- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Hayır canim daha önceki merkezde 2 tup bebek yaptığımız merkezBizim merkezde mi canım
Canım sen bunları düşünme bence herkesin tedavisi kendine özel ve farklı oluyor önce allaha sonra doktoruna güven ve stres yapma kafaya bişey takma rahat ol bu arada senin transferinin olduğu gün benimde doktor kontrolüm var hadi hayırlısı güzel hanerlerini alırız inşallah dualarımız seninleKızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende 7.haftamdayim tüp bebekle hamile kaldım.estrofem Progestan coraspin bide haftada birde proluton depot kullanıyorum.cokmu fazla acaba kullandıklarm.Kızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evet diğer merkezler veriyor ben de duydum birkaç kişidenHayır canim daha önceki merkezde 2 tup bebek yaptığımız merkez
Sizin tüp bebek sebebiniz neydi pekiBana taze transferimdede dondurulmus transferimdede estrofrem vermediler, ayrıca dondurulmus transferimde 1 crinone ile basladim devam ediyorum iğne yok
Teşekkür ederim canım inşallah senin kontrolünde güzel geçer :)Canım sen bunları düşünme bence herkesin tedavisi kendine özel ve farklı oluyor önce allaha sonra doktoruna güven ve stres yapma kafaya bişey takma rahat ol bu arada senin transferinin olduğu gün benimde doktor kontrolüm var hadi hayırlısı güzel hanerlerini alırız inşallah dualarımız seninle
Sizin tüp bebek sebebiniz neydi peki
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş üzülmeyin kalana sağlık ömür versin rabbim çok sevindim adınıza :)Bize hep sebepsiz infertilite dendi, yıllarca bir kaç doktorda morfoloji olabilir dedi ama net bir sorunumuz yok. Evlendik 3 sene korunduk, 6 senede olmadi çocuğumuz yani evliliğinin 10. Yılında 5. Denememle kızıma kavuştum.
Şimdi ondan kalan donmuşları denedik oldu. Ikizlerimizden birinin kalbi durdu ona çok üzüldük umarim diğerine birşey olmaz
Rabbim diğerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBize hep sebepsiz infertilite dendi, yıllarca bir kaç doktorda morfoloji olabilir dedi ama net bir sorunumuz yok. Evlendik 3 sene korunduk, 6 senede olmadi çocuğumuz yani evliliğinin 10. Yılında 5. Denememle kızıma kavuştum.
Şimdi ondan kalan donmuşları denedik oldu. Ikizlerimizden birinin kalbi durdu ona çok üzüldük umarim diğerine birşey olmaz
Evet diğer merkezler veriyor ben de duydum birkaç kişiden
Doktor bana da naturel transfer olacak dedi, transferden sonrasını bilmiyorum .. siz sonrasında herhangi bir şey kullandınız mıbence çok takılma detaylara ne yapılması gerektiğini biliyor bence doktorlar. hepimiz farklıyız sonuçta.
misal ben naturel transferde hiç jel iğne vs. kullanmadım gerçek anlamda naturel oldu. naturelin ilk uygulandığı hastalardandım o dönem öyle uygulanıyordu.
Doktor bana da naturel transfer olacak dedi, transferden sonrasını bilmiyorum .. siz sonrasında herhangi bir şey kullandınız mı
Amin inşallah..ben de sizin gibi mutlu sona ulaşırım inşallah.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
yok ben kullanmadım hiç bir şey. sonra gebeliğimin riskli devam etmesi nedeniyle 10. haftalardan sonra bir süre progesteron fitil kullandım.
Evet öyle tabi bazı şeyler insanın kafasında büyüyor stresli oluncabence çok takılma detaylara ne yapılması gerektiğini biliyor bence doktorlar. hepimiz farklıyız sonuçta.
misal ben naturel transferde hiç jel iğne vs. kullanmadım gerçek anlamda naturel oldu. naturelin ilk uygulandığı hastalardandım o dönem öyle uygulanıyordu.
Kızlar benim ilk transferden beri aklımda bir soru var ve yücel hocaya da bugün sormama rağmen tatmin olmadım. Estrofem ile tranafere hazırlanan hastalara sadece crinone jel veriyorlarmış, naturel transfer olunca progesteron iğne veriyorlarmış. Ama iğne jelden daha etkli diyorlar ve embriyonun tutunması için progesteron değerinin belli bir seviyenin altında olmaması gerekirmiş. Ben de yücel hocaya değerime transfer sonrası bakılsa gerekirse iğne kullansam dedim ama estrofem kullanınca iğne verilmez dedi. Halbuki çok yakın bir arkadaşım da estrofem ile hazırlandı transfere ve hem jel hem iğne verdi doktoru başka bir merkezde. Benim içim gerçekten rahat değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende 7.haftamdayim tüp bebekle hamile kaldım.estrofem Progestan coraspin bide haftada birde proluton depot kullanıyorum.cokmu fazla acaba kullandıklarm.
Amin inşallah..ben de sizin gibi mutlu sona ulaşırım inşallah.
Doktor naturel deyince bende sevindim açıkçası.ama transfer sonrası için de ilaç vs olmayacak mı onu bilmiyorum..sonu güzel Olur inşallahCanım bizim dönemde en son biz naturel de hiç bişey kullanmadık sonra başladılar jel vermeye 12. Haftaya kadar o da psikolojik rahatlık için demişlerdi arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?