Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sen bunları düşünme bence herkesin tedavisi kendine özel ve farklı oluyor önce allaha sonra doktoruna güven ve stres yapma kafaya bişey takma rahat ol bu arada senin transferinin olduğu gün benimde doktor kontrolüm var hadi hayırlısı güzel hanerlerini alırız inşallah dualarımız seninle

Bana taze transferimdede dondurulmus transferimdede estrofrem vermediler, ayrıca dondurulmus transferimde 1 crinone ile basladim devam ediyorum iğne yok

Bende 7.haftamdayim tüp bebekle hamile kaldım.estrofem Progestan coraspin bide haftada birde proluton depot kullanıyorum.cokmu fazla acaba kullandıklarm.

Teşekkür ederim canım inşallah senin kontrolünde güzel geçer :)

Sizin tüp bebek sebebiniz neydi peki

Bize hep sebepsiz infertilite dendi, yıllarca bir kaç doktorda morfoloji olabilir dedi ama net bir sorunumuz yok. Evlendik 3 sene korunduk, 6 senede olmadi çocuğumuz yani evliliğinin 10. Yılında 5. Denememle kızıma kavuştum.
Şimdi ondan kalan donmuşları denedik oldu. Ikizlerimizden birinin kalbi durdu ona çok üzüldük umarim diğerine birşey olmaz

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş üzülmeyin kalana sağlık ömür versin rabbim çok sevindim adınıza :)

Rabbim diğerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Evet diğer merkezler veriyor ben de duydum birkaç kişiden

bence çok takılma detaylara ne yapılması gerektiğini biliyor bence doktorlar. hepimiz farklıyız sonuçta.
misal ben naturel transferde hiç jel iğne vs. kullanmadım gerçek anlamda naturel oldu. naturelin ilk uygulandığı hastalardandım o dönem öyle uygulanıyordu.

Arkadaşlar gönül hanım aradı faktör 2de hafif sorun çıkmış galiba pıhtılaşma var bende de kan sulandırıcı vereceklermiş. İyi ki yaptırdım testleri sonradan öğrenseydim birde bebeğimi kaybetseydim çok pişman olurdum.

Doktor bana da naturel transfer olacak dedi, transferden sonrasını bilmiyorum .. siz sonrasında herhangi bir şey kullandınız mı

Doktor bana da naturel transfer olacak dedi, transferden sonrasını bilmiyorum .. siz sonrasında herhangi bir şey kullandınız mı

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
yok ben kullanmadım hiç bir şey. sonra gebeliğimin riskli devam etmesi nedeniyle 10. haftalardan sonra bir süre progesteron fitil kullandım.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
yok ben kullanmadım hiç bir şey. sonra gebeliğimin riskli devam etmesi nedeniyle 10. haftalardan sonra bir süre progesteron fitil kullandım.
Amin inşallah..ben de sizin gibi mutlu sona ulaşırım inşallah.

Evet öyle tabi bazı şeyler insanın kafasında büyüyor stresli olunca teşekkür ederim :)

Ben hiçbişey kullanmadım canım bizden bir iki ay sonra hastalar psikolojik olarak rahatlasın diye vermeye başladılar estrofemide. Tabi herkes derken naturele uygun olanları kastettim

Canım bizim dönemde en son biz naturel de hiç bişey kullanmadık sonra başladılar jel vermeye 12. Haftaya kadar o da psikolojik rahatlık için demişlerdi arkadaşlara
Doktor naturel deyince bende sevindim açıkçası.ama transfer sonrası için de ilaç vs olmayacak mı onu bilmiyorum..sonu güzel Olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…