Pkosu olmayan , yumurtaları kendiliğinden olması gerektiği gibi büyüyüp zamanında çatlayan ve dondurulmuş embriyosu olanlardan transfer yapılacak olanlara uygulanıyorBisey sorabilirmiyim natürel tedavi hangi hastalara uygulaniyor
Ben sorduğumda bana tek yumurtası olan ve fazla olma ihtimali olmayanlara demişti Dr. Ben ilaç almadan yapamaz mıyım diye sorduğumda hayır senin yumurtaların iyi çoğaltılabilir demişti.?Pkosu olmayan , yumurtaları kendiliğinden olması gerektiği gibi büyüyüp zamanında çatlayan ve dondurulmuş embriyosu olanlardan transfer yapılacak olanlara uygulanıyor
Naturel tedavi adetleri düzenli olanlara yapılıyor canımBisey sorabilirmiyim natürel tedavi hangi hastalara uygulaniyor
Adet döngüsü düzenli olup bi problemi olmayan bayanlara naturel transfer uygulanıyor diye biliyorum gönül hanım senin düzenli naturel olacak demişti banaBen sorduğumda bana tek yumurtası olan ve fazla olma ihtimali olmayanlara demişti Dr. Ben ilaç almadan yapamaz mıyım diye sorduğumda hayır senin yumurtaların iyi çoğaltılabilir demişti.?
İşte yazdığım gibi aynı şey seöylediğinizle. normalde hepimiz ilaç almadan 1 yumurtluyoruz. (2-3 tane bile olsa biri seçilip büyüyor vücudun kendi seyrinde ) . Pkosu olan arkadaşlar çok daha fazla yumurtluyor ama hepsi büyümüyor fazla yumurtlamaktan.Ben sorduğumda bana tek yumurtası olan ve fazla olma ihtimali olmayanlara demişti Dr. Ben ilaç almadan yapamaz mıyım diye sorduğumda hayır senin yumurtaların iyi çoğaltılabilir demişti.?
Arkadaş galiba benim gibi naturel tedaviyi mini tüp bebek sanmış olabilir bende ilk tedaviye başladığımda buradan duymuştum naturel transferi :) burada sağolsun arkadaşlar açıklamıştı. Mini tüp bebekte var olan yumurta toplanıyor sadece ilaç falan almadan o sanmıştım.İşte yazdığım gibi aynı şey seöylediğinizle. normalde hepimiz ilaç almadan 1 yumurtluyoruz. (2-3 tane bile olsa biri seçilip büyüyor vücudun kendi seyrinde ) . Pkosu olan arkadaşlar çok daha fazla yumurtluyor ama hepsi büyümüyor fazla yumurtlamaktan.
Sizin durumunuzda ise ilaç vererek çoğaltacaklar elde edilenleri toplayacaklar. İlk aşama bu. Bu durumda naturel yapamazlar. Ancak dondurulduktan sonra transfer aşamasına gelmiş olanlar naturel tedavi oluyor
Arkadaşım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda mıNaturel tedavi adetleri düzenli olanlara yapılıyor canım
Çok çok uzun zaman olmuş umarım hatırlıyorsunuzdur ve mesajımı görürsünüz. Bizimde haraketimiz çok düşük sizdeki bu %15lik haraket toplam haraketmiydi yani ileri haraket ve yerinde haraketli olarak mı yoksa sadece ileri haraketmiydi???Bizde iki sene önce tese olduğu zaman sayı 15 miyon falan vardı, morfoloji 0, haraketlilik % 1 Bu sene gittiğimizde sayı 5 milyon, morfoloji 2, haraketlilik 15% . O yüzden taze spermler imsi yöntemi ile seçildi.
Gonal f 200'le başladım, e2 sıçrama ile arttığı için doz düşürüldü, 75'le tamamladım. çok daha düşük doz kullanan arkadaş biliyorum. 25 yaşında 3 aşılama, 5 tüp bebek yaptırdı, sonuncuda ikizlerine kovuştu. Daha önce 20 küsür yumurta toplanırken, 5 yumurta tolandı, 5'i de 5.güne gitti.
Ne için ilaç yazıcak doktor canım eşin ya da sen tedavi mi olacaksınız tüp bebekten önceKızlar ilaçları dr ne zaman yazıyor ben ne zaman alacağım. Dr açıklama yapmadı. Ama drlar sonuçlar için bizzat aradı çok memnun kaldım umarım tedavi sürecinde de böyle ilgileniyorlardır.
İğne demek istedim tüp bebekte ne veriyorlarsa :))Ne için ilaç yazıcak doktor canım eşin ya da sen tedavi mi olacaksınız tüp bebekten önce
Adetin 2. Günü muayene olacaksın eğer herhangi bir kist vs engel bir durum yoksa iğneleri yazacak doktorun aynı gün alıp kullanmaya başlayacaksın. Sana ilaç ve dozunu mesajla bildirecek zaten hemşireler merak etme çok kolay tıkır tıkır ilerliyor herşeyİğne demek istedim tüp bebekte ne veriyorlarsa :))
İlk denemem olacak yanlış telaffuz etmiş olabilirim. :)
Bana adetin 2. Günü gelin dendi hem o gün gideceğim birde gün ne almam gerekiyorsa onları alacağım aynı gün de kullanmaya mı başlayacağım anlamadım.
Hımmm anladım adetle muayene nasıl olunacak merak ediyorum benim yoğun oluyor ortalığı batırmasam bari.Adetin 2. Günü muayene olacaksın eğer herhangi bir kist vs engel bir durum yoksa iğneleri yazacak doktorun aynı gün alıp kullanmaya başlayacaksın. Sana ilaç ve dozunu mesajla bildirecek zaten hemşireler merak etme çok kolay tıkır tıkır ilerliyor herşeybide zaten sabah randevu veriyorlar genelde. Zaman açısından sıkıntı olmuyor canım
İğnelerden mi bahsediyorsun canım anlamadım hangi ilaçKızlar ilaçları dr ne zaman yazıyor ben ne zaman alacağım. Dr açıklama yapmadı. Ama drlar sonuçlar için bizzat aradı çok memnun kaldım umarım tedavi sürecinde de böyle ilgileniyorlardır.
Adetinin 2.gunu gittiğinde ilaçları yaziyorlarKızlar ilaçları dr ne zaman yazıyor ben ne zaman alacağım. Dr açıklama yapmadı. Ama drlar sonuçlar için bizzat aradı çok memnun kaldım umarım tedavi sürecinde de böyle ilgileniyorlardır.
Muayene öncesi muhakkak lavaboya git canım faydası oluyor. Benimde yoğundu öyle rahat oluyor.Hımmm anladım adetle muayene nasıl olunacak merak ediyorum benim yoğun oluyor ortalığı batırmasam bari.Daha önce hiç adetli muayene olmadım da
Birde ben devlet raporu alacağım ilaçlarımı yazdırmak istiyordum nasıl olacak bilmiyorum eğitim araştırmada yazdırmaya çalışacağım rapordan yararlanmak için de ben bir daha gideceğim konuşurum bakalım nasıl yaparız.
Evet iğnelerden bahsediyorum ne veriyorlarsa artık hepsini kastettim :)İğnelerden mi bahsediyorsun canım anlamadım hangi ilaç
Rica edeceğim bakalım ne diyecekler. Neden yazmıyorlar ki sonuçta hakkımız var ve hakkımızdan kullanacağız. Yazmasalar da alırım ne yapayım.Muayene öncesi muhakkak lavaboya git canım faydası oluyor. Benimde yoğundu öyle rahat oluyor.
Artı ilaç kullanımı hakkında mesaj geliyor telefonuna ve hemşireler hastanede eğitim veriyorlar şakın stres yapma herşeyi akışına bırak. İğnelerin dozuna dikkat et sadece.
Raporu çıkarırsan devletten ilaçları alıp gelirsen iyi olur ama bi farkederlerse yazmazlar ilaçları. Bende doktordan rica etmiştim biz yazamayız demişti halbuki bir devlet hakkım daha vardı. Mecbur raporsuz aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?