmuyor.
Normalde dr gönül hanım ama ayın 23ünde Semra hocayla randevum var gönül hanım izinli bende Yücel bey katılsın o zaman dedim. Morfolojiye takılmıyorlar ama bizde sayı iyi hız çok düşük bunu görüşün dediler. Belki takviye verirler falan dendi işte ama ben daha beklemekisemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. Belki Semra hoca beklemeyelim tüp bebek yapalım der. Haraketli 1 milyon 800 bin sperm var yıkama sonrası. Bunların içinde iyi olan vardır bulunur değil mi?
Durumumuz çok mu vahim bilemedim.
Şimdiden umutsuzluğa kapılma canim zaten bu gittiğimiz hastane erkek faktöründe en iyisi degilmi bazı arkadaşların eslerinde sayılı sperm bulunmuş evlat sahibi olmuşlar hiç kafaniza takmayın sen güçlü ol ki eşine güç veresin moral çok onemli tedavi esnasında eşimde gördüm bunu morali bozuk olursa sperm çok kötü çıkıyor morali yüksek olursa herşey çok iyi oluyordu biz bunu aşılama da gördük çok stresli gittiğimizde sperm sayısı 2 milyon oluyordu hemde çok gençsiniz kadının yaşı küçük olursa eşinin spermlerinin hasarını giderebiliyor döllenme esnasında bence siz avantajlı başlıyorsunuz canim insallah çok güzel sonuçlar alacağız semra hocayla görüştüğünüz zaman daha iyi anlayacaksınız çünkü çok net konusuyorYok canım henüz görünmedik ama dün eşimi gönül hoca aramış. Sperm sonucunu değerlendirmişler sayı çok güzel ama hız çok düşük. Ürologla görüşün dedi bilki takviye falan verir görüşürsünüz nedenini konuşursunuz demiş ama ben daha takviye falan uğraşmak istemiyorum. Normal yoldan beklemek istemiyorum. Haraketsiz sperm %91 ve biz neleri neler denedik. Ürolog ürolog dolaştık olmuyor.
Normalde dr gönül hanım ama ayın 23ünde Semra hocayla randevum var gönül hanım izinli bende Yücel bey katılsın o zaman dedim. Morfolojiye takılmıyorlar ama bizde sayı iyi hız çok düşük bunu görüşün dediler. Belki takviye verirler falan dendi işte ama ben daha beklemekisemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. Belki Semra hoca beklemeyelim tüp bebek yapalım der. Haraketli 1 milyon 800 bin sperm var yıkama sonrası. Bunların içinde iyi olan vardır bulunur değil mi?
Durumumuz çok mu vahim bilemedim.
Canım bende ilkin gönül hanıma göstermiştim sonucu bizede illa üroloğa gidin görüşün demişti. Bizde sonra Yücel beye gösterdik gerek yok zaten imsi uygulanacak muhakkak en iyi vardır dedi.
Sağolun kızlar allah razı olsun. Evet Semra hanım belki bizi üroloğa yönlendirmeyecek ve direkt başlıya ağız ki umarım öyle olur. Ben artık yorulmak istemiyorum. 2 senedir uğraşıyoruz. Bizim sayımız 150 milyondu memorial da 30 milyon çıktı. Memorial da sonuçlar düşük çıkıyor galiba.Şimdiden umutsuzluğa kapılma canim zaten bu gittiğimiz hastane erkek faktöründe en iyisi degilmi bazı arkadaşların eslerinde sayılı sperm bulunmuş evlat sahibi olmuşlar hiç kafaniza takmayın sen güçlü ol ki eşine güç veresin moral çok onemli tedavi esnasında eşimde gördüm bunu morali bozuk olursa sperm çok kötü çıkıyor morali yüksek olursa herşey çok iyi oluyordu biz bunu aşılama da gördük çok stresli gittiğimizde sperm sayısı 2 milyon oluyordu hemde çok gençsiniz kadının yaşı küçük olursa eşinin spermlerinin hasarını giderebiliyor döllenme esnasında bence siz avantajlı başlıyorsunuz canim insallah çok güzel sonuçlar alacağız semra hocayla görüştüğünüz zaman daha iyi anlayacaksınız çünkü çok net konusuyor
Acaba diğer arkadaşların eslerininde mi öyle cikti sperm sayısı morfoloji hareketlilik başka merkezlerdekine göre memorialde nasıl ciktiSağolun kızlar allah razı olsun. Evet Semra hanım belki bizi üroloğa yönlendirmeyecek ve direkt başlıya ağız ki umarım öyle olur. Ben artık yorulmak istemiyorum. 2 senedir uğraşıyoruz. Bizim sayımız 150 milyondu memorial da 30 milyon çıktı. Memorial da sonuçlar düşük çıkıyor galiba.
Arkadaşlar
Acaba diğer arkadaşların eslerininde mi öyle cikti sperm sayısı morfoloji hareketlilik başka merkezlerdekine göre memorialde nasıl cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?