- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Aaaa ben görmemişim canım Çok sevindim anlatamam inşallah kat ve kat artar.
Ay ne güzel yılmamışsınız ve başarmışsınız. Şimdi daha da mutlu oldum. Güzel günler sizlerin olsun inşallah.Amin rabbim herkesin yavrularını bağışlasın inşallah
Rabbim sizede nasip etsin inşALLAH
Yeri geldi üzüldük yeri geldi ayağa kalktık ama yılmadık yıkılmadık
Asıl sorun bizde de erkek infertilitesi yani eşim azosperm (sperm çıkışı yok, spermler ameliyat ile arandı)
Cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Benim adet döngüm 32/33 günnolduğu için dedim acaba beklemezler mi yumurtamın büyüyüp çatlamasını ama demek ki bekliyorlar :)Canım benimki 25 günde transfer oldu herkesde farkediyor benim yumurtam büyüdü belli büyüklüğe geldiğinde transfer tarihim belli oldu çatlatma iğnesi vurmadım yumurtamkendi kendine çarladı benimki tam naturel transfer oldu
Yok yaptırmadım ben daha soğuk algınlığı ilacı icmistimTup bebeği geçen ay mi yaptirmistin canim ya da herhangi bir ilaç antibiyotik kullandın mi
Ben rahim kalınlığımı kastedttim canım sen beta anladın heralde :)Aaaa ben görmemişim canım Çok sevindim anlatamam inşallah kat ve kat artar.
Düzeldi mi yoksa rengi gala aynı mi soğuk algınlığı yapıda yapmış olabilirYok yaptırmadım ben daha soğuk algınlığı ilacı icmistim
Ben rahim kalınlığımı kastedttim canım sen beta anladın heralde :)
Evet canım Allah söyletti inşallah diyelim. Evet yaaa ben de diyorum ne ara transfer oldu da test yaptırdı. Yanlış alarm ama inşallah alıştırma olsun bir kaç hafta sonrası için.
Hangi tahlilleri istediler canimArkadaşlar benden istedikleri testleri ve trombofili panelini de devlette yaptırdım çok mutluyum :)
Pıhtılaşma ile ilgili bir çok test. Bir de pco olduğum için birkaç hormon testi falan.Hangi tahlilleri istediler canim
Canın iğne dedikleri çok ince uçlu ‘hiç hissermiyorsun, ip gibi, cesaretini topla yaparsın, ya da bi tanıdığın sana yapsın çok kolay.Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim inşallah benimde yarın tedavi sürecim başlicak yani iğnelere başlanacak gönül hanıma randevum var ama ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım bi fikrim yok. Bir de iğneleri biz kendimiz yapıcakmışız ama bnm öyle bi cesaretim yok kendi kendime yapamam bunun için de bi fikriniz var mı?
Daha önce ben hep derdim ki kendi kendime iğneyi asla yapamam baskasi yapsin acısada çok önemli değil ama kendime asla yapamam baskasinada yaparim iğneyi kendime yapma cesaretim yoktu eşim de yapamaz asla onunda iğne fobisi var iğneyi görünce bayılıyor sonra ilk zamanlar zorla yapiyordum buyuk konusmustum bunu cok iyi anladim sonrada artık hissetmiyordum çok kolay bir şekilde yapiyordum cesaretini topla kendin yap herkesten daha dikkatli yaparsin ya da esin yapsin Allah kolaylık versin inşallahCanın iğne dedikleri çok ince uçlu ‘hiç hissermiyorsun, ip gibi, cesaretini topla yaparsın, ya da bi tanıdığın sana yapsın çok kolay.
Yaaa çok sevindim hatırlıyorum sizi bizimde 8 aya girdik bende ayakta sallıyorummmMerhaba arkadaşlar, forumda hep yeni arkadaşlar var ama ben sürekli takip ediyorum ve görüyorum ki sperm konusu kafanıza takılmış.
Kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. Evliliğimizden 2 yıl sonrası çocuk sahibi olmayı istedik ve denemelere başladık. 6ay geçtikten sonra hala olmayınca nedenlerini araştırmaya başladık. Eşimin sperm sonuçları berbattı. Sayı, hareketlilik, morfoloji hepsi yerlerde. Yaklaşık 1sene tedavi gördük. Gitmediğimiz ürolog, kullanmadığımız vitamin bitkisel takviye kalmadı ama sonuçlar hiç değişmedi. Hatta gittiğimiz bir ürolog boşuna uğraşmayın bu değerlerle tüp bebek bile olmaz demişti. Çok üzüldük çok ağladık. Ama elden ne gelir. Memorialde tedaviye başladık. 10 yumurtadan sadece 5 tanesi döllendi. 5.güne sadece bir tane kaldı. 6.gün aradıklarında 2 tanesinin sonradan atak yaptığını ve embriyolarımızın 3e çıktığını söylediler. 1 transfer maalesef negatif sonuçlandı. 2. Kez transfer olduğumda hiç umudumuz yoktu 6.gün embriyosu olduğundan doktorlar bile çok ümit vermemişlerdi ama çok şükür o tutmaz denilen embriyomuzu şuan ayağımda sallıyorum uyusun diye. Size tavsiyem sakın umutsuzluğa kapılmayın, kaliteye sayılara falan takılmayın. Yeter ki rabbim nasip etsin olacak olduktan sonra her türlü oluyor. Hep dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip et diye. Allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inş.
Bende ikinizi hatirliyorum seninkide kızdi sanirimYaaa çok sevindim hatırlıyorum sizi bizimde 8 aya girdik bende ayakta sallıyorummm
Ben kullandım yanlış olabilir ama zaten stresli bi sürecti telefonda olmasa iyice depresyona girerdim heraldeTransferden sonra sağlıklı gebelik yasayan ve yavrusunu kucağına alan arkadaşlar transferden sonra telefon kullandınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?