- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım siz yarin görüşmeye gidecektiniz galiba semra hocayla o zaman size tam bilgi verirler hiç problem etme oradaki hemşirelere sor ilaç eğitimi verildiği zaman çok yardımcı oluyorlar ben hemen hemen Her şeyi sordum hiç suratları bile düşmeden cevap verdiler sonuçta daha once 2 defa denedik ama burdaki sistem çok güzeldi çok beğendim ilk girince burada nasıl yapicam diye tereddute girdim o kadar kalabalikti ki onun verdiği bir olumsuz düşünceydi sonra bir baktım ki çok güzel bir sistemleri var her konuda yardımcı oluyorlarRica edeceğim bakalım ne diyecekler. Neden yazmıyorlar ki sonuçta hakkımız var ve hakkımızdan kullanacağız. Yazmasalar da alırım ne yapayım.
Evet canım bende aklıma gelenleri hep sordum. Gönül hanımın hemşiresi yardımcı oldu. Gönül hanımda aklınıza takılan birşey varsa sorun lütfen demişti ama herşeyi anlatıyorlar birşey kalmıyor eşimin pek bileğisin olmadığı için gönül hanım eşime embriyo dondurmayı ohss riskini falan tane tane anlatmıştı :)Canım siz yarin görüşmeye gidecektiniz galiba semra hocayla o zaman size tam bilgi verirler hiç problem etme oradaki hemşirelere sor ilaç eğitimi verildiği zaman çok yardımcı oluyorlar ben hemen hemen Her şeyi sordum hiç suratları bile düşmeden cevap verdiler sonuçta daha once 2 defa denedik ama burdaki sistem çok güzeldi çok beğendim ilk girince burada nasıl yapicam diye tereddute girdim o kadar kalabalikti ki onun verdiği bir olumsuz düşünceydi sonra bir baktım ki çok güzel bir sistemleri var her konuda yardımcı oluyorlar
Cnm sendede kalitesizlik var dimi sana nasıl bir yol izleyeceklerCanım siz yarin görüşmeye gidecektiniz galiba semra hocayla o zaman size tam bilgi verirler hiç problem etme oradaki hemşirelere sor ilaç eğitimi verildiği zaman çok yardımcı oluyorlar ben hemen hemen Her şeyi sordum hiç suratları bile düşmeden cevap verdiler sonuçta daha once 2 defa denedik ama burdaki sistem çok güzeldi çok beğendim ilk girince burada nasıl yapicam diye tereddute girdim o kadar kalabalikti ki onun verdiği bir olumsuz düşünceydi sonra bir baktım ki çok güzel bir sistemleri var her konuda yardımcı oluyorlar
Canım kalitesizliği ben kendi kendime dusundum semra hoca muayenede kaliteli gözüküyorlar dedi geçen ay klomen kullandirmisti doktor kist olmuş onun normal olarak erimesini bekliyoruz AMH 3.14 çıkmıştı bu sonuc yasima gore cok iyi cikmis bizde spermden kaynaklı problem olduğunu düşündü semra hoca birde daha once ki tedavide yüksek dozla ilaç başlanmış onu söyledi bu sefer düşük dozla başlanacak görünürde bir problem yok gibi hayırlısı artıkCnm sendede kalitesizlik var dimi sana nasıl bir yol izleyecekler
Sen bi başla canım hemşireler ayrıntısı ile anlatıyorlar, mesaj geliyor cebine falan, takılırsan burdan da yardım ederizEvet iğnelerden bahsediyorum ne veriyorlarsa artık hepsini kastettim :)
Canım kalitesizliği ben kendi kendime dusundum semra hoca muayenede kaliteli gözüküyorlar dedi geçen ay klomen kullandirmisti doktor kist olmuş onun normal olarak erimesini bekliyoruz AMH 3.14 çıkmıştı bu sonuc yasima gore cok iyi cikmis bizde spermden kaynaklı problem olduğunu düşündü semra hoca birde daha once ki tedavide yüksek dozla ilaç başlanmış onu söyledi bu sefer düşük dozla başlanacak görünürde bir problem yok gibi hayırlısı artık
Evet yaşım 36 diğer merkezde 2 defa tup bebek denedik orada ilki 11 ikincisi 12 yumurtaydı ilkinde 2 embriyo 2.sinde 5 tane ama 5.gune gitmiyordu dondurulmuş yok şubatta nasip olursa memorialde başlayacağızSizinde yas 36 dydi sanirim, ama çok iyi yaşınıza göre. Benim 1.97, 4 sene evvelde buna yakındı 17 yumurta toplanmıştı yas benimde 36 buarada
Ya gerçek mi? Bizim drlar girmiyor mu? Melih beyde kim????Kızlar yumurta toplamada Melih bey olacak dediler, şimdi kendi Dr muz girmiyor anladığım, bilmediğimden soruyorum doktorlar girmiyor mu?
Saol canım beni hatırladığın için öncelikle teşekkür ediyorum sana mide bulantım ve tiksinmem var hiç bişey yiyemiyorum şimdi 9 haftalık oldu bu arada gebelik şekeri çıktı oğlumda da vardı zaten bunda da çıktı diyet uyguluyorum durumlar böyle canım tiksinme ve mide bulantısı geçse daha güzel olcak ama olsun bugünlere şükürler olsun sen nasılsınArkadaşım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Öyle mi olsun canım ya geçici bir durumdur inşallah en kısa zamanda kesilir bulantıların bebişin canı sağolsun :) bizim tranaferlerimiz birlikte olmuştu benimki tutsaydı ben de 9 haftalık olacaktım demek ki kısmet değilmiş.. Ben de iyiyim çok şükür ikinci transfer için estrofem kullanıyorum sanırım şubatın ilk haftasına denk gelecek transferim öyle bekliyorum canımSaol canım beni hatırladığın için öncelikle teşekkür ediyorum sana mide bulantım ve tiksinmem var hiç bişey yiyemiyorum şimdi 9 haftalık oldu bu arada gebelik şekeri çıktı oğlumda da vardı zaten bunda da çıktı diyet uyguluyorum durumlar böyle canım tiksinme ve mide bulantısı geçse daha güzel olcak ama olsun bugünlere şükürler olsun sen nasılsın
Anladım canım sağol bilgi içinSaklicennet Frida1kahlo kızlar yumurta toplamayı hep Melih bey yapıyor kendi doktorlarınız genelde transfere giriyorlar. Endişe etmeyin melih bey sürekli yumurta topladığı için çok deneyimli bu konuda
Ama ben özellikle bayan istiyorum ben yapacağız???Saklicennet Frida1kahlo kızlar yumurta toplamayı hep Melih bey yapıyor kendi doktorlarınız genelde transfere giriyorlar. Endişe etmeyin melih bey sürekli yumurta topladığı için çok deneyimli bu konuda
Hadi bakalım hayırlısı dularım seninle inşallah güzel haberlerini verirsin bize stres yapma o çok önemli benide haberdar edersen sevinirim allah rast getirsin işleriniÖyle mi olsun canım ya geçici bir durumdur inşallah en kısa zamanda kesilir bulantıların bebişin canı sağolsun :) bizim tranaferlerimiz birlikte olmuştu benimki tutsaydı ben de 9 haftalık olacaktım demek ki kısmet değilmiş.. Ben de iyiyim çok şükür ikinci transfer için estrofem kullanıyorum sanırım şubatın ilk haftasına denk gelecek transferim öyle bekliyorum canım
Sadece Melih bey toplama yapıyor işinde çok iyi.ama çok isterseniz ayarlanır diye düşünüyorumAma ben özellikle bayan istiyorum ben yapacağız???
Buna özen gösterirler mi? Sonuçta benim tercihim bu!
Kimi ayarlayacaklar ya işinde iyi olmayan biri gelirse of ya illa ters birşeyler olacak.Sadece Melih bey toplama yapıyor işinde çok iyi.ama çok isterseniz ayarlanır diye düşünüyorum
Bence kurcalama canım orasını anlıyorum tercihin öyle olabilir ama farklı bir Dr olacağını sanmam ve işleri tersine çevirmiş olursun, iyi bir merkez çünkü.Kimi ayarlayacaklar ya işinde iyi olmayan biri gelirse of ya illa ters birşeyler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?