Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da pgt yapılacak Frida1kahlo benim 6.tedavim son 3 tedavide 6-7 embriyodan 5.güne 3 embriyor kalıyordu. İnşallah 5.güne kalır embriyo biraz korkuyorum nedense. Bizde de hiçbir sorun yok. 14 senelik evlilik ne bende be eşimde sorun yok kendi kendine hamilelik yok bir sürü tedavi biri kimyasal. Bu sebeple pgt şart dedi semra hanım.

Seni hergün mü çağırdılar muayeneye?

Bu öyle bir şey ki, Karar size ait. 10 taneden biri de sağlıklı gelebilir bu ihtimal üzerine hepsini göndermekte fayda olur. Bunun yanı sıra 10’da 10 sağlıklı da olabilir. Bu durumda göndermeye gerek olmaz. Bu sonucu bilemediğimiz için hep varsayımlardan gidilir. Amaç allah korusun negatif gelme ihtimalini en aza indirmek ya da şöyle söyleyeyim embriyodan kaynaklı sorunları en aza indirmek. Kimi geliyor genetiğe giden embryo tutmuyor kimi geliyor genetiğe gitmeyen tutuyor. Yolunuz açık olsun inşallah kalbinizi dinleyin

B BiYesilBiKahve canım beni hatırlarmısın bilmiyorum baya oldu yazmayalı zor günler gecirdim o yüzden uzak kaldım buralardan. Yeni gördüm hamile kalmışsın coook sevindim Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin inşAllah
cok bekledin cok mücadele ettin inşAllah sonu cok güzel olsun

Amin canım inşallah sağolasın, hatıeladım tabi ki. İnşallah bekleyen ugraşan herkes müjdesini bi gün alır

Sizin yaş kaçtı ve kaçıncı denemeniz daha once sordum mu hatırlamıyorum ama

Senin ne zaman gidicek canım ne aşamadasın şuan
an

Senin ne zaman gidicek canım ne aşamadasın şuan
an

Semra hoca mi pgt önerdi siz kendiniz mi yaptırmak istiyorsunuz bu arada maşallah embriyolariniz çok güzel ilerlemiş inşallah sağlıkla tutunurlar
Canım biz İki yıl kadar evvel ilk Semra hocaya gittik çocuğumuz olmuyor diye, rahim filmine bakarak tek tüpümün kapalı olduğu ben laparaskopi olmama geeewktiğini söylemişti oldum da , ameliyatı Semra hoca yaptı, bi buçuk yol bekledik bize altı ayda olmazsa gelin demişti, bir buçuk yıl sonra gittik tüp bebek gerekli artık dedi ve biz bunun üzerinden de zaman geçince epey kesin karar verip gittik aslında doğal yoldan olur diye çok bekledik olmadı, çünkü bilenen bir sorunumuz yok tek tüp dışında, şimdi gidince hiç Semra hanımı göremedik yücel bey bakıyor ve yaştan ötürü pgt o önerdi yaş 36.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…