Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay ne güzel yılmamışsınız ve başarmışsınız. Şimdi daha da mutlu oldum. Güzel günler sizlerin olsun inşallah.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Benim adet döngüm 32/33 günnolduğu için dedim acaba beklemezler mi yumurtamın büyüyüp çatlamasını ama demek ki bekliyorlar :)

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim inşallah benimde yarın tedavi sürecim başlicak yani iğnelere başlanacak gönül hanıma randevum var ama ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım bi fikrim yok. Bir de iğneleri biz kendimiz yapıcakmışız ama bnm öyle bi cesaretim yok kendi kendime yapamam bunun için de bi fikriniz var mı?

Canın iğne dedikleri çok ince uçlu ‘hiç hissermiyorsun, ip gibi, cesaretini topla yaparsın, ya da bi tanıdığın sana yapsın çok kolay.

Canın iğne dedikleri çok ince uçlu ‘hiç hissermiyorsun, ip gibi, cesaretini topla yaparsın, ya da bi tanıdığın sana yapsın çok kolay.
Daha önce ben hep derdim ki kendi kendime iğneyi asla yapamam baskasi yapsin acısada çok önemli değil ama kendime asla yapamam baskasinada yaparim iğneyi kendime yapma cesaretim yoktu eşim de yapamaz asla onunda iğne fobisi var iğneyi görünce bayılıyor sonra ilk zamanlar zorla yapiyordum buyuk konusmustum bunu cok iyi anladim sonrada artık hissetmiyordum çok kolay bir şekilde yapiyordum cesaretini topla kendin yap herkesten daha dikkatli yaparsin ya da esin yapsin Allah kolaylık versin inşallah

Transferden sonra sağlıklı gebelik yasayan ve yavrusunu kucağına alan arkadaşlar transferden sonra telefon kullandınız mi

Merhaba arkadaşlar.. ben de çok şükür Şubat adetimle dondurulmuş embriyo transferine başlayacağım. Naturel yani ilaçsız tedavi olacakmış.. estrofem bile yok bu şekilde transfer sürecini geçiren var mı acaba??

Yaaa çok sevindim hatırlıyorum sizi bizimde 8 aya girdik bende ayakta sallıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…