- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Aslında dr un erkeği kadını olmaz ama bu farklı bir olay benim için ben başka gözle bakıyorum sonuçta bir evlat sahibi olacağız allahım nasip ederse inşallah. Gönül isterdiki doğal yoldan olsun. Eşlerinizle temas halinde bismillahla atalım çocuklarımızın tohumlarını ama olmadı. Ben de en azından işlemlerime bayan girsin istiyordum. O şekilde en azından içim rahat edecekti. Ben gönül hocayla konuşacağım. İnşallah anlayışla karşılar.Bence kurcalama canım orasını anlıyorum tercihin öyle olabilir ama farklı bir Dr olacağını sanmam ve işleri tersine çevirmiş olursun, iyi bir merkez çünkü.
Sizin sorununuz neydi? Genetiğe bakmadan nasıl genle alakalı olduğunu anlayabildi?Arkadaşlar dün gönül hanımla görüştük büyük ihtimal senin durumunun sebebi genetik ( ailemde kimse de böyle bir durum yok) ekzom sekaslama yapıla bilir sonucu bilirsiniz ama tedavisi yok sonuçta genlerin dedi yaptıran var mı aranız da ???
Canım o zaman başlamadan konuş belki hic sanmıyorum ama bir alternatif sunarlar sunmazlarsa bu sefer moralin bozulacak bu yolda stres olumsuz etkiliyor bu durumu yaşamış biri olarak nacizane fikrimAslında dr un erkeği kadını olmaz ama bu farklı bir olay benim için ben başka gözle bakıyorum sonuçta bir evlat sahibi olacağız allahım nasip ederse inşallah. Gönül isterdiki doğal yoldan olsun. Eşlerinizle temas halinde bismillahla atalım çocuklarımızın tohumlarını ama olmadı. Ben de en azından işlemlerime bayan girsin istiyordum. O şekilde en azından içim rahat edecekti. Ben gönül hocayla konuşacağım. İnşallah anlayışla karşılar.
Öyle bir talebiniz varsa bildirirsiniz mutlaka bir çözüm bulurlarAma ben özellikle bayan istiyorum ben yapacağız???
Buna özen gösterirler mi? Sonuçta benim tercihim bu!
Sağol canım duların için teşekkür ederim tabiki haber veririmHadi bakalım hayırlısı dularım seninle inşallah güzel haberlerini verirsin bize stres yapma o çok önemli benide haberdar edersen sevinirim allah rast getirsin işlerini
Ben 4 defa opu oldum. Hepsini bayan doktor yaptı. İlk ikisini Sevinç hanım yapmıştı son ikisini Günseli hanım yaptı. Günseli hanım yoksa Gönül hanım oluyor o yapıyor. Yani hergün mutlaka opu yapan bir bayan doktor da oluyor özellikle bayan ekip isteyen hastalar için. Dosyana bunu not ettirmen lazım. Ama senin yarınki randevun Yücel beye değil miydi?Ama ben özellikle bayan istiyorum ben yapacağız???
Buna özen gösterirler mi? Sonuçta benim tercihim bu!
Bende çok takılırdım bu erkek doktor konusuna ama Yücel beyi tercih ettim opuya da Melih bey girdi ve çok rahat bi opu oldu. Daha öncekilere kıyasla tabi. Biz içimizden besmelemizi çekelim Rabbim büyük biliyor görüyor sıkıntımızı. Ayrıca opulara Günseli hanımın da girdiğini duymuştum burada bi kaç arkadaştan. Rabbim denk getirsinAslında dr un erkeği kadını olmaz ama bu farklı bir olay benim için ben başka gözle bakıyorum sonuçta bir evlat sahibi olacağız allahım nasip ederse inşallah. Gönül isterdiki doğal yoldan olsun. Eşlerinizle temas halinde bismillahla atalım çocuklarımızın tohumlarını ama olmadı. Ben de en azından işlemlerime bayan girsin istiyordum. O şekilde en azından içim rahat edecekti. Ben gönül hocayla konuşacağım. İnşallah anlayışla karşılar.
Evet canım normal de gönül hanım ama o yok Yücel beyi de çok meht ettiler o yüzden aldım opu ve transfer sürecinde özellikle bayan istememin nedeni var :)Ben 4 defa opu oldum. Hepsini bayan doktor yaptı. İlk ikisini Sevinç hanım yapmıştı son ikisini Günseli hanım yaptı. Günseli hanım yoksa Gönül hanım oluyor o yapıyor. Yani hergün mutlaka opu yapan bir bayan doktor da oluyor özellikle bayan ekip isteyen hastalar için. Dosyana bunu not ettirmen lazım. Ama senin yarınki randevun Yücel beye değil miydi?
Bunu duyduğuma çok sevindim. Opuları başarılı oluyor değil mi? Ohss riskim var toplama da sorun oluyor mu?Ben 4 defa opu oldum. Hepsini bayan doktor yaptı. İlk ikisini Sevinç hanım yapmıştı son ikisini Günseli hanım yaptı. Günseli hanım yoksa Gönül hanım oluyor o yapıyor. Yani hergün mutlaka opu yapan bir bayan doktor da oluyor özellikle bayan ekip isteyen hastalar için. Dosyana bunu not ettirmen lazım. Ama senin yarınki randevun Yücel beye değil miydi?
Ohss riski için önlem iğne aşamasında alınıyor. Düşük doz başlanıp sıkı takip ediliyor kan ve ultrason ile. Benimkilerde ben herhangi bir sorun yaşamadım. Ama benim ohss riskim yoktu yumurta sayım normal olduğu için.Bunu duyduğuma çok sevindim. Opuları başarılı oluyor değil mi? Ohss riskim var toplama da sorun oluyor mu?
Toplam haraketlilik oranıydı. İleri haraketlilik 2%. Hiç ileri haraketlilik olmadığı da olmuştu. Daha önce denediyimiz merkezde hiç haraketlilik yok diye eşimden amelyatla sperm toplanmışdı. Ancak Memorialde taze sperm kullandılar.Çok çok uzun zaman olmuş umarım hatırlıyorsunuzdur ve mesajımı görürsünüz. Bizimde haraketimiz çok düşük sizdeki bu %15lik haraket toplam haraketmiydi yani ileri haraket ve yerinde haraketli olarak mı yoksa sadece ileri haraketmiydi???
Canim sordugun icin teşekkür ederim evet 4 ocakta 39+0 sezaryen ile oğluma kavuştum darısı tum isteyen bekleyenlerin başına@Turuncu pembecycas @Evrem1992 @Defnekuzuu bi kaç arkadaş daha vardı...
Kızlar naptınız Doğum yaptınız mı ? Sayfamızın umut kaynaklarıRabbim hepimize nasip etsin sağ Salim
MâşâAllah canım gözünaydın darısı hepimize olsun İnşâAllahCanim sordugun icin teşekkür ederim evet 4 ocakta 39+0 sezaryen ile oğluma kavuştum darısı tum isteyen bekleyenlerin başına19 günlük oldu
Yücel bey gördüğüm en iyi doktorlardan,nazik,naif her işlem öncesi özür dileyerek işlem yapıyor,mesleğinde profesyonel bence.Evet canım normal de gönül hanım ama o yok Yücel beyi de çok meht ettiler o yüzden aldım opu ve transfer sürecinde özellikle bayan istememin nedeni var :)
Maşallah çok iyi ama niye 30 degil demenize çok guldum çok hoşuma gittiBugün opu oldu,10 tane toplanmış,kontrollerde çok sayıyorlardı, aneztesi etkisi ile ağlamışım niye otuz değil diye:)
Aslında dr un erkeği kadını olmaz ama bu farklı bir olay benim için ben başka gözle bakıyorum sonuçta bir evlat sahibi olacağız allahım nasip ederse inşallah. Gönül isterdiki doğal yoldan olsun. Eşlerinizle temas halinde bismillahla atalım çocuklarımızın tohumlarını ama olmadı. Ben de en azından işlemlerime bayan girsin istiyordum. O şekilde en azından içim rahat edecekti. Ben gönül hocayla konuşacağım. İnşallah anlayışla karşılar.
Amh düşüklüğü var 6 tedavi ama genel de tedavim az yumurta olgun olmadı için iptal oluyor döllenme gerçekleşmiyorSizin sorununuz neydi? Genetiğe bakmadan nasıl genle alakalı olduğunu anlayabildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?