Bence sorun burda. Naçizane bu kadar bebek merkezinde olmayın derim. Bu hayatın bir dengesi var arkadaşım. rabbim düzenini bilmez mi, bu kadar isterken olmuyorsa vardır bir nedeni.. kendinizi eksik yarım mutsuz görmemek gerek. Anlıyorum sizi sabırsızlığınızı,isteğinizi anne olmayı arzu etmenizi. Ancak yat kalk aynı şeyleri düşünmek gerçekten önünüze bir yığın engeli çıkartır. Odağınızı değiştirin güzel kardeşim olmasa da hayata güzel bakmayı, değerinizin farkında olmayı öğrenin bence. Elinizden geleni yaptıktan sonra vicdanınız rahat olsun. Rabbim ben elimden geleni yaptım diyebiliyoruz ne güzel. Artık mutlu olmayı seçiyorum dediğiniz an İşte o Zaman kendiliğinden çıkıp gelir Bebişleriniz. :)Zaten bir sıkıntı var o belli ama bizden daha kötü durumda olanların sağlıklı çocukları olmuş buradan okuduklarım kadarıyla. Genetik sorunu olanların genelde sperm üretimleri olmuyor veya çok az oluyor bizde haraket sıkıntısı var ama 0 da değil. Varikoselin eşiminde hasara yol açtığını düşünüyoruz. Bekarken dayanılmayacak ağrıları olmuş ama dr gitmemiş sonuç bu işte. Psikolojik olarak çok yoruldum artık kafamın karışmasını istemiyorum. Yatıyorum sperm yumurta varikosel tüp bebek kalkıyorum aynı. Hayatı yaşamaya unuttum neredeyse. Zevk alamıyorum hiç birşey yapamıyoruz paraları çarçur etmeyelim diye. Düzinelerce çocuk istemiyorum rabbim nasip eder o ayrı. Bir olsun iki için de uğraşırım belki çok isterim iki tane bebeğim olsun diye ama bir tane olsun da allah büyük. Normal yolla olmayacağını kabullendim zaten.
Bu kadar çevre baskısı varken mümkün değilBence sorun burda. Naçizane bu kadar bebek merkezinde olmayın derim. Bu hayatın bir dengesi var arkadaşım. rabbim düzenini bilmez mi, bu kadar isterken olmuyorsa vardır bir nedeni.. kendinizi eksik yarım mutsuz görmemek gerek. Anlıyorum sizi sabırsızlığınızı,isteğinizi anne olmayı arzu etmenizi. Ancak yat kalk aynı şeyleri düşünmek gerçekten önünüze bir yığın engeli çıkartır. Odağınızı değiştirin güzel kardeşim olmasa da hayata güzel bakmayı, değerinizin farkında olmayı öğrenin bence. Elinizden geleni yaptıktan sonra vicdanınız rahat olsun. Rabbim ben elimden geleni yaptım diyebiliyoruz ne güzel. Artık mutlu olmayı seçiyorum dediğiniz an İşte o Zaman kendiliğinden çıkıp gelir Bebişleriniz. :)
Amin inşallah. Eşimin sperm dengesizliği kafamı koçurcalıyor acaba bulunabilecek mi acaba sağlıklı mı vs. Bende sorun yok gibi görünüyor. Allah yardımcımız olsun ben her anlamda elimden geleni yapıyorum. Duam da tevekkülüm de eksik olmuyor ama insanım işte düştüğüm de oluyor. Merkeze güveniyorum binlerce spermin içinden iyi seçilir herhalde.Bence sorun burda. Naçizane bu kadar bebek merkezinde olmayın derim. Bu hayatın bir dengesi var arkadaşım. rabbim düzenini bilmez mi, bu kadar isterken olmuyorsa vardır bir nedeni.. kendinizi eksik yarım mutsuz görmemek gerek. Anlıyorum sizi sabırsızlığınızı,isteğinizi anne olmayı arzu etmenizi. Ancak yat kalk aynı şeyleri düşünmek gerçekten önünüze bir yığın engeli çıkartır. Odağınızı değiştirin güzel kardeşim olmasa da hayata güzel bakmayı, değerinizin farkında olmayı öğrenin bence. Elinizden geleni yaptıktan sonra vicdanınız rahat olsun. Rabbim ben elimden geleni yaptım diyebiliyoruz ne güzel. Artık mutlu olmayı seçiyorum dediğiniz an İşte o Zaman kendiliğinden çıkıp gelir Bebişleriniz. :)
Merhaba ilk görüşme miydi? İlk ön görüşme ücretsiz. İ oluyor yoksa muayene ücreti alınıyor mu?Arkadaşlar meraba bugün memoriale gittik günseli hoca ve semra kahramanla görüştük 3 30 da gittik 6 'da ciktik o kadar çok ilgilendiler ki çok memnun kaldik umarım böyle devam eder aslında tedaviye bugün başlayacaktık ama geçen ay klomen kullandirmisti doktor kist olmuş maalesef gelecek aya kaldi semra hoca çok ilgilendi günseli hocada o kadar çok ilgilendi ki çok umutluyuz kaç aydır psikolojim alt üst olmustu nolacak ne diyecekler diye ama çok güzel şeyler söylediler inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımıza az kaldi
Meraba ilk ön görüşmeydi gunseli hoca muayene etti sonra semra hoca muayene etti ben adetli gitmiştim tedaviye başlama kararı aldik o yuzden muayene ücreti odedikMerhaba ilk görüşme miydi? İlk ön görüşme ücretsiz. İ oluyor yoksa muayene ücreti alınıyor mu?
Dondurulmuş embriyonuz mu var yoksa tekrar sıfırdan mi başladınız probleminiz neydiSelam kızlar nasılsınız..benim iki ay önce nagatifle sonuçlanmıştı ilk transferim. İkinci adetim dün başladı bugün ultrason kontrolümü yaptırdım ve başladım estrofem e bakalım bu sefer kabuşabilecek miyim bebeğime
Ben muayene ücreti ödemedim , başlamadan önce gittiğim ön görüşmede de başlayacağım zamanda ayrıca bi muayene ücreti ödemedim, ama ilkinde laparaskopi kararı alındı ikincisinde tüp bebek belki ondandır nasılsa tedavi olacak diye..Merhaba ilk görüşme miydi? İlk ön görüşme ücretsiz. İ oluyor yoksa muayene ücreti alınıyor mu?
Dondurulmuş embriyom var bende pkos var eşimde problem yokDondurulmuş embriyonuz mu var yoksa tekrar sıfırdan mi başladınız probleminiz neydi
Ahh bu insanlar. İyilikten çok kötülükleri dokunuyor.Bu kadar çevre baskısı varken mümkün değil
Hayırlı olsun inşşalah naturel transfer olmayacak mıydı. DondurulmuşlardanSelam kızlar nasılsınız..benim iki ay önce nagatifle sonuçlanmıştı ilk transferim. İkinci adetim dün başladı bugün ultrason kontrolümü yaptırdım ve başladım estrofem e bakalım bu sefer kabuşabilecek miyim bebeğime
Sağol canım. Hayır ben pkos olduğum için yumurtam büyüyüp çatlamıyor naturel yapamıyorlarHayırlı olsun inşşalah naturel transfer olmayacak mıydı. Dondurulmuşlardan
Bütün yumurtalar aynı olmaz ki benim 20 mm 18mm 17 mm 16 mm oluyordu ama söyle mesala 3 tane 20 mm 3 tane 18 mm 3 tane 17 mm 2 tane 16 mm 1 tane 15 mm benim bildiğim kadariyla 10 mm üzerindeki yumurtalar iyi demekti 10 mm altındakileri saymiyorlar zaten size söylenen 10 yumurta ama daha fazla oluyor küçükler sayılmıyor o yuzden kasik ağrısı artıyor hem yumurta çoğalıyor hem büyüyorlar diye normal bir durum korkmayınBugün kontrolüm vardı 20 mm de 10 mm de yumurta vardı, ilaca devam ediyorum,kaşıklarımda ağrı var, sizde de böyle düzensiz büyüme olmuş muydu,
Tabiki gelişenler olur yumurtalarınıza bağlı toplam kaç yumurtanız olmuş doktor söyledi mi hiç üzülmeyin kaliteli olsun az olsun öz olsunBende de 20 var en yüksek kademeli 9 s kadar iniyor altında da vardır sanırım, bu kötü bişey mi diye düşündüm, bazısı gelişirken bazısı gelişmemiş gibi , bu durumda bi gün daha bekleyince gelişenler bozulmaz mı,
Tup bebek 8.750 tl ilaçlar 2.000_3.500 tl arası raporunuz varsa 1000 indirim oluyor ama siz rapor alamazsınız diye biliyorum çünkü 1 tane çocuğunuz var Allah bağışlasın Aşılama da 2600 tl ilaçlar haricMerhaba arkadaşlar. Bizde bu hafta Günseli Hanım a randevu alacağız. 1 oğlum var. 2.çocuğu istiyoruz olmuyor. Tüp brbek ve aşılama fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Toplamı söylemedi, salı ya da Çarşamba toplanır dedi.Tabiki gelişenler olur yumurtalarınıza bağlı toplam kaç yumurtanız olmuş doktor söyledi mi hiç üzülmeyin kaliteli olsun az olsun öz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?