Cnm sagol içimi ferahlayın peki kaçıncı denemende kaldin hamile
Bu kadar yumurtadan neden 4 tane 5. Güne gitti. Az gibi geldi ama maaşallah bebişlerine :)
Canım benim allah razı olsun. Bakalım neler olacak. İnşallah birsürü embriyolarım olur ve o embriyolar bana evlat olur.Sizin değerlerde yeteri kadar sağlıklı sperm bulunacaktır. Tüp bebek için sağlıklı bir kaç tane gerekiyor. Senin eşinin değerine sahip birinde yüzlerce sağlıklı sperm bulunur. Hatta binlerce. İçin rahat olsun. Hiç haraketlilik olmadığında bile sağlıklı embriolar elde ediliyor. Bizde ileri haraketlilik hiç yoktu. Yerinde haraketlilik çok azdı. Yine de her seferinde kaliteli yumurtaların hepsi dölleniyordu ve embriolar 5.güne gidiyordu. Demem o ki, Yaratan dilediyse, bu usulle sağlıklı gebelik için gereken her şeye sahipsiniz.
5 denemenizin hepsi memorialdamıydı?5. Denememde oldu sukur
Arkadaşlar eşleriniz sigara kullanıyor mu? Sigara kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Merak ettim.
Benim ki hala kullanıyor da
5 denemenizin hepsi memorialdamıydı?
Günde 2/3 tane içiyorum diyor ama bilmiyorum kaç tane içiyor. Bırakmayı denedi yapamadı. Sörf sigara yüzünden olmazsa çok üzülürüm ve çok kızarım. 15 senelik bir sigara geçmişi var zaten. Bırakmaya da niyeti yok.Keşke bıraksa( benim eşim kullanmıyor ama bir arkadaşımın eşi çok içerdi düzensiz uykusu vs vardı. Sperm kaynaklı da sorunları vardı ayrıntı bilmiyorum. Ona rağmen tüp bebekle hamile kaldı. Donmuşları da var. Biraz azaltsa en azından daha iyi olur. Maddi manevç yıpratıcı süreç zaten.
Günde 2/3 tane içiyorum diyor ama bilmiyorum kaç tane içiyor. Bırakmayı denedi yapamadı. Sörf sigara yüzünden olmazsa çok üzülürüm ve çok kızarım. 15 senelik bir sigara geçmişi var zaten. Bırakmaya da niyeti yok.
Beslenmesine ben dikkat ediyorum. Zaten sorun onda olduğu için o da dikkat ediyor hafta da 3 gün spor yapıyor. Emodex argımac e vitamini omega 3 keçiboynuzu incir kayısı ceviz vs gibi takviyeler alıyor. Allahım yardımcım olsun inşallah.Beslenmesine dikkat etsin bari. Düzenli uyku spor vs olabilir
Cnm senin başka merkezlerde transferin oldumu olduysa da kaçı dollendi kaçıncı gün embriyosu transferiYanı kötü değil aslında bazen 30 yumurtadan 1 tanede kalabiliyor aslında önemli olan sonuç, başta 2 transferden 2 kese gördük sonra biri kayboldu bir kizim oldu, şimdi 2 transferden 2 sininde kalp atışını duydum insallah sağlıkla devam eder. Bazen 5. Gune daha fazla embriyo geliyor hiç sonuç alınamayabiliyor nasip
Cnm senin başka merkezlerde transferin oldumu olduysa da kaçı dollendi kaçıncı gün embriyosu transferi
Peki sana neden olarak ilk başarısız denemelerinde yumurta kalitesizligimi dediler yumurta kaynaklimi dediler cnmBenim hikaye uzun aslında, kısacık anlatiyim. Ilk tedavim 17 yumurta doğru düzgün embriyom dahi olmadi bahceci umutta,gürgan klinik çok az ilaç 5 yumurta kimyasal gebelik yaşadım. Tekrar bahceci umut kac yumurta hatırlamıyorum suan ama ondada yüksekti 4 embriyo falan olusmutu, taze transfer negatif donmusta olan kimyasal gebelik
Sonra anlattım memorial denememi 17 yumurta 5. Gune 4 embriyo, bir kizim var şuan ikizlere hamileyim
Memorialde olmasını en çok imsi tekniğine bağlıyorum ben. Bahcecide icsi uygulamışlar, sonuçta toplanan yumurta belli en iyi spermleri seçmek çok önemli
Buarada çok net bir sorunumuzda yok
Peki sana neden olarak ilk başarısız denemelerinde yumurta kalitesizligimi dediler yumurta kaynaklimi dediler cnm
çok sağol cnm sabırla sorularımı cevapladığın için inşallah iyi haberler veririz Allah sağlıkla kucağına alırsın insallahBu tarz durumlarda direk yumurta yada sperm demiyorlar. Bende görünen bir sorun yok 2 defa rahim filmi, histereskobi laporoskobi herşey yaptırdım gayet iyiyim sözde ,düzenli adet goruyorum hatta kizimdan sonra emzirirken olan farketmedigim doğal gebeligimde oldu düştü. Ilk tedavi kötüydü sadece oda belkide o ayin sansi oyleydi çok sigara içiyorduk kari koca bıraktık sonrası.yani yumurta kalitesiz kimse demedi bana sadece önceki tedavilerde demekki bana uygun yöntemler uygulanmadi yada memorialin labaratuarı başarısı tabi en büyük etken
V
çok sağol cnm sabırla sorularımı cevapladığın için inşallah iyi haberler veririz Allah sağlıkla kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?