Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar dün gönül hanımla görüştük büyük ihtimal senin durumunun sebebi genetik ( ailemde kimse de böyle bir durum yok) ekzom sekaslama yapıla bilir sonucu bilirsiniz ama tedavisi yok sonuçta genlerin dedi yaptıran var mı aranız da ???

Bence kurcalama canım orasını anlıyorum tercihin öyle olabilir ama farklı bir Dr olacağını sanmam ve işleri tersine çevirmiş olursun, iyi bir merkez çünkü.
Aslında dr un erkeği kadını olmaz ama bu farklı bir olay benim için ben başka gözle bakıyorum sonuçta bir evlat sahibi olacağız allahım nasip ederse inşallah. Gönül isterdiki doğal yoldan olsun. Eşlerinizle temas halinde bismillahla atalım çocuklarımızın tohumlarını ama olmadı. Ben de en azından işlemlerime bayan girsin istiyordum. O şekilde en azından içim rahat edecekti. Ben gönül hocayla konuşacağım. İnşallah anlayışla karşılar.

Sizin sorununuz neydi? Genetiğe bakmadan nasıl genle alakalı olduğunu anlayabildi?

Canım o zaman başlamadan konuş belki hic sanmıyorum ama bir alternatif sunarlar sunmazlarsa bu sefer moralin bozulacak bu yolda stres olumsuz etkiliyor bu durumu yaşamış biri olarak nacizane fikrim

Ama ben özellikle bayan istiyorum ben yapacağız???
Buna özen gösterirler mi? Sonuçta benim tercihim bu!
Ben 4 defa opu oldum. Hepsini bayan doktor yaptı. İlk ikisini Sevinç hanım yapmıştı son ikisini Günseli hanım yaptı. Günseli hanım yoksa Gönül hanım oluyor o yapıyor. Yani hergün mutlaka opu yapan bir bayan doktor da oluyor özellikle bayan ekip isteyen hastalar için. Dosyana bunu not ettirmen lazım. Ama senin yarınki randevun Yücel beye değil miydi?

Bende çok takılırdım bu erkek doktor konusuna ama Yücel beyi tercih ettim opuya da Melih bey girdi ve çok rahat bi opu oldu. Daha öncekilere kıyasla tabi. Biz içimizden besmelemizi çekelim Rabbim büyük biliyor görüyor sıkıntımızı. Ayrıca opulara Günseli hanımın da girdiğini duymuştum burada bi kaç arkadaştan. Rabbim denk getirsin

Evet canım normal de gönül hanım ama o yok Yücel beyi de çok meht ettiler o yüzden aldım opu ve transfer sürecinde özellikle bayan istememin nedeni var :)

Bunu duyduğuma çok sevindim. Opuları başarılı oluyor değil mi? Ohss riskim var toplama da sorun oluyor mu?

Bunu duyduğuma çok sevindim. Opuları başarılı oluyor değil mi? Ohss riskim var toplama da sorun oluyor mu?
Ohss riski için önlem iğne aşamasında alınıyor. Düşük doz başlanıp sıkı takip ediliyor kan ve ultrason ile. Benimkilerde ben herhangi bir sorun yaşamadım. Ama benim ohss riskim yoktu yumurta sayım normal olduğu için.

Toplam haraketlilik oranıydı. İleri haraketlilik 2%. Hiç ileri haraketlilik olmadığı da olmuştu. Daha önce denediyimiz merkezde hiç haraketlilik yok diye eşimden amelyatla sperm toplanmışdı. Ancak Memorialde taze sperm kullandılar.

Evet canım normal de gönül hanım ama o yok Yücel beyi de çok meht ettiler o yüzden aldım opu ve transfer sürecinde özellikle bayan istememin nedeni var :)
Yücel bey gördüğüm en iyi doktorlardan,nazik,naif her işlem öncesi özür dileyerek işlem yapıyor,mesleğinde profesyonel bence.

Bayan dr ayarlarlar merak etme herkes işinin ehli orada için aha olsun . Ameliyat hemşireleri de hep bayan sıkıntı yapma . Tedavi sürecini etkilemesin rahat ol .

Arkadaşlar bugün Yücel bey ve Semra hanımla da görüştüm. Çok şükür çok büyük problem olmadığını söylediler. İlk tedavimiz normal olacak eğer ki ters giden birşeyler olursa döllenme problemi gibi. Kaliteli embriyo oluşmazsa tesa ile sperm alınıp tekrar denenebilirmiş ama şu aşamada yeterli sperm ve yumurta olduğu içim normal süreç işleyecek. Üroloji ile görüşme olmayacak gerek yokmuş :)
Yücel beye gelecek olursak çok beğendim gönül hocanın değinmediği şeylere değindi. Ben pco hastası olduğum için pıhtılaşma testi istedi genelde pcolular da görünme riski fazlaymış. Önlemimizi baştan alalım dedi. Birde başka bir test daha istedi normalde 3 ayda falan çıkan bir testmiş. Onu memorial da verdim. Bunlardan gönül hanım bana bahsetmemişti. İyi ki Yücel beye de gitmişim diyorum. Ve çok pozitif konuştu senin yumurtan çok belki de 10 tane donduracağız dedi. Bir aile kurmanıza yeter dedi. Eşinin çok aşırı bir sorunu yok sperm de yeterli canınızı sıkmayın dedi.
Semra hoca da uzun zamandır bu kadar yüksek amh görmedim dedi. İlaç dozu hakkında 125 dedi ama ben yeni olduğum için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…