Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok güzel haberler bunlar gözün aydın
125 ilaç en düşük dozlardan diyebiliriz

Gözünüz aydın canim çok güzel inşallah herşey yolunda gidecek

Çok güzel haberler bunlar gözün aydın
125 ilaç en düşük dozlardan diyebiliriz
Allah razı olsun. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Çok tedaviler geçirmişsiniz bizim ilk olacak.
Bu arada siz antioksidan kullandınız mı muhakkak kullanın. Astaksantin acai resveratrol q10 muhakkak deneyin ben 2 ay kullandım ve çok ama çok faydasını gördüm bence benim amh değerimin bu denli yüksek çıkmasını ona borçluyum. Muhakkak deneyin. Ben lifetime resveratrol q10 acai bitkisel kapsülünü kullanmıştım. Astalife teatrio da var ama ben lifetime tercih ettim.

Canım çok şükür benim bir kızım oldu 4 aylık şuan . Bakıyorum siteye de fırsat buldukça omepa q10 kullanmıştım bende

Bu söylediğiniz vitaminler ne için kullandın acaba ben kaliteli olsun az yumurtam astalife kullanmaya başladım gönül hanım önerdi başka yanında ne kullanabilirim bilmiyorum

Bu söylediğiniz vitaminler ne için kullandın acaba ben kaliteli olsun az yumurtam astalife kullanmaya başladım gönül hanım önerdi başka yanında ne kullanabilirim bilmiyorum

Omepa q 10 saf arı sütü bal polen karışımı da kullanabilirsiniz. Prolaktin yüksek değilse kuru incir yiyin bol bol

O mesajı aslında size hitaben yazmıştım. :)
Size genle alakalı olabilir dendi değil mi? Öyle birşey hatırlıyorum. Bence resveratrol q10 acai karışım tableti kullanmalısın tedaviden önce. Birde ben polen bal çörekotu tarçın yiyorum sabahları. Bende bir problem görünmüyor ama ben önlem amaçlı kullanmıştım.

Ne güzel gözün aydın canım iniallah hamileliğe kadar sorunsuz bir şekilde tamamlarsın tedavini.. Amh kaç çıktı

Ne güzel gözün aydın canım iniallah hamileliğe kadar sorunsuz bir şekilde tamamlarsın tedavini.. Amh kaç çıktı
9.2 çıktı. 20/30 tane yumurta var gibi birşey dedi bugün ki görüntüde. Eşimin morfoloji 0 ve haraketsizlik var inşallah dediği gibi çok embriyo oluştururuz ve dondururuz.

MâşâAllah canım gözünaydın darısı hepimize olsun İnşâAllah
kanaryam merhabalar cnm nasıl gidiyo hamilelik ben18.haftadayım halen düzelemedim mide yanması olayı henüz geçmedi tükrük salgımın azalması o hiç olmadı zaten şikayetlenmekte istemiyorum ama çok üzülüyorum halime bu haftaya geldim halen kötüyüm ben de mi bi anormallik var acaba balayına henüz geçemedim sanki hiç geçemeyecekmiş gibi hissediyorum artık

Bende aynıyım canım. 7/24 yatıyorum. Hergün bulantı ilacı içiyorum. Ben alıştım artık yaşam tarzım oldu senelerce beklemişiz hep diyordum bi hamile kalayım herşeye razıyım diye :) Rabbim İnşâAllah rahat hamilelik nasip etsin diğer arkadaşlara tedavi aşamasındakilere sonuç bekleyenlere hayırlı haberler nasip etsin yüce mevlam Hamile kalanlarımıza da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizi selamete çıkarsın

Seninki de çok iyiymiş evet pco varmış
Kaç yumurtan oluştu? Başladınız mı tedaviye bilmiyorum ama merak ettim.
21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tane 5.gün embriyom oldu canım. İlk transferim 3 ay önce oldu ama tutmadı şubatta ikinci transferim var hayırlısıyla

21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tane 5.gün embriyom oldu canım. İlk transferim 3 ay önce oldu ama tutmadı şubatta ikinci transferim var hayırlısıyla
13 tane 5. Gün çok iyi muhakkak aralarında sana evlat olacak olan vardır. Rabbim hayırlı etsin. Darısı başıma inşallah. İnşallah benimde 5. Güne giden embriyorlarım olur inşallah.

13 tane 5. Gün çok iyi muhakkak aralarında sana evlat olacak olan vardır. Rabbim hayırlı etsin. Darısı başıma inşallah. İnşallah benimde 5. Güne giden embriyorlarım olur inşallah.
İnşallah canım bakalım kısmetimizde ne var.. Senin de çok embriyon olur çok yumurtan olacağı için merak etme

İnşallah canım bakalım kısmetimizde ne var.. Senin de çok embriyon olur çok yumurtan olacağı için merak etme
Ama bizde sorun eşimde ya. Daha spermlerin içini bilmiyoruz. Semra hanım da öyle dedi. Şimdi bir bakacağız dedi. Görünen yüzü iyi ama görünmeyen yüzü nasıl. :) rabbim nasıl uygun gördüyse artık tevekkül ediyorum çünki çok uğraştım elimden geldiği kadar.
Bu arada sende de pco var bu yüzden ekstra testler istediler mi? Benden istediler trombofili mi ne onu da istediler birkaç birşey daha. Çok sevindim ne varsa görelim önlemimizi alalım.

Eşinde nasıl bir problem var canım sperm sayısı mı az morfolojide mi sıkıntı var? Evet benden de bayağı istediler bem devlet hastanesinde yaptırdım bir kısmını 10 tüp kan alındı baygınlık geçirdim zaten kansızım trombofili panelini mamorial da yaptırdım o pıhtılaşma testi zaten temiz çıktı şükür. Diğer testlerim de öyle. İlk transfer olumsuz olunca yücel hoca kromozom testi de istedi dün çıktı sonucu o da temizmiş hem eşimin hem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…