Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sevinc hanım ayrılmış sanırım en son transferimi o yapmıştı şimdi kimi önerirsiniz bana?

Bugün başladım tedaviye bakalım. Gonal f 250 iu vuruyorum. Salı sabah kontrole çağırdılar. İnşallah her gün gel demezler gün aşırı giderim.
Merhaba hayırlı olsun canım İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende bu ay başladım ilk denemem ve bugün opu işlemim oldu. 2 günde bir çağırıyorlar, son günlerde yumurtaların durumuna göre peş peşe çağırabilirler

merhaba kızlar bugün opu işlemim oldu ilk denemem ve çok heyecanlıyım. Amh düşüklüğü sorunum var öncesinde spontan 3 kimyasal gebeliğim oldu. Sadece 3 yumurta toplandı bugün, yarın bilgi vermek için arayacaklar. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Herkese bol şanslar diliyorum

Canım benimde yaş 36 semra hocayla görüştük 2 aşılama 2 tup bebek serüvenimiz oldu 1 kimyasal gebelik var ilaç protokolumu ve oluşan embriyo fotoğrafıyla gittim bize önermedi o yuzden sordum

Yaş 36 olunca korktum bende yücel bey yapalım diyince tamam dedim, sağlıkla olur inşallah hepimizin, martı bulacak transfer.

Yaş 36 olunca korktum bende yücel bey yapalım diyince tamam dedim, sağlıkla olur inşallah hepimizin, martı bulacak transfer.
Biz şubatta başlayacağız canim gecen ay klomenle 2 tane kıstım oluşmuş onların erimesini bekliyoruz nasip artık sonucu güzel olsun mart olsun

eğer imkanınız var ise en az 5-6 tane gönderebilirsiniz. çünkü genelde zaten bir kısmı sağlıksız çıkabiliyor

Umut bey çok iyidir ve bilgili.ipek hanıma da muayene oldum o da çok iyiydi.muayene ederken her şeyi açıkladı ve çok kibar ben ikisini de sevdim.yücel bey de önceden doktorumdu o da iyiydi.memorialde iyi olmayan doktor yok bence.ben gönül rahatlığıyla gidiyorum.

merhaba kızlar,
Allah nasip ederse transferimize bir hafta kaldı.
pozitif sonuç alan arkadaşlar bu süreçte neler yediniz, neler içtiniz? tutunmayı kuvvetlendirecek öneleriniz var mı? bir de 12. gün rahim kalınlığı 7,5 sizce nasıl? nar suyu vs. içilebilir diye okumuştum biryerde içmeli miyim sizce?

Rahim duvarı kalınlığı biraz daha artması gerekiyor tutunması için o yuzden nar suyu çok faydalı günde 2 bardak içerseniz faydasını görürsünüz bebeğinizin tutunması için en önemlisi bol bol su içmeniz gerek en az 12 bardak havuç suyu için sabahları kahvaltıda peynir 2 yumurta salam sosis suçuk hariç herşey ananas yiyin kavrulmamış kabak çekirdeği 1 avuc günlük en az 2 bardak süt eğer süt icemiyorsaniz ayran icin bol bol c vitamini alın meyve tüketin özelliklede kabız olmamaya dikkat edin kuru kayısı sabah ac karna 2 tane tüketin yada bir bardak ilik suya aksamdan 2 tane kayisi atin sabah once suyu içip sonra kayisilari tuketin en az 10 adet badem 5 adet ceviz yiyin ve en önemlisi hareketsiz kalmayın sırf tutunsun diye yataktan cikmamazlik yapmayın çıkın yavaş yavaş yürüyün ama kendinizi yormadan yorulduğunuz yerde dinlenin beslenmeniz iyi olursa bol su tuketirseniz ve kabız olmazsanız allahın izniyle nasibi varsa tutunur ben bunları yaptigimda hamile kaldım fakat benimki kimyasal oldu nasibi yokmus

Dondurulmuş embriyo transferi için tedavi başladığım günden transfere iki gün kalaya kadar yaklaşık 20 gün taze nar aldım suyunu sıkıp sabah akşam bir bardak içtim rahim kalınlığı için transfer zamanı en son bakıldığında rahim kalınlığı 10.5 di tranfere kadar belki bir milim daha artmıştır onu bilmiyorum yemek içmeye gelince normal hayatımda her zaman nasıl besleniyorsam öyle beslendim esktra bile y yapmadım memorialde 2016 ilk tedavimde oğlum oldu şimdi 2 yaşında ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu hiç ara vermeden kalan son iki embriyom için kasım ayında tekrar tedaviye başladım şimdi 2.5 aylık hamileyim kızlar kusura bakmasın ben biraz kaderciyim allah nasip ederse oluyor nasipde yoksa ne yersen ye ister yat ne yaparsan yap olmuyor dua ve kadere rıza şükürler olsun inşallah bunuda sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almak nasip olur burdaki bütün arkadaşlardan güzel haberler alırız allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah rabbimin hazinesinde bol herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah dualarım hepimiz için

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer evladinizada hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah bende kaderciyim amenna ama kaderi tevekkulle taclandirip elinden geleni yapmak gerek bu yol hem maddi hem manevi yorucu siz ilk denemede olumluyu elde etmissiniz bende ilk tup bebekte sizin gibi ekstra hiçbişey yapmadim rutin hayatıma devam ettim ama ikincide riske atmadım bunları yaptim duamı yine hiç azaltmadim şimdiden bu söylediklerimi yine yapıyorum benim bağışıklık sistemim biraz zayıf tedbirimi alıp Allahtan gelenede tevekkül etmek gerek diye düşünüyorum sonuçta tedavi görüyoruz onlar vesile zaten Rabbim isterse normal yoldan da evlat verir buna kimse engel olmaz tedbir amaçlı tup bebek yaptırıyoruz yanında duamızı yapıyoruz 2 sene sırf dua ettim umreye gittim 20 gün dua ettim orda hangi arkadaşıma dua ettiysem çok şükür kabul oldu evlatları oldu ama bizim olmadi belki rabbim tedbirimi almadigim için vermedi amenna şimdi diyeceksin ki bunları yaptın noldu en azından çok şükür tuttu devam etmedi nasibi yokmus diyorum hayırlısı böyleymiş diyorum hep hayirlisini istedim cunku sizin evlatlarinizin nasibi varmış Rabbim onları esirgesin

Merhaba bizde de genetik hicbir sıkıntı yoktu başta biz de 6 taneden 3ünü yollayalım dedik sonra diğerlerine tekrar aynı işlem yapılması zormuş temkinli olalım dedik ve 6 tane yolladık sonuc 3 bozuk 3 sağlam geldi genetikten. Ben cok şaşırdım üzüldüm ama bana ilacla yumurta uyarıyoruz böyle sonuclar normal dedi yücel bey. Yaş faktörü desen ben de eşim de 26 yaşındayız. Eşim sigara içmez

Arkadaşlar merhaba ben bugün eğitim araştırma hastanesinden bir yazı aldım rapor için. Memorial bununla bana indirim uygular mı?
Üroloji dr verdi yazıyı. Tetkikler yapıldı falan belgeler toplandı direkt tüp bebek için verdi.

Ay hadi hayırlısıyla müjde gelsin önce senden sonra bizden:)

BUgün aradılar dört tane yollamayı tavsiye ediyoruz dediler kalanlar ne olacak dedim yarın haber vereceğiz dediler , isterseniz onları da yollarız dediler, onlar geriden geliyor anladığım, bana üç yollama bazen sıfır sonuç gelebiliyor dediler, canım sıkıldı,

Amin canım rabbim tez vakitte senin kucağını doldurdun benim memorialde ilk denememde tuttu ondan öncesinde kendi memleketimde yaptırdım iki defa olmadı allah hakkımozda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…