Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence sorun burda. Naçizane bu kadar bebek merkezinde olmayın derim. Bu hayatın bir dengesi var arkadaşım. rabbim düzenini bilmez mi, bu kadar isterken olmuyorsa vardır bir nedeni.. kendinizi eksik yarım mutsuz görmemek gerek. Anlıyorum sizi sabırsızlığınızı,isteğinizi anne olmayı arzu etmenizi. Ancak yat kalk aynı şeyleri düşünmek gerçekten önünüze bir yığın engeli çıkartır. Odağınızı değiştirin güzel kardeşim olmasa da hayata güzel bakmayı, değerinizin farkında olmayı öğrenin bence. Elinizden geleni yaptıktan sonra vicdanınız rahat olsun. Rabbim ben elimden geleni yaptım diyebiliyoruz ne güzel. Artık mutlu olmayı seçiyorum dediğiniz an İşte o Zaman kendiliğinden çıkıp gelir Bebişleriniz. :)

Bu kadar çevre baskısı varken mümkün değil

Amin inşallah. Eşimin sperm dengesizliği kafamı koçurcalıyor acaba bulunabilecek mi acaba sağlıklı mı vs. Bende sorun yok gibi görünüyor. Allah yardımcımız olsun ben her anlamda elimden geleni yapıyorum. Duam da tevekkülüm de eksik olmuyor ama insanım işte düştüğüm de oluyor. Merkeze güveniyorum binlerce spermin içinden iyi seçilir herhalde.

Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Geçen ay başlayamadım tedaviye malesef çok sıkıntılı şeyler yaşadık. Bu aya erteledik. Pek enerjim ve keyfim yok ama artık başlamak zorundayım. Oluşan embriyolara pgt filan yapılacak zaten süreç uzadıkça uzayacak. Hayırlısı bakalım.

Merhaba ilk görüşme miydi? İlk ön görüşme ücretsiz. İ oluyor yoksa muayene ücreti alınıyor mu?

Merhaba ilk görüşme miydi? İlk ön görüşme ücretsiz. İ oluyor yoksa muayene ücreti alınıyor mu?
Meraba ilk ön görüşmeydi gunseli hoca muayene etti sonra semra hoca muayene etti ben adetli gitmiştim tedaviye başlama kararı aldik o yuzden muayene ücreti odedik

Dondurulmuş embriyonuz mu var yoksa tekrar sıfırdan mi başladınız probleminiz neydi

Ben muayene ücreti ödemedim , başlamadan önce gittiğim ön görüşmede de başlayacağım zamanda ayrıca bi muayene ücreti ödemedim, ama ilkinde laparaskopi kararı alındı ikincisinde tüp bebek belki ondandır nasılsa tedavi olacak diye..

Hayırlı olsun inşşalah naturel transfer olmayacak mıydı. Dondurulmuşlardan

Bugün kontrolüm vardı 20 mm de 10 mm de yumurta vardı, ilaca devam ediyorum,kaşıklarımda ağrı var, sizde de böyle düzensiz büyüme olmuş muydu,

Bugün kontrolüm vardı 20 mm de 10 mm de yumurta vardı, ilaca devam ediyorum,kaşıklarımda ağrı var, sizde de böyle düzensiz büyüme olmuş muydu,
Bütün yumurtalar aynı olmaz ki benim 20 mm 18mm 17 mm 16 mm oluyordu ama söyle mesala 3 tane 20 mm 3 tane 18 mm 3 tane 17 mm 2 tane 16 mm 1 tane 15 mm benim bildiğim kadariyla 10 mm üzerindeki yumurtalar iyi demekti 10 mm altındakileri saymiyorlar zaten size söylenen 10 yumurta ama daha fazla oluyor küçükler sayılmıyor o yuzden kasik ağrısı artıyor hem yumurta çoğalıyor hem büyüyorlar diye normal bir durum korkmayın

Bende de 20 var en yüksek kademeli 9 s kadar iniyor altında da vardır sanırım, bu kötü bişey mi diye düşündüm, bazısı gelişirken bazısı gelişmemiş gibi , bu durumda bi gün daha bekleyince gelişenler bozulmaz mı,

Merhaba arkadaşlar. Bizde bu hafta Günseli Hanım a randevu alacağız. 1 oğlum var. 2.çocuğu istiyoruz olmuyor. Tüp brbek ve aşılama fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Tabiki gelişenler olur yumurtalarınıza bağlı toplam kaç yumurtanız olmuş doktor söyledi mi hiç üzülmeyin kaliteli olsun az olsun öz olsun

Merhaba arkadaşlar. Bizde bu hafta Günseli Hanım a randevu alacağız. 1 oğlum var. 2.çocuğu istiyoruz olmuyor. Tüp brbek ve aşılama fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Tup bebek 8.750 tl ilaçlar 2.000_3.500 tl arası raporunuz varsa 1000 indirim oluyor ama siz rapor alamazsınız diye biliyorum çünkü 1 tane çocuğunuz var Allah bağışlasın Aşılama da 2600 tl ilaçlar haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…