- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Çok şükür canım ya uzun bi sürenin ardından başla artık ameliyatin nasıl geçti inşallah embriyon içinde can bulurMerhaba arkadaşlar.. ben de çok şükür Şubat adetimle dondurulmuş embriyo transferine başlayacağım. Naturel yani ilaçsız tedavi olacakmış.. estrofem bile yok bu şekilde transfer sürecini geçiren var mı acaba??
Amin canım inşallah. Ameliyatım güzel geçti 6 ay bekledim sonra histeroskobi olmam gerekiyormuş yapışıklık oluşmuş ameliyattan sonra.histeroskobi oldum..2018 Nisa’n ayında embriyolarım dondurulmuştu neredeyse üzerinden bir sene geçecek ama olsun inşallah tutar beklediğime değer.eskilerden bi ben kaldım sanırım herkes ya hamile ya da Doğum yaptı inşallah benimde yüzüm güler..hepinizden dua bekliyorum..senin Doğum olmuş muydu nasıl gidiyorÇok şükür canım ya uzun bi sürenin ardından başla artık ameliyatin nasıl geçti inşallah embriyon içinde can bulur
Ay canım ben de seni hatırlıyorum nasılsın naptın yok erkekti ay nasıl özlemişim ya buraları msj görünce nasıl sevindimBende ikinizi hatirliyorum seninkide kızdi sanirim
iyiyim canım çok şükür demek erkekti allah bağışlasın bende arada girip bakıyorum ama yeni arkadaşlar var Rabbim yardımcıları olsunAy canım ben de seni hatırlıyorum nasılsın naptın yok erkekti ay nasıl özlemişim ya buraları msj görünce nasıl sevindim
Ne güzel çok sukur güzel geçmiş biliyorsun zaten aynı ameliyatı ve üzerine histereskopi olduktan sonra kavuştum yavrularıma inşallah darısı başına olsun guzel haberlerini paylaşirsin inşallahAmin canım inşallah. Ameliyatım güzel geçti 6 ay bekledim sonra histeroskobi olmam gerekiyormuş yapışıklık oluşmuş ameliyattan sonra.histeroskobi oldum..2018 Nisa’n ayında embriyolarım dondurulmuştu neredeyse üzerinden bir sene geçecek ama olsun inşallah tutar beklediğime değer.eskilerden bi ben kaldım sanırım herkes ya hamile ya da Doğum yaptı inşallah benimde yüzüm güler..hepinizden dua bekliyorum..senin Doğum olmuş muydu nasıl gidiyor
Amin canım inşallah allah razı olsunNe güzel çok sukur güzel geçmiş biliyorsun zaten aynı ameliyatı ve üzerine histereskopi olduktan sonra kavuştum yavrularıma inşallah darısı başına olsun guzel haberlerini paylaşirsin inşallah
Aaa ikizmi oldular ay çok sevindimmmm görüşmekde nasip olur inşallahhh allah seninkileride sana bağışların inşallah ayakları taşa değmesinIyi
iyiyim canım çok şükür demek erkekti allah bağışlasın bende arada girip bakıyorum ama yeni arkadaşlar var Rabbim yardımcıları olsun
Benim kızlar pek huysuz 4 aylık oldular verene hamd olsun
Amin canım ne güzel dua etmişsin bin katını Rabbim sana versin evett çok şükür bu kadar yil sonra Rabbim dünyalar güzeli iki tane kız nasip ettiAaa ikizmi oldular ay çok sevindimmmm görüşmekde nasip olur inşallahhh allah seninkileride sana bağışların inşallah ayakları taşa değmesin
Hahhaaaaa aynı benimkide aşırı hareketliler çok bekledik artık o sese katlanacazAmin canım ne güzel dua etmişsin bin katını Rabbim sana versin evett çok şükür bu kadar yil sonra Rabbim dünyalar güzeli iki tane kız nasip etti
Son anda atak yapan orta kalite bi embriyo benim bile haberim yoktu 1 tane embriyonuz kaldı diye aradılar meğer sonrada bir tane daha atak yapmış dondurulmuş
Ve transfer olmaya yakın öğrendim iki tane olduğunu tutacağından bile umudum olmayan bir embriyon şuan ciyak ciyak ağlıyor
Rahim duvarı kalınlığı biraz daha artması gerekiyor tutunması için o yuzden nar suyu çok faydalı günde 2 bardak içerseniz faydasını görürsünüz bebeğinizin tutunması için en önemlisi bol bol su içmeniz gerek en az 12 bardak havuç suyu için sabahları kahvaltıda peynir 2 yumurta salam sosis suçuk hariç herşey ananas yiyin kavrulmamış kabak çekirdeği 1 avuc günlük en az 2 bardak süt eğer süt icemiyorsaniz ayran icin bol bol c vitamini alın meyve tüketin özelliklede kabız olmamaya dikkat edin kuru kayısı sabah ac karna 2 tane tüketin yada bir bardak ilik suya aksamdan 2 tane kayisi atin sabah once suyu içip sonra kayisilari tuketin en az 10 adet badem 5 adet ceviz yiyin ve en önemlisi hareketsiz kalmayın sırf tutunsun diye yataktan cikmamazlik yapmayın çıkın yavaş yavaş yürüyün ama kendinizi yormadan yorulduğunuz yerde dinlenin beslenmeniz iyi olursa bol su tuketirseniz ve kabız olmazsanız allahın izniyle nasibi varsa tutunur ben bunları yaptigimda hamile kaldım fakat benimki kimyasal oldu nasibi yokmus
Dondurulmuş embriyo transferi için tedavi başladığım günden transfere iki gün kalaya kadar yaklaşık 20 gün taze nar aldım suyunu sıkıp sabah akşam bir bardak içtim rahim kalınlığı için transfer zamanı en son bakıldığında rahim kalınlığı 10.5 di tranfere kadar belki bir milim daha artmıştır onu bilmiyorum yemek içmeye gelince normal hayatımda her zaman nasıl besleniyorsam öyle beslendim esktra bile y yapmadım memorialde 2016 ilk tedavimde oğlum oldu şimdi 2 yaşında ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi oldum kimyasal gebelik oldu hiç ara vermeden kalan son iki embriyom için kasım ayında tekrar tedaviye başladım şimdi 2.5 aylık hamileyim kızlar kusura bakmasın ben biraz kaderciyim allah nasip ederse oluyor nasipde yoksa ne yersen ye ister yat ne yaparsan yap olmuyor dua ve kadere rıza şükürler olsun inşallah bunuda sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almak nasip olur burdaki bütün arkadaşlardan güzel haberler alırız allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah rabbimin hazinesinde bol herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah dualarım hepimiz için
Dualarımız seninle canım rahat ol stres yapma herşey güzel olacak allahın izni ileArkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşeklür ederim, hemen aldım dediklerinizi, hergün yapmaya çalışıyorum. çok şükür ikinci kontrolde toparlamış, istenilen düzeye gelmiş. nasipse haftaya transferimiz var artık. Dualarınızda unutmayın nolur
Allah razı olsun canım, Rabbim bu yolda gönlü burkulmuş herkese ferahlıklar versin, yola çıkanları da hayırlısıyla tamamına erdirsinDualarımız seninle canım rahat ol stres yapma herşey güzel olacak allahın izni ile
Ben bi makale okudum canım iğne ve jel arasında fayda olarak hiç bir fark yokmuş. İçin rahat olsun. Sen kendi doktoruna güven elbet vardır bi bildikleri.Kızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Aa süper o zaman. Haklısın canım bu ikinci transfer olduğu için mi bilmiyorum herşeye çok şüpheci yaklaşıyorum ve çok sorguluyorum sanırım..Ben bi makale okudum canım iğne ve jel arasında fayda olarak hiç bir fark yokmuş. İçin rahat olsun. Sen kendi doktoruna güven elbet vardır bi bildikleri.
Ya ben cok sasirdim bana hem estrofem hem jel hem de iğne veriyorlardiKızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bizim merkezde mi canımYa ben cok sasirdim bana hem estrofem hem jel hem de iğne veriyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?