Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merkeze güven ne dedilerse onu yap 4 iyidir

Allah büyük gönlünü ferah tut. İnsan vesveseden ölecek gibi oluyor ama her şeyi en iyi şekilde yapıyoruz bir noktadan sonra yapılacak kalmıyor. Olumlu düşün inşallah hepsi güzel gelir ve ilk seferde olur. Peşinden geliyorum:))

Merhaba canım yazını okuyunca yazmak istedim
Benim de 13 yıl sonra Önce ALLAH'ın izni ile sonrada bu merkezin vesilesi ile oğluma kavuştum
13 yıl boyunca neler neler yaptık hepsini anlatsam roman olur
Eşimin 4. ameliyatı-benim ameliyat ve 3 tüp bebeği sığdırdık bu 13 yılın içine
1. negatif 2. kimyasal 3. pozitif oldu
1. tüp bebek öncesi bende umreye gitmiştim orda dua etmiştim
Hatta kurban bile kestirmiştik orda
Umre dönüşü 1. tüp bebek denemesi yaptık olmadı
2. denedik kimyasal gebelik oldu
Tek dediğim şey vakti saati gelmemiş oldu hep
3. tüp bebeği de umreye gittikten 3 yıl sonra denedik hamdolsun pozitif oldu
Demek istediğim duan mutlaka kabul olmuştur ama işte vakti saati gelmemiş demekki
Çünkü orada edilen dualar asla geri çevrilmez
Bize düşen sabır ve tevekkül sadece
İnşallah sende evladına kavuşanlardan olursun

Merkeze güven ne dedilerse onu yap 4 iyidir
inşallah hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz hepimiz bebişlerimzi kucağımıza alırız

Merhaba Pgt ile böyle bir istatistikleri var.

Aminnn insallah canim umreye gittiğimde 2 aylık evliydim çocuğum olmuyor diye düşünmüyordum ama çok dua ettim ordayken dua isteyen tüm arkadaşlarıma dostlarıma akrabalarına dua ettim çocuk isteyen herkesin çok şükür oldu demekki kendime ettiğim duamin vakti gelmemiş her zaman ettiğim dua hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin benim 3.denemem memorialde olacak inşallah benimde orda ilk denemede yavrularım olur aminnn

inşallah hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz hepimiz bebişlerimzi kucağımıza alırız
Strese girme canim Allahın izniyle nasibi varsa hepsi sağlıklı gelir zaten 4 tane saglikli hayirli evlatta yeterli birde bu sayfada o kadar çok okudum ki 1 tane embriyo kalmış o da tutunmuş sen şimdi elinden geleni yaptın bundan sonra yapacagin tevekkülunu yap ve duanı et bizlerde sans dua ediyoruz

Allah bebeğinizi size bağışlasın. Çok uzun bir yoldan geçmişsiniz. Meşakkatli ve yorucu olmuştur.
Bende 3 senedir bekliyorum hemen hemen ve ilk denemem olacak. Sizde ki sorun neydi?
Bizde erkek infertilitesi.

Kızlar bugün adetin 10.günü rahim kalınlığım 5.8 çıktı geçen ay böyle olmamıştı moralim biraz bozuldu. Nar suyu içmiştim geçen ay gerçekten etkisi varmış çok pişmanım yine içmediğim için.. Estrofem i 4 e çıkarttılar inşallah cumaya kadar kalınlaşır bu sırada nar suyu da içicem tabi. Kalınlaşır dimi bu şekilde

Kalınlaşır canim tedirgin olma rahat ol hem nar suyunu iç en az 2 bardak sabah akşam estrofem daha çabuk kalinlastiriyor zaten

Canım rahat ol stres yapma estrofem kalınlaştırıyor stres rahim kalınlığından daha kötü herşey güzel olacak allahın izniyle

Natural transfer olan arkadaşlar. Embriyolar kaçıncı gün transfer oldu?
Herkes de süreç aynı mı? Merak ettim.

Natural transfer olan arkadaşlar. Embriyolar kaçıncı gün transfer oldu?
Herkes de süreç aynı mı? Merak ettim.
Canım benimki 25 günde transfer oldu herkesde farkediyor benim yumurtam büyüdü belli büyüklüğe geldiğinde transfer tarihim belli oldu çatlatma iğnesi vurmadım yumurtamkendi kendine çarladı benimki tam naturel transfer oldu

Allah bebeğinizi size bağışlasın. Çok uzun bir yoldan geçmişsiniz. Meşakkatli ve yorucu olmuştur.
Bende 3 senedir bekliyorum hemen hemen ve ilk denemem olacak. Sizde ki sorun neydi?
Bizde erkek infertilitesi.

Amin rabbim herkesin yavrularını bağışlasın inşallah
Rabbim sizede nasip etsin inşALLAH
Yeri geldi üzüldük yeri geldi ayağa kalktık ama yılmadık yıkılmadık
Asıl sorun bizde de erkek infertilitesi yani eşim azosperm (sperm çıkışı yok, spermler ameliyat ile arandı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…