Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amh kaç cnm senin
2 buçuk sene önce 0,81. Çıkmıştı amh ama o zamanlar 4 yumurta oluyordu tabi bir tanesi dölleniyordı yarısı da boş çıkıyordu. Bir ay önce tedavi oldum 2 yumurta oluştu biri boş diğeri şekil bozukluğu vardı 3. Güne zor gitti oda 6 hücreli transfer ama olmayacağı kesin gibi gözüküyordu ama allahtan Ümit kesilmez diye transfer ettik. Hem amh düşüklüğü, hem şekil bozukluğu, bende kalitesizlik var

Benim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm

Amin canım inşllh Allahım herkesin yardımcısı olsun. Biz de bi an önce iyi olalım da artık bebeğimize daha iyi bakalım malum henüz daha iştahım açılmış değil bu duruma daha çok üzülüyorum. İnşllh sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almak nasip olur.

Amin canım bebeklerde sağlıkla gelsin Rabbim hayırlısı ile bizede anneliği tattırsın.

Bizde sperm sayısı iyi ama haraketsizlik çok yüksek. %91 haraketsizlik var.
Benim de kan sınırda bakalım ben nasıl atlatacağım. Bizde bir testi memorialda verdim 3 ayda anca çıkıyormuş dışarıda o yüzden merkezde yaptırdım. Eğitim araştırmada randevum var bakalım inşallah paneli orada yaptırabilirim memorial 1300 tl fiyat verdi. Fiyat çok sorun olmasa da ilk denemem olacak başarı sonucuna göre diğer tedavilere hazırlık yapıyorum ama inşallah ilkinde olur.

Amh çok yüksek çıkması çok da iyi değil diye biliyorum.o zaman üzülmeyeyim

Amh çok yüksek çıkması çok da iyi değil diye biliyorum.o zaman üzülmeyeyim
Sizin kaç çıktı bilmiyorum ama önemli olan ilaç dozu. İlaç dozu belirliyor yumurta kalitesini pco hastalarında. Okuduklarımdan bunu anladım. Kaldı ki 13/16/18 bile çıkanlar varmış ve hamile kalmışlar. Buna bence çok takılma. Sağlıklı beslen antioksidan al vs bunlarda yumurta kalitesini belirliyor ama siz galiba toplama aşamalarını falan geçtiniz.

Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin

Evet canım hepsini geçtim PCo olmak benim için çok iyi.çümkü fazla yumurta oluyor ama kalitesiz olur diye korkmuştum kalitesiz olmuyor o zaman .buna çok sevindim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Evet canım hepsini geçtim PCo olmak benim için çok iyi.çümkü fazla yumurta oluyor ama kalitesiz olur diye korkmuştum kalitesiz olmuyor o zaman .buna çok sevindim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah. Transfer oldunuz mu? Kaç embriyonuz 5. Güne geldi?
Bende en çok döllenme aşamasını merak ediyorum. Sperm faktörümüz olduğu için. Yücel hoca bir aile kurmaya yetecek kadar embriyonuz olur dedi bu bile beni çok sevindirdi. İnşallah olur.

Benim genetik sorunum var o yüzden genetiğe gidiyor ve sağlıklı gelen az oluyor.sizin olur merak etmeyin en zoru genetik

Benim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm

2.60 kalitesiz olduğu anlamına gelmezki. Benim 1.97 'di 4 sene evvel ozaman 17 yumurta toplandi ,5. Gune 4 embriyom geldi, 2 si transfer bir kizim oldu sukur. Ondan kalan 2 domusu denedim suan ikizlere hamileyim rabbim insallah devamını getirir. Yanı toplanan yumurta sayılarım kötü olmadi benim hiç bu amh ile.

Bu kadar yumurtadan neden 4 tane 5. Güne gitti. Az gibi geldi ama maaşallah bebişlerine :)

Cnm sagol içimi ferahlayın peki kaçıncı denemende kaldin hamile

Yurt dışına göndereceklermiş cnm adını bilmiyorum bende

Sizin değerlerde yeteri kadar sağlıklı sperm bulunacaktır. Tüp bebek için sağlıklı bir kaç tane gerekiyor. Senin eşinin değerine sahip birinde yüzlerce sağlıklı sperm bulunur. Hatta binlerce. İçin rahat olsun. Hiç haraketlilik olmadığında bile sağlıklı embriolar elde ediliyor. Bizde ileri haraketlilik hiç yoktu. Yerinde haraketlilik çok azdı. Yine de her seferinde kaliteli yumurtaların hepsi dölleniyordu ve embriolar 5.güne gidiyordu. Demem o ki, Yaratan dilediyse, bu usulle sağlıklı gebelik için gereken her şeye sahipsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…