Amh kaç cnm seninAmh düşüklüğü var 6 tedavi ama genel de tedavim az yumurta olgun olmadı için iptal oluyor döllenme gerçekleşmiyor
2 buçuk sene önce 0,81. Çıkmıştı amh ama o zamanlar 4 yumurta oluyordu tabi bir tanesi dölleniyordı yarısı da boş çıkıyordu. Bir ay önce tedavi oldum 2 yumurta oluştu biri boş diğeri şekil bozukluğu vardı 3. Güne zor gitti oda 6 hücreli transfer ama olmayacağı kesin gibi gözüküyordu ama allahtan Ümit kesilmez diye transfer ettik. Hem amh düşüklüğü, hem şekil bozukluğu, bende kalitesizlik varAmh kaç cnm senin
Benim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm2 buçuk sene önce 0,81. Çıkmıştı amh ama o zamanlar 4 yumurta oluyordu tabi bir tanesi dölleniyordı yarısı da boş çıkıyordu. Bir ay önce tedavi oldum 2 yumurta oluştu biri boş diğeri şekil bozukluğu vardı 3. Güne zor gitti oda 6 hücreli transfer ama olmayacağı kesin gibi gözüküyordu ama allahtan Ümit kesilmez diye transfer ettik. Hem amh düşüklüğü, hem şekil bozukluğu, bende kalitesizlik var
Bu arada cnm sen gen testi yaptıracağını söylemiştin benimde genlerim de bir sıkıntı olduğunu söylediler büyük ihtimal ama benim de annemle babam kuzen gen testinin ismine ne dediler ve Memorial de mi yaptıracaksın?Benim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm
Amin canım inşllh Allahım herkesin yardımcısı olsun. Biz de bi an önce iyi olalım da artık bebeğimize daha iyi bakalım malum henüz daha iştahım açılmış değil bu duruma daha çok üzülüyorum. İnşllh sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almak nasip olur.Bende aynıyım canım. 7/24 yatıyorum. Hergün bulantı ilacı içiyorum. Ben alıştım artık yaşam tarzım oldu senelerce beklemişiz hep diyordum bi hamile kalayım herşeye razıyım diye :) Rabbim İnşâAllah rahat hamilelik nasip etsin diğer arkadaşlara tedavi aşamasındakilere sonuç bekleyenlere hayırlı haberler nasip etsin yüce mevlamHamile kalanlarımıza da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizi selamete çıkarsın
Amin canım bebeklerde sağlıkla gelsin Rabbim hayırlısı ile bizede anneliği tattırsın.Amin canım inşllh Allahım herkesin yardımcısı olsun. Biz de bi an önce iyi olalım da artık bebeğimize daha iyi bakalım malum henüz daha iştahım açılmış değil bu duruma daha çok üzülüyorum. İnşllh sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almak nasip olur.
Bizde sperm sayısı iyi ama haraketsizlik çok yüksek. %91 haraketsizlik var.Eşinde nasıl bir problem var canım sperm sayısı mı az morfolojide mi sıkıntı var? Evet benden de bayağı istediler bem devlet hastanesinde yaptırdım bir kısmını 10 tüp kan alındı baygınlık geçirdim zaten kansızımtrombofili panelini mamorial da yaptırdım o pıhtılaşma testi zaten temiz çıktı şükür. Diğer testlerim de öyle. İlk transfer olumsuz olunca yücel hoca kromozom testi de istedi dün çıktı sonucu o da temizmiş hem eşimin hem benim
Amh çok yüksek çıkması çok da iyi değil diye biliyorum.o zaman üzülmeyeyimAllah razı olsun. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Çok tedaviler geçirmişsiniz bizim ilk olacak.
Bu arada siz antioksidan kullandınız mı muhakkak kullanın. Astaksantin acai resveratrol q10 muhakkak deneyin ben 2 ay kullandım ve çok ama çok faydasını gördüm bence benim amh değerimin bu denli yüksek çıkmasını ona borçluyum. Muhakkak deneyin. Ben lifetime resveratrol q10 acai bitkisel kapsülünü kullanmıştım. Astalife teatrio da var ama ben lifetime tercih ettim.
Sizin kaç çıktı bilmiyorum ama önemli olan ilaç dozu. İlaç dozu belirliyor yumurta kalitesini pco hastalarında. Okuduklarımdan bunu anladım. Kaldı ki 13/16/18 bile çıkanlar varmış ve hamile kalmışlar. Buna bence çok takılma. Sağlıklı beslen antioksidan al vs bunlarda yumurta kalitesini belirliyor ama siz galiba toplama aşamalarını falan geçtiniz.Amh çok yüksek çıkması çok da iyi değil diye biliyorum.o zaman üzülmeyeyim
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versinBizde sperm sayısı iyi ama haraketsizlik çok yüksek. %91 haraketsizlik var.
Benim de kan sınırda bakalım ben nasıl atlatacağım. Bizde bir testi memorialda verdim 3 ayda anca çıkıyormuş dışarıda o yüzden merkezde yaptırdım. Eğitim araştırmada randevum var bakalım inşallah paneli orada yaptırabilirim memorial 1300 tl fiyat verdi. Fiyat çok sorun olmasa da ilk denemem olacak başarı sonucuna göre diğer tedavilere hazırlık yapıyorum ama inşallah ilkinde olur.
Evet canım hepsini geçtim PCo olmak benim için çok iyi.çümkü fazla yumurta oluyor ama kalitesiz olur diye korkmuştum kalitesiz olmuyor o zaman .buna çok sevindim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızSizin kaç çıktı bilmiyorum ama önemli olan ilaç dozu. İlaç dozu belirliyor yumurta kalitesini pco hastalarında. Okuduklarımdan bunu anladım. Kaldı ki 13/16/18 bile çıkanlar varmış ve hamile kalmışlar. Buna bence çok takılma. Sağlıklı beslen antioksidan al vs bunlarda yumurta kalitesini belirliyor ama siz galiba toplama aşamalarını falan geçtiniz.
Amin inşallah. Transfer oldunuz mu? Kaç embriyonuz 5. Güne geldi?Evet canım hepsini geçtim PCo olmak benim için çok iyi.çümkü fazla yumurta oluyor ama kalitesiz olur diye korkmuştum kalitesiz olmuyor o zaman .buna çok sevindim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim genetik sorunum var o yüzden genetiğe gidiyor ve sağlıklı gelen az oluyor.sizin olur merak etmeyin en zoru genetikAmin inşallah. Transfer oldunuz mu? Kaç embriyonuz 5. Güne geldi?
Bende en çok döllenme aşamasını merak ediyorum. Sperm faktörümüz olduğu için. Yücel hoca bir aile kurmaya yetecek kadar embriyonuz olur dedi bu bile beni çok sevindirdi. İnşallah olur.
Allah yardımcımız olsun. Biz genetik testler yaptırmadık umarım bir problem yoktur.Benim genetik sorunum var o yüzden genetiğe gidiyor ve sağlıklı gelen az oluyor.sizin olur merak etmeyin en zoru genetik
Benim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm
Bu kadar yumurtadan neden 4 tane 5. Güne gitti. Az gibi geldi ama maaşallah bebişlerine :)2.60 kalitesiz olduğu anlamına gelmezki. Benim 1.97 'di 4 sene evvel ozaman 17 yumurta toplandi ,5. Gune 4 embriyom geldi, 2 si transfer bir kizim oldu sukur. Ondan kalan 2 domusu denedim suan ikizlere hamileyim rabbim insallah devamını getirir. Yanı toplanan yumurta sayılarım kötü olmadi benim hiç bu amh ile.
Cnm sagol içimi ferahlayın peki kaçıncı denemende kaldin hamile2.60 kalitesiz olduğu anlamına gelmezki. Benim 1.97 'di 4 sene evvel ozaman 17 yumurta toplandi ,5. Gune 4 embriyom geldi, 2 si transfer bir kizim oldu sukur. Ondan kalan 2 domusu denedim suan ikizlere hamileyim rabbim insallah devamını getirir. Yanı toplanan yumurta sayılarım kötü olmadi benim hiç bu amh ile.
Yurt dışına göndereceklermiş cnm adını bilmiyorum bendeBu arada cnm sen gen testi yaptıracağını söylemiştin benimde genlerim de bir sıkıntı olduğunu söylediler büyük ihtimal ama benim de annemle babam kuzen gen testinin ismine ne dediler ve Memorial de mi yaptıracaksın?
Peki sen bu merkeze giderken amh yaptirmadinmiBenim 2.60 ama yine kalitesiz görünüyor cnm
Sizin değerlerde yeteri kadar sağlıklı sperm bulunacaktır. Tüp bebek için sağlıklı bir kaç tane gerekiyor. Senin eşinin değerine sahip birinde yüzlerce sağlıklı sperm bulunur. Hatta binlerce. İçin rahat olsun. Hiç haraketlilik olmadığında bile sağlıklı embriolar elde ediliyor. Bizde ileri haraketlilik hiç yoktu. Yerinde haraketlilik çok azdı. Yine de her seferinde kaliteli yumurtaların hepsi dölleniyordu ve embriolar 5.güne gidiyordu. Demem o ki, Yaratan dilediyse, bu usulle sağlıklı gebelik için gereken her şeye sahipsiniz.Amin inşallah. Transfer oldunuz mu? Kaç embriyonuz 5. Güne geldi?
Bende en çok döllenme aşamasını merak ediyorum. Sperm faktörümüz olduğu için. Yücel hoca bir aile kurmaya yetecek kadar embriyonuz olur dedi bu bile beni çok sevindirdi. İnşallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?